Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، اتحادیه اروپا با آگاهی از شکست همه گیری کرونا تنها در صورت دسترسی کشورها به واکسن کافی، وعده داده ۵۰۰ میلیون دز واکسن را تا اواسط سال ۲۰۲۲ در اختیار کشورهای فقیر قرار دهد که شامل ۲۵۰ میلیون واکسن تا پایان سال جاری میلادی می شود.  

اورزولا فوندر لاین رئیس کمیسیون اروپا سپتامبر (شهریور) گذشته اعلام کرد که این اتحادیه ۲۰۰ میلیون دز واکسن دیگر را تا اواسط سال آینده کمک خواهد کرد و تاکید کرد مبارزه با «بی عدالتی» در عرضه واکسن در جهان یکی از مسائل مهم ژئوپلتیکی عصر حاضر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حالی که چیزی تا پایان سال باقی نمانده برنامه تحویل واکسن ها بسیار عقب است: آمار جدید نشان می دهد که این اتحادیه فقط حدود ۵۶ میلیون دز واکسن را به کشورهای فقیر کمک کرده است که کمتر از یک چهارم تعداد وعده داده شده در سال جاری است.

این شکاف بین حرف و عمل، هشدارهایی را از سوی مقاماتی که با کمک های توسعه ای و همکاری بین المللی در ارتباط هستند برانگیخته است.

بر اساس پیش نویس تصمیم گیری شورای اروپا که به رویت پولیتیکو رسیده است: رهبران اتحادیه اروپا که روز پنجشنبه و جمعه در بروکسل دیدار می کنند قصد دارند در این نشست خواستار لغو سریع همه موانع دریافت جهانی واکسن شوند.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ژوئیه امسال درباره «ناکافی بودن» محموله های واکسن به مقصد آفریقا و آمریکای لاتین هشدار داد و گفت مفهوم آن این است که اتحادیه اروپا با  خطر از دست دادن نفوذ خود در مقابل چین مواجه است.

با گذشت چند ماه از این هشدار بورل این هشدار جدی تر شده است.

نرخ پایین واکسیناسیون در کشورهای آفریقایی همچون اتیوپی یا نیجریه  که کمتر از دو درصد جمعیت این کشورها در مقابل کووید-۱۹ واکسینه شده اند یا در هائیتی که فقط ۰.۲۵ درصد به طور کامل واکسن زده اند نگرانی های بهداشتی را برانگیخته است.  

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تاکید دارند که فقدان اراده سیاسی مانع کمک بیشتر آنها در زمینه واکسن شده است. یک دیپلمات اتحادیه اروپا گفته است بسیاری از موانع بروکراتیک مانع عمل به تعهدات واکسن می شود.

یکی از موانع اصلی عمل به وعده های اتحادیه اروپا مساله تعهدپذیری کشورهای تولید کننده واکسن است که موضوع مذاکرات کشورهای عضو این اتحادیه با این شرکت ها را تشکیل می دهد. تعدادی از افراد آگاه از محتوای این مذاکرات گفته اند که تعهدپذیری، مساله مهم در مذاکرات بوده است.

وزارت بهداشت آلمان در تشریح چنین نگرانی هایی هشدار داده که مفاد و شروط توافقات کمیسیون اروپا برای ارائه کمک های خود به کشورها در زمینه واکسن می تواند مانعی اساسی در توزیع واکسن در جهان باشد.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا واکسن کرونا كميسيون اروپا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا واکسن کرونا كميسيون اروپا اتحادیه اروپا واکسن کرونا كميسيون اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا