Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

این کاوشگر خورشیدی در ساعت ۵:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۳:۰۰ تهران) با سرعت ۲۴ کیلومتر بر ثانیه از فاصله‌ی سه هزار و ۸۱۴ کیلومتری سیاره زهره گذشت.

به گزارش ایسنا چنین ماموریت‌هایی برای "پارکر" اهمیت زیادی دارند، زیرا می‌توانند به این کاوشگر در نزدیک‌تر شدن به خورشید کمک کنند.

این کاوشگر با اتکا بر گرانش سیاره زهره انرژی مداری خود را کاهش می‌دهد تا در نهایت بدین وسیله به خورشید نزدیک شود و ویژگی‌های باد‌های خورشیدی را اندازه بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پنجمین گذر کاوشگر "پارکر" از کنار سیاره زهره بود. این کاوشگر به طور کلی هفت بار از کنار زهره گذر خواهد کرد. این گذر‌ها سرعت "پارکر" را تا حدود ۹ هزار و ۷۲۰ کیلومتر بر ساعت کاهش می‌دهند و آن را برای دهمین گذر نزدیک از کنار خورشید در تاریخ ۲۱ نوامبر آماده می‌کنند.

کاوشگر "پارکر" این بار رکورد سرعت و فاصله خود را خواهد شکست و در فاصله‌ی هشت و نیم میلیون کیلومتری از سطح خورشید یعنی ۱.۹ میلیون کیلومتر نزدیک‌تر از گذر قبلی قرار خواهد گرفت و به سرعت ۱۶۳ کیلومتر بر ثانیه خواهد رسید.

کاوشگر "پارکر" در ماه اوت سال ۲۰۲۳ و نوامبر ۲۰۲۴ نیز مجددا از کنار سیاره زهره می‌گذرد و در نهایت در ماه دسامبر سال ۲۰۲۴ در فاصله‌ی ۶.۲ میلیون کیلومتری از سطح خورشید قرار خواهد گرفت.

این کاوشگر که در آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز در لارل (Laurel)، مریلند طراحی و ساخته شده، سالم است و سیستم‌های آن پس از گذر از کنار زهره به درستی کار می‌کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کاوشگر خورشیدی ناسا سیاره زهره صراط سیاره زهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیست و پنجمین مسابقات کشوری کشتی باچوخه در گرماب

دریافت 14 MB

تصویربردار: مرتضی امین الرعایایی

کد خبر 6089005

دیگر خبرها

  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • برگزاری بیست و پنجمین مسابقات کشوری کشتی باچوخه در گرماب
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!