Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان ایلام گفت: ارتقاء خدمت رسانی به مردم منوط به کار و تلاش جهادی و تحقق نظارت‌های درونی و برون سازمانی است.

خبرگزاری میزان - نشست فصلی رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان ایلام با حضور علی دهقانی رئیس کل دادگستری ایلام و شورای معاونین در سالن همایش کوثر دادگستری ایلام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان ایلام در این نشست با تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و زحمات بی شائبه کلیه مسئولین قضایی، قضات و کارمندان دادگستری استان در راستای تحقق اهداف عالی قوه قضائیه در سطح استان، اهم برنامه‌ها و مسائل مهم دستگاه قضایی استان را تشریح کرد.

وی اظهار داشت: فلسفه و هدف از نظام اداری و قضایی خدمت به مردم، خدمت گزاری صادقانه به آنان و جلوگیری از ظلم و تعدی است و همه مسئولین بویژه مسئولین دستگاه قضایی باید تلاش کنند تا در فرصت مسئولیت به بهترین نحو ممکن در راستای احقاق حق و اجرای عدالت قدم بردارند.

دهقانی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی انجام شده در خصوص نظارت معاونین قضایی دادگستری استان ایلام بر حسن انجام امور و پیشبرد برنامه‌های تحول و تعالی در کلیه حوزه‌های قضایی، ارتقاء خدمت رسانی به مردم را منوط به کار و تلاش جهادی و تحقق نظارت‌های درونی و سازمانی دانست.

بیشتر بخوانید: اقدامات دادگستری کرمانشاه برای بازگشت ۵ واحد تولیدی به چرخه تولید

رییس کل دادگستری استان ایلام بر استفاده مناسب از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف در صلح و سازش و اصلاح ذات البین در سطح حوزه‌های قضایی استان تاکید کرد و افزود: فعال بودن و پویایی شورا‌های حل اختلاف با بهره گیری از روحانیون، بزرگان، ریش سفیدان و متنفذین هر شهرستان به رفع اختلافات و منازعات و کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به محاکم استان منجر می‌شود.

وی بر مدیریت نظام‌مند و همه جانبه نگر رئیس دادگستری و دادستان در حوزه‌های قضایی استان ایلام تاکید کرد و گفت: تطبیق برنامه‌های جاری و فرآیند‌های انجام امور با سیاست‌های کلی دستگاه قضایی بر عهده مسئولین دادگستری هر حوزه است.

رئیس کل دادگستری استان ایلام در خصوص حساسیت در حفاظت و صیانت از حقوق بیت المال، رعایت تناسب قرارها، ارجاع متناسب پرونده‌ها به کارشناسی و پیگیری رفع موانع تولید در هر حوزه قضایی نکات مورد نیاز را متذکر شد.

وی همچنین بر ضرورت نظارت مستمر بر زندان و بازدید از ندامتگاه‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین در انجام امور و ارتقاء دادرسی الکترونیک در استان ایلام تاکید کرد.

در ادامه این نشست رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، معاونین دادگستری، رئیس دادگاه‌های عمومی و انقلاب مرکز استان، معاون دادستان مرکز استان، و نمایندگان رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان در سخنانی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

برچسب ها: رییس کل دادگستری استان ایلام رفع موانع تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس کل دادگستری استان ایلام رفع موانع تولید رییس کل دادگستری استان ایلام حوزه های قضایی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است و با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضایی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در ابتدای نشست کمیته برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور رئیس کل دادگستری استان، معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، ضمن اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا اظهار کرد: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین می‌باشد که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

وی در ادامه درباره اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نکاتی را تشریح کرد و گفت: در سراسر استان از هر ایده‌ای که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به تأکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد، با بیان اینکه رئیس محترم قوه قضائیه همواره تأکید بر رصد و پیگیری جدی مسئولین قضائی برای رفع موانع و مشکلات قضائی واحدهای تولیدی دارند، گفت: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی اظهار کرد: بنا بر تأکید ریاست محترم قوه قضائیه، نسخه بروز رسانی شده سند تحول قوه قضائیه و برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ باید به صورت تفکیک شده برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

کرمی ضمن تأکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی افزود: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه می‌باشد و مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

وی ضمن اشاره به تأکید رئیس محترم قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی یادآور شد: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فساد زا بود، لذا قرعه‌کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان، آمار شایسته‌ای دارد.

وی در پایان ضمن تأکید بر رعایت نظم و انضباط اداری و گفت: تمام کارکنان قضائی و اداری استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین، داشتن نظم و انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در این نشست ابتدا محمد باقر نریمانی معاون برنامه‌ریزی دادگستری استان کرمانشاه طی گزارشی به اعلام آمار عملکرد دستگاه قضائی استان در سال ۱۴۰۲ و تشریح برنامه‌های عملیاتی و تکالیف دادگستری استان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش همکاران قضائی و اداری علیرغم حجم بالای ورودی پرونده‌ها، عملکرد دادگستری استان در سطح کشور بسیار مطلوب می‌باشد و امیدواریم در سال جدید بر اساس سند تحول قضائی که بروز رسانی شده عملکرد بهتری داشته باشیم.

کد خبر 748003

دیگر خبرها

  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • اشتهارد؛ شهرستان بدون زندانی مهریه