Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی واقعی عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از روند آغاز سال تحصیلی افزود: این پژوهش به بررسی و کاوش پیامدهای تربیتی گسترش فضای مجازی در وضعیت کرونایی و پساکرونایی بر دانش‌آموزان می‌پردازد.

وی گفت: هدف طرح، اکتشافی متوالی از نوع تدوین ابزار آن است که در مرحله نخست مطالعه، یک اکتشاف کیفی با رویکرد داده بنیاد و سناریونویسی انجام می‌شود و در مراحل بعدی داده‌های کیفی از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته و بررسی میدانی این پیامدها با استفاده از روش توصیفی - پیمایشی جمع‌آوری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره دستور کار دیگر این نشست که استفاده از نیروگاه‌های فتوولتاییک (انرژی خورشید) در مدارس استان بود، آن را گامی بلند در صرفه‌جویی مصرف حامل‌های انرژی دانست و گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک خراسان جنوبی و برخورداری از ۳۰۰ روز هوای آفتابی، تابش بالای خورشید و دمای مناسب، این خطه منطقه مناسبی برای سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی خورشیدی است.

وی پاکی انرژی خورشیدی، تولید نشدن آلودگی‌های زیست محیطی، بی‌صدا بودن فرآیند تولید انرژی، کوتاه بودن زمان طراحی و نصب سیستم، عمر زیاد، تعمیر و نگهداری آسان و کم‌هزینه و حمل و نقل آسان را از جمله مزیت‌های استفاده از انرژی خورشیدی در مدارس برشمرد.

واقعی اظهار داشت: طراحی و جانمایی مناسب نیروگاه، خرید و اجرای مناسب و مهندسی شده تمامی تجهیزات و انتخاب پنل، اینورتر، استراکچر و سیستم الکتریکال بهینه براساس طراحی نیروگاه از عوامل موثر در افزایش بازده و راندمان سامانه‌های خورشیدی است.

وی با اشاره به وجود ۱۵ اردوگاه دانش‌آموزی در خراسان جنوبی ادامه داد: مجموعه اردوگاه‌ها برای تداوم حیات خود باید در کنار فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و ورزشی، به مهارت‌های اقتصادی و آموزش مدیریت درآمدزایی توجه داشته باشند و بتوانند هزینه‌های مترتب بر نگهداری، تعمیر، تجهیز، توسعه و هزینه‌های جاری را تامین کنند؛ از این رو ضروری است بخش‌های درآمدزایی متناسب با شرایط و موقعیت اردوگاه پیش‌بینی شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: مشارکت بخش‌های مختلف یک کارگاه عملی برای مخاطبان است که می‌تواند جنبه درآمدزایی هم داشته باشد و از جمله این فعالیت‌ها می‌تواند احداث نیروگاه فتوولتاییک برای استفاده از انرژی خورشیدی در اردوگاه‌ها باشد.

وی همچنین با تاکید بر اجرای طرح ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی آموزش و پرورش در برابر حملات سایبری تصریح کرد: طرح ایمن‌سازی متشکل از چهار بخش و ۹ الزام محوری اولویت‌دار برای ایمن‌سازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات است که با نظارت مرکز افتا استان نظارت و ممیزی خواهد شد.

برچسب‌ها کرونا پژوهش خراسان جنوبی صفحات خورشیدی آموزش مجازی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا پژوهش خراسان جنوبی کرونا پژوهش خراسان جنوبی صفحات خورشیدی آموزش مجازی دانش آموزان انرژی خورشیدی آموزش و پرورش خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام پورثانی با حضور در برنامه ثریا با اشاره به اینکه متأسفانه در سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ و نیروی دم دستی نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسأله را داریم و معتقدیم که درب مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

کد خبر 6097727 علی قدمی

دیگر خبرها

  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی