Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@06:27:43 GMT

کمبود پزشک در سه روستای کالپوش

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۸۹۵۸

کمبود پزشک در سه روستای کالپوش

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حجت الاسلام بهرامی امام جمعه کالپوش در جلسه بررسی مشکلات بهداشتی کالپوش خواستار تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و تخصیص اعتبارات شد و گفت: نبود پزشک و دندان پزشک در درمانگاه‌های روستای نردین، نام نیک و حسین آباد، یکی از مهم‌ترین مشکلات بهداشتی این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هم چنین بر رفع مشکلات نبود درمانگاه در شهر رضوان، ضعیف بودن ارائه خدمات در درمانگاه شبانه روزی حسین آباد و مشکلات پساب‌ها تاکید کرد.

دکترچمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم از واکسیناسیون ۸۰ درصدی گروه‌های هدف در کالپوش خبر داد و از افرادی که برای تزریق واکسن اقدام نکردند خواست تا هر چه سریع‌تر واکسن بزنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت ودرمان خدمات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • درگذشت پدر شهید میرداداشی
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • معاینه رایگان سالمندان کم توان در هفته سلامت
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • توزیع صد بسته بهداشتی بین دانش آموزان روستای ویدوجا