Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان نادری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: کلید طرح جهش تولید در  دیم‌زارهای استان و در مناطق سردسیری زده شد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص گفت: با توجه به اینکه اکنون در فصل کشت در مناطق سردسیری هستیم در شهرستان‌های بویراحمد، مارگون و دنا استارت جهش تولید در دیم زارهای این مناطق زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح برای افزایش بهره‌وری از ظرفیت اراضی دیم کشور به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از دو سال پیش آغاز شده که در ۵ استان کشور کار شروع شده است.

این مسئول گفت: امسال با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی در ۱۵ استان دیگر در مساحت ۲.۶ میلیون هکتار کلید خورد که استان ما یکی از این استان‌ها می‌باشد و این طرح در یک بازه پنج ساله ادامه خواهد داشت.

نادری با بیان این که در سال اول در ۳۰ هزار هکتار از اراضی دیم محصولات استراتژیک شامل گندم، جو، نخود، عدس، علوفه و کلزا این طرح اجرا می‌شود افزود: به همین خاطر مشوق‌هایی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به کشاورزان داده خواهد شد که از جمله آنها برای اولین بار اعطای وام قرض الحسنه برای خرید ادوات کشاورزی جهت متقاضیان و همچنین پرداخت بیمه محصولات کشاورزی و خرید و توزیع نهاده ها از جمله بذر و سم و کود خواهد بود تا مردم مشارکت بیشتری در این طرح داشته باشند.

وی افزود: وظیفه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام برای رونق تولید این است که فضا را جهت تشویق کشاورزان جهت اجرای این طرح آماده کند و در این طرح با استفاده از روشهای نوین کشت و آموزش‌های لازم درصددیم تا کشاورزان روش سنتی کشت را کنار گذاشته و به سمت کشت نوین و مدرن روی آورند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان گفت: امیدواریم که در ۵ سال اول شاهد افزایش ۳۰ درصدی تولید محصول در هر هکتار باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی تولید کشاورزان جهش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار بخش کشاورزی موجب تحول و جهش تولید در این بخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده عصر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعال‌تر شوند، افزود: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۱۶۱ تعاونی و تشکل بخش کشاورزی، گفت: در راستای مردمی‌سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

وی تصریح کرد: گیاهان دارویی و سایر بخش‌های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد.

احمدزاده خاطرنشان کرد: وجود آب فراوان، زمین‌های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند.

کد خبر 747964

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان