Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رهبر انصارالله یمن امروز، پنج‌شنبه دستیابی به راه حل سیاسی بین طرف‌های یمنی را قبل از پایان دادن به مداخله ائتلاف عربی در این کشور بعید دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، حسین العزی، معاون وزیر خارجه در دولت نجات ملی که از سوی گروه انصارالله تشکیل شده و رئیس اداره سیاسی و روابط خارجی این گروه در توییتر نوشت: مداخله خارجی ائتلاف عربی مانع اصلی و بزرگ در مسیر راه حل سیاسی یمنی - یمنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العزی خاطرنشان کرد: چشم پوشی بین‌المللی از این مساله (مداخله خارجی) یکی از مهمترین دلایل پشت پرده طولانی شدن جنگ در یمن است. او ایجاد امکان راه حل سیاسی داخلی یمن را قبل از خنثی کردن عنصر غیریمنی در داخلی کشور بعید دانست.

شروطی که انصارالله برای آتش‌بس در شهر مأرب که به منزله صحنه شدیدترین درگیری بین این گروه و نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن است بدین شرح هستند:

1-حل مساله ویژه انسانی با لغو محاصره ائتلاف عربی بر ناوگان هوایی در فرودگاه صنعا که از ششم اوت 2016 ادامه داشته است.

2- لغو محدودیت‌های ورود کشتی‌ها به بندر الحدیده.

این در حالی است که دولت مستعفی یمن خواستار آغاز آتش‌بس فراگیر برای رفتن به سمت مذاکرات راه حل فراگیر براساس اصول طرح شورای همکاری خلیج فارس و خروجی‌های کنفرانس گفت‌وگو و قطعنامه‌های بین‌المللی در این زمینه است؛ مساله‌ای انصارالله یمن آن را رد می‌کند و می‌گوید پرونده انسانی نباید به مساله نظامی ارتباط پیدا کند.

منبع: الف

کلیدواژه: حل سیاسی راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • سد بزرگ ذوبی‌ها مقابل ستاره خارجی تراکتور!
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد