Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق تعریف سایت لایف وایر به تکنولوژی استفاده شده برای نمایش و انتقال محتواهای صوتی و تصویری در بستر اینترنت مانند پخش لایو اینستاگرام، استریم یا استریمینگ گفته می‌شود. - اخبار بازار -

 ««استریم همزمان»» امروزه به عنوان یک روش بسیار پرسرعت برای دسترسی به محتوا در فضای اینترنت کاربرد دارد. در گذشته فایل محتوا روی یک هاست یا سرور قرار می‌گرفت و کاربران با استفاده از گوشی یا کامپیوتر ‌آن فایل را کامل دانلود و دخیره می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روش استریم محتوا قبل از این که به صورت کامل دانلود شود، قابل دسترسی است‌. در واقع دیگر لازم نیست برای استفاده از محتوای صوتی یا تصویری تا دانلود شدن کامل آن منتظر بمانید. استریم‌ها به دو صورت مقطعی یا دائمی و پخش زنده یا لایو استریم انجام می‌شوند. در این مقاله قصد داریم درباره استریم همزمان و پخش لایو با نرم افزار obs، فواید استریم همزمان صحبت کنیم.

استریم و لایو استریم چیست؟

واژه استریم (stream) در لغت به معنی رود، جاری شدن و جریان است و در فضای اینترنت و تکنولوژی به جریان دائمی اطلاعات و محتواها از مکانی به مکان دیگر اشاره دارد. به طور کلی برای دانلود محتواهایی که در بستر اینترنت قرار دارند، دو روش با عنوان‌های دانلود تصاعدی (progressive) و استریمینگ (straming) وجود دارد. در روش قدیمی و سنتی تصاعدی کاربران مجبورند که کل یک فایل را به صورت کامل دانلود کنند تا بتوانند از آن استفاده کنند. اما در روش استریم اطلاعات بلافاصله بعد از کلیک روی فایل امکان نمایش وجود دارد و دیگر لازم نیست تا پایان دانلود منتظر بمانید.‌ به عنوان مثال در پخش لایو در شبکه های اجتماعی و سایت‌های مانند آپارات، یوتیوب و غیره ویدئوها به صورت استریم به نمایش در می‌آیند. در روش قدیمی محتوا بعد از دانلود امکان ذخیره شدن دارد اما در استریمینگ محتوا پس از پخش شدن به طور خودکار حذف خواهد شد.

در روش استریم، محتوا پس از قرار گرفتن در یک سرور شخصی یا عمومی در دسترس تمام کاربران قرار می‌گیرد. اما در لایو استریم یا پخش زنده کاربران به شکل زنده و آنلاین به محتوا دسترسی پیدا می‌کنند‌. استریم همزمان برای کلاس‌های آموزشی آنلاین، پخش‌ زنده مسابقات ورزشی، کنفرانس‌ها، اشتراک آنلاین بازی‌ها، پخش برنامه زنده در تلویزیون‌های اینترنتی بسیار پر کاربرد است.

برای لایو استریم همزمان از نرم‌افزارهای عمومی و تخصصی مختلفی استفاده می‌شود. نرم افزارهای عمومی با سرورهای قدرتمند شامل فیسبوک، یوتیوب، پخش لایو اینستاگرام، آپارات، لنز، آنتن می‌باشند و عضویت در آن‌ها کاملا رایگان است‌‌ و نرم افزارهای تخصصی با استفاده از سرورهای اختصاصی برای پخش زنده کنفرانس‌ها، کلاس‌های آموزشی و غیره کاربرد دارند. هچنین استفاده از این نرم‌افزارها از هزینه زیادی برخوردار است.

پخش لایو با نرم افزار obs بهترین روش برای لایو استریم و  آموزش obs  

طراحان، گیمرها، آرتیست‌ها و کاربران آماتور برای استریم همزمان در چند شبکه اجتماعی مختلف ابتدا باید کار با نرم افزار obs یا (Open Broadcaster Software) را آموزش ببینید. در این بخش به شما یاد می‌دهیم که چطور از طریق نصب نرم افزار obs روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نسبت به پخش لایو در شبکه های اجتماعی یا استریم همزمان اقدام کنید. در اولین مرحله از طریق گوگل یا سایت سافت 98 نرم افزار obs را به صورت رایگان دانلود کنید. انتخاب نسخه 32 یا 64 بیتی این نرم افزار به سیستم عامل شما بستگی دارد‌.‌ در واقع استریم همزمان و پخش لایو با نرم افزار obs مزایای زیادی دارد.‌ کاربران با استفاده از این نرم افزار می‌توانند از فرمت‌های flv، mp4، mov، ts، mkv و غیره خروجی دریافت کنند و ویدئوهای بسیار با کیفیتی به دست بیاورند.

قابلیت‌های نرم افزار obs عبارتند از: امکان فیلتر گذاشتن روی فیلم‌های ویدئویی، امکان چرخش 90 درجه‌ای تصویر، تنظیم رزولوشن، امکان اضافه کردن وب کم به لایو، تم‌های تاریک و روشن، امکان اضافه نمودن استریم‌های مورد علاقه، پشتیبانی از فرمت‌های گوناگون و رابط کاربری فوق العاده راحت. با استفاده از نرم افزار obs به راحتی می‌توانید از طریق کامپیوتر و قرار دادن یک فیلم به عنوان لایو در اینستاگرام و همزمان در چند شبکه اجتماعی مانند آپارات، یوتیوپ و غیره لایو و پخش زنده خود را کارگردانی نمایید.

استریم همزمان چه فوایدی دارد؟

امروزه اکثر بیزنس‌ها و کسب و کارها از لایو استریم همزمان در چند شبکه اجتماعی و به ویژه پخش لایو اینستاگرام برای برقراری ارتباط مؤثر با مخاطبان استفاده می‌کنند. با این قابلیت مخاطبان ارتباط بهتری با برند شما برقرار می‌کنند و میزان اعتمادشان بیشتر خواهد شد. آمارها نشان می‌دهد که در سال 2019 کاربران اینترنت حدود 1.1 میلیارد ساعت را به تماشای استریم همزمان پرداخته‌اند. مردم حوصله خواندن متن‌های طولانی را ندارند و ترجیح می‌دهند با تماشای پخش لایو اینستاگرام اطلاعات خود را افزایش دهند.‌ لایو استریم در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، یوتیوب و آپارات طرفداران بسیار زیادی دارد. شبکه اجتماعی فیسبوک حدود 2.7 میلیارد، اینستاگرام 1.5 میلیارد ویوتیوب 2 میلیارد کاربر را در سراسر جهان به خود اختصاص داده‌اند. استریم همزمان در این شبکه‌های اجتماعی محبوب تعامل بین کسب و کارها و مخاطب‌ هدف و همچنین قدرت بازاریابی را به میزان بسیار زیادی افزایش داده است.

 ««پخش لایو در شبکه های اجتماعی با کمک سایت ایزی لایو»» 

برای پخش لایو اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی دیگر مانند آپارات، یوتیوپ و غیره به وسیله کامپیوتر به سایت ایزی لایو مراجعه کنید. ایزی لایو به عنوان یک سرویس کاملا پیشرفته RTMP امکانات فوق‌العاده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد.با کمک امکانات ارائه شده در سایت ایزی لایو به وسیله کامپیوتر یا لپ تاپ خود پخش لایو با نرم افزار obs را تجربه کنید و با مشاهده پیش نمایش استریم و ارسال و دریافت کامنت آمار دقیقی از بازدیدکنندگان ویدئوهای خود را به دست بیاورید.‌ یکی دیگر از امکانات سایت ایزی لایو این است که امکان نمایش همزمان لایو در پنج پیج اینستاگرامی مختلف به صورت همزمان وجود دارد. با آپلود فیلم خود در ایزی لایو و استفاده از سرویس نقره‌ای بدون استفاده از نرم‌ افزار و فقط از طریق مرورگر لایو استریم شما در شبکه اجتماعی اینستاگرام به نمایش در خواهد آمد. با کمک سرویس‌های طلایی، نقره‌ای و برنزی ایزی لایو ویدئوهای خروجی را می‌توان به شکل 90 درجه ساعتگرد یا برعکس چرخاند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس اینترنتی http://easylive.ir/ مراجعه نمایید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پخش لایو اینستاگرام شبکه های اجتماعی استریم همزمان شبکه اجتماعی لایو استریم پخش زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند

در روزهای اخیر شبکه‌های اجتماعی و وبگاه‌های نیازمندی‌های اینترنتی شاهد واگذاری‌های رایگان حیوانات خانگی هستند.

سرویس جامعه مشرق - در سال‌های اخیر، فرهنگی غیربومی با عنوان نگهداری از حیوانات در خانه رواج پیدا کرده است. پدیده‌ای که قدمت آن به سالیان گذشته برمی‌گردد و در ابتدا به بهانه نگهداری از حیوانات آسیب‌دیده وارد خانه‌ها شد و رفته‌رفته به همزیستی با آن‌ها تبدیل شده است. حالا با گذشت چندین سال، کم کم تبعات این همزیستی خودنمایی می‌کند و صاحبان سگ‌ و گربه‌های خانگی به دنبال خلاصی از این زبان‌بسته‌ها هستند. در این گزارش خواهیم پرداخت که چگونه طرفداران پر و پا قرص نگه‌داری حیوانات در خانه، همدم خانگی خود را همچون کالای دسته دوم در آگهی‌های دیوار درج می‌کنند!

کمتر کسی است که در جامعه امروز این حقیقت را نداند که همزیستی با حیوانات، یک فرهنگی غربی بود که با استفاده از ابزارهای وسیع تبلیغاتی و عناوینی همچون حقوق حیوانات در بطن جوامع مختلف نفوذ کرد. در ایران، ابتدا شبکه‌های فارسی‌زبان ماهواره‌ای به‌ویژه منوتو، نقش ابزار تبلیغاتی را ایفا کردند و در لابه‌لای این فعالیت‌های تبلیغاتی، گزاره‌های گمراه‌کننده‌ای با عنوان حقوق حیوانات در جامعه نهادینه شد.

دختران و پسران نوجوان با مشاهده فیلم‌های خارجی، شیفته این فانتزی و تغییر در زندگی روزمره خود شده بودند، اما بهانه خوبی برای باز کردن پای حیوانات به اتاق خود پیدا نمی‌کردند. از طرفی این نسل، گرفتار بحران فرزندآوری شد و همدم و همبازی داشت. اینجا بود که حقوق حیوانات مطرح شد و ابتدا به بهانه مددرسانی به سگ‌ها و گربه‌های آسیب‌دیده و بی‌پناه، آن‌ها را وارد خانه کردند.

درحالی‌که این حیوانات پس از سلامت کامل باید به زیست ذاتی خود یعنی حیات وحش رها می‌شدند، اما در خانه‌ها ماندگار شدند. وابستگی کودکان و نوجوانان به آن‌ها اوج گرفته بود و حاضر به ترک حیوانات نشدند. از سویی دیگر فیلم‌های سینمایی، انیمیشن‌های پرطرفدار، بازی‌های کامپیوتری و موبایلی جهان‌باز و تصاویر سلبریتی‌های محبوب بین‌المللی در شبکه‌های اجتماعی، همگی در حد توان خود، مروج نگه‌داری حیوانات خانگی بودند؛ این وضعیت سبب شده بود تا این اقدام نامتعارف از بدو طفولیت و نوجوانی در جامعه عادی شود. به همین خاطر برخی سلبریتی‌های داخل کشور هم در این چرخه رقابت گرفتار شدند و برای اینکه از مدهای روز عقب‌ نمانند، حیوانت خانگی را به سبک زندگی خود اضافه کردند و عادی‌سازی این موضوع را در جامعه تقویت کردند.

همین‌جا بود که اولین مواد نقض حقوق حیوانات تحقق پیدا کرد. در ابتدا والدین نگران انتقال بیماری‌ از طریق حیوانات به فرزندانشان بودند و خطر حمله آن‌ها به‌ویژه سگ‌ها، جان اهالی خانه را تهدید می‌کرد. بازار خرید و تربیت حیوانات هم به‌قدری رونق گرفته بود که ارزشش را داشت کلینیک‌های پزشکی برای خدمت‌رسانی به این بازار راه‌اندازی شود.

اولین مورد در نقض حقوق حیوانات، عقیم‌سازی آن‌ها برای جلوگیری از زاد و ولد و فراهم ساختن نگه‌داری گونه‌های جانوری وحشی در خانه بود. این زبان‌بسته‌ها عقیم شدند تا از کودک خردسال تا انسان بالغ و بزرگ‌سال بتواند با او همزیستی و بازی کند. کم‌کم این بازار گل گرفت و دامپزشک‌ها پا روی وظیفه پزشکی خود گذاشتند و این جانوران را عقیم کردند.

در سال‌های اخیر هم کانال‌های تلگرامی زیادی با عنوان حمایت از حیوانات تاسیس شد که گروه‌های مختلفی با عضویت در این کانال‌ها، تنها در یک فقره، مبلغ ۳۰۰میلیون تومان برای عقیم‌سازی ۴سگ و تامین غذای آن‌ها از علاقه‌مندان به حمایت از حیوانات دریافت کرده بود.

مجموعه خریداران، فروشندگان و دامپزشکان، گرفتار دام مدگرایی شده بودند و عقیم‌سازی این حیوانات را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی توجیه می‌کردند. عده‌ای هم که به دنبال درآمدزایی از تربیت و تکثیر این جانوران بودند، با تبلیغات فریبنده مجازی، راه را برای روشنگری و تفهیم این فاجعه بسته بودند.

تبلیغات گسترده شبکه‌های ماهواره‌ای و تحلیل‌گران مجازی که در هر دوره به دنبال خودنمایی و اظهارنظر درباره موضوعات روز بودند، ارزش‌های فرهنگی و اسلامی را دچار چالش کرد. کارشناسان محیط زیست از سال‌های گذشته درباره افراط در حمایت از حیوانات ولگرد و حیوانات خانگی هشدار می‌دادند، اما عده‌ای در ایران تحت تأثیر این تبلیغات، گمان‌ می‌کردند که این هشدارها ناشی از تفریط در تفکرات مذهبی و اعتقادی است! بدون پژوهش و پذیرفتن استدلال‌ها، باقدرت مقابل هشدارها مقاومت می‌کردند و همین موضوع سبب شد تا بدون حدومرز برای سگ‌های ولگرد خوراک تهیه کنند و اکوسیستم جمعیتی آن‌ها در خیابان و نقاط مسکونی دچار اختلال شود.

البته در این زمینه کلاهبرداری هم شد؛ تنها در یک مورد در سال ۱۴۰۱، یک باند ۳نفری از زنان، تنها ۵ تا ۱۰درصد از کمک‌های دریافتی را صرف حمایت از سگ‌ها در شهر تهران کرده و مابقی کمک‌ها را به جیب زده بودند.

حالا کسانی که تصور می‌کردند دلسوزانی که مانع غذارسانی به سگ‌های ولگرد می‌شدند، در مذهب و اعتقاد افراط می‌کنند، خود در این ماجرا تفریط کردند و چرخه تولیدمثل سگ‌های درنده و هار حاشیه شهر و بعضاً داخل شهر را به اوج خود رساندند.

قوه عقل و منطق جای خود را به احساسات داد و تا حدی پیشرفت که گروه‌های مختلفی برای حمایت از حیوانات البته از نوع ولگرد، تأسیس شد. در ادامه چالش تأمین خوراک سگ هم در فضای مجازی راه‌اندازی شد. اختلال در اکوسیستم حیوانات و ورود کنترل نشده آن‌ها به حریم زندگی انسان‌ها همانا و افزایش گزارشات حمله به کودکان و رهگذران در خیابان همانا.

هم‌زمان با بحران زیست‌محیطی این حیوانات در خارج از خانه‌ها، داخل منازل نیز پدیده‌های جدید و نگران‌کننده‌ای ظهور کرد.. همچون دیگر معضلات مدگرایی در جامعه ایران، این موضوع هم دچار افراط شد. رفته‌رفته دامپزشکی‌های تخصصی، جای خود را به کلینیک‌های پزشکی حیوانات دادند و پدیده‌ای تازه با عنوان عمل‌های زیبایی حیوانات در جامعه رونق گرفت.

افرادی که زمانی به بهانه حمایت از حیوانات و پناه دادن به جانوران، آن‌ها را در خانه همدم خود کرده بودند، با گذشت زمان کارشان به بریدن گوش و تغییر زاویه صورت‌ این جانوران کشیده شد. این عمل‌های نازیبا در اغلب کشورها ممنوع و موجب آزار حیوانات اعلام شده است؛ اما به گزارش تجربه‌گران، همچنان در ایران، برخی کلینیک‌های دامپزشکی برای زیبایی نژادهایی مثل پیتبول و دوبرمن، این جراحی را انجام می‌دهند.

هزینه‌های اخلاقی و زیست‌محیطی همزیستی با حیوانات به کنار، بحران واردات خوراک و وسایل مربوط به نگهداری سگ و گربه نیز به معضلات دیگر اضافه شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در سال ۱۴۰۱ اعلام کرده که فقط در سال ۹۷، ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی از کشور خارج شده که حدود ۱۴ میلیارد دلار آن نیز غذای سگ و عروسک و دیگر اقلام وارد شده است. یعنی نیمی از ارزهایی که در سال ۹۷ از کشور خارج شده به این موضوع اختصاص پیدا کرده است.

بازار خرید و فروش حیوانات خانگی به شدت اوج می‌گرفت و حتی در کنار سگ و گربه، گونه‌های جانوری دیگری هم به ایران وارد شد و برای نگه‌داری در خانه تربیت شدند. مار، خرگوش، خوکچه هندی، کروکودیل، تمساح و گاندو از قبیل این حیوانات بودند.

این صنعت کنترل‌نشده، پای بلاگرها را هم به این ماجرا باز کرد. بسیاری از اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی در تلاش برای بیشتر دیده شدن و جذب فالوور، ایده جدید تحت عنوان آرایش و یا برگزاری مراسم ازدواج حیوانات، یا همان جفت‌گیری را مطرح کردند. هرچند این رفتارها در فضای مجازی مذمت شد، اما چرخه تبلیغات اینستاگرامی به فعالیت خود ادامه میداد و هر از چندگاهی یک نمونه از این آزارهای علیه حیوانات، وایرال می‌شود.

اکنون با گذشت سال‌ها، نگهداری این حیوانات با بحران مدیریت مالی خانواده‌ها روبه‌رو شده است. همچنین عمر کوتاه این حیوانات نیز مشکلات احساسی و عاطفی متعددی برای کودکان ایجاد کرده و در نهایت آن شور و شوق سابق برای نگهداری پت خانگی از بین رفته است.

در روزهای اخیر شبکه‌های اجتماعی و وبگاه‌های نیازمندی‌های اینترنتی شاهد واگذاری‌های رایگان حیوانات خانگی هستند. خریداران این حیوانات که پیش‌تر از حق زاد و ولد طبیعی محروم شده و برخی اعضای دیگر بدن خود را برای عمل زیبایی از دست داده‌اند، دل صاحبانشان را زده و قصد دارند آن‌ها را حتی بدون مزد و وجه، واگذاری کنند.

گویا این افراد متوجه نیستند که حیوانات آموزش‌دیده و وابسته، سبزه شب عید نیستند که موقتاً خریداری شوند و هر وقت دلشان بخواهد از خانه بیرون کنند. این جانوران یک‌بار از دل طبیعت و خانواده خود جدا شده و با خانواده‌ای جدید و البته مغایر با جنس و خلقت خود انس می‌گیرند؛ پس از گذشت مدتی به بهانه‌های مختلف، از دل خانواده دوم خود جدا شده و باید به دنبال همدم سوم بگردند. درواقع این چرخه، دقیقا نقض حقوق حیوانات و زیرپا گذاشتن احساسات و عواطف آن‌ها است که همه این دردسرها فقط به دلیل عقب نماندن از مد روز و فرهنگ غربی است.

برخی هم در کل، شرایط و آموزش‌های نگه‌داری و تربیت این حیوانات را فراهم نکردند و پس از مواجهه با رفتارهای غریزی آنها، تصمیمات اشتباهی نظیر رهاسازی در طبیعت و برخورد فیزیکی با آنها می‌گیریند.

در اغلب کشورهای غربی، همزمان با رواج نگه‌داری حیوانات در خانه، قوانینی برای خریداران و فروشندگان وضع کردند. در این قوانین، صاحبان سگ موظف به استفاده از پوزبند و قلاده در خیابان هستند و در منزل نیز باید سروصدای سگ‌ها را کنترل کنند، در غیر این صورت، با شکایت همسایگان مواجهه شده و به مکانی مخصوص منتقل می‌شوند.

قوانین دیگری هم از جمله مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی برای جلوگیری از انتقال بیماری و عدم ورود حیوانات به هتل‌ها و رستوران‌ها وضع شده است. برای مستاجران نیز برخی قوانین و شرایط برعده صاحب‌خانه واگذار شده و مستاجر در این شرایط باید تابع مالک خانه باشد.

در پایان این گزارش بد نیست بدانید که، هیئت وزیران در سال ۱۳۹۲ «آیین نامه نحوه نگهداری حیوانات اهلی» را تصویب نمودند؛ که در بند الف ماده چهار این مصوبه آمده: «از پرورش، نگهداری و عبور دادن حیوان اهلی (به صورت پیاده)، در محدوده شهرهای با جمعیت بیش از (۵۰) هزار نفر ممانعت به عمل آورده و در موارد بلاصاحب حسب تشخیص سازمان دامپزشکی کشور و یا سازمان حفاظت محیط زیست و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نسبت به انتقال آنها به باغ وحش یا سایر مکان های مناسب زندگی حیوانات مذکور اقدام نمایند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک