Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@11:41:37 GMT

تشخیص سرطان ریه با مدل راه رفتن

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۱۰۹۷

تشخیص سرطان ریه با مدل راه رفتن

به گزارش جام جم آنلاین،‌ بسیاری از مردم ممکن است ندانند که در معرض خطر ابتلا به سرطان خطرناک ریه هستند، زیرا علائم آن در مراحل اولیه بسیار اندک است. این بدان معناست که سرطان ریه معمولا قبل از اینکه بیمار علائم واضحی را مشاهده کند، به سطح پیشرفته‌ای رسیده باشد.

علائم سرطان ریه اغلب شامل سرفه شدید، درد قفسه سینه و حتی سردرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما توجه به یک علامت گویا در راه رفتن شما نیز می‌تواند منادی خطر ابتلا به سرطان ریه باشد.

برخی از بیماران ممکن است برای حفظ تعادل خود مشکل داشته باشند. این علامت ناشی از نوعی سرطان ریه است که بر سیستم عصبی تأثیر می‌گذارد.

سیستم عصبی مسئول حرکت ماهیچه‌هاست، به همین دلیل ممکن است به راحتی تعادل خود را از دست داده یا احساس ناپایداری کنید. این وب سایت بهداشتی اضافه کرد که مشکلات تعادلی می‌تواند با سرگیجه بی دلیل همراه باشد.

WebMD توضیح داد: در مراحل اولیه بیماری، هیچ علامتی از سرطان ریه وجود ندارد که بتوانید آن را مشاهده یا احساس کنید. سرطان ریه سلول کوچک ممکن است به سیستم ایمنی بدن حمله به سیستم عصبی را توصیه کند، که به نوبه خود ممکن است بر عملکرد ماهیچه‌ها تأثیر بگذارد؛ و می‌تواند وقتی نشسته اید برخاستن سخت باشد، یا ممکن است احساس ناپایداری کنید.

در صورت شلوغ شدن تومور در بالای ریه راست، ممکن است به دلیل کم خونی یا پشتیبان گیری در ورید اجوف فوقانی، ورید بزرگی که خون را از سر شما به قلب شما منتقل می‌کند، سرگیجه بگیرید.

اما فقط به این دلیل که مشکلات تعادلی دارید، لزوما به این معنا نیست که شما سرطان ریه دارید. این می‌تواند به سادگی در اثر بیماری حرکت، سردردهای میگرنی یا آسیب به سر ایجاد شود.

اگر به طور ناگهانی تعادل خود را از دست بدهید، احتمالاً نشانه آسیب عصبی در پاها یا مشکلات بینایی است؛ بنابراین، اگر نگران مشکلات تعادلی خود هستید، لازم است با پزشک مشورت کنید.

سرفه شایع‌ترین علامت سرطان ریه است، اما همچنین می‌تواند باعث تنگی نفس، درد قفسه سینه و تغییرات جزئی در صدا شود.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرطان ریه سیستم عصبی کم خونی تنگی نفس سرطان ریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه