Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، سازمان بهداشت جهانی می گوید همه گیری کووید به دلیل عدم رسیدن واکسن مورد نیاز به کشورهای فقیر "یک سال بیش از آنچه باید طول خواهد کشید."

بروس اِیلوارد، از مدیران ارشد سازمان بهداشت جهانی ادامه داد: به این ترتیب بحران کووید، به راحتی می تواند تا اواخر سال ۲۰۲۲ کشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون کمتر از ۵ درصد جمعیت آفریقا واکسینه شده اند که در مقایسه با ۴۰ درصد واکسیناسیون در بیشتر قاره های دیگر جهان است، همچنین بریتانیا تاکنون بیش از ۱۰ میلیون واکسن به کشورهای نیازمند تحویل داده و قول مجموعا ۱۰۰ میلیون واکسن را داده است.

ایلارد از کشورهای دارا خواست جای خود را در صف واکسن به دیگران بدهند تا شرکت های داروسازی بتوانند کشورهای کم درآمدتر را در اولویت قرار دهند.

او گفت: کشورهایی که تابستان امسال در اجلاس گروه ۷ در کورنوال قول اعطای واکسن داده بودند باید ببینند تا چه حد به قول خود عمل کرده اند.

او بیان کرد: می توانم به شما بگویم که روال کار صحیح نیست. واقعا باید آن را تسریع کنیم و اگر نه می دانید چه می شود؟ این همه گیری یک سال بیش از آنچه باید طول خواهد کشید.

ائتلافی از موسسات خیریه به نام "واکسن مردم" ارقام تازه ای را منتشر کرده است که نشان می دهد از هر هفت دُزی که قول آن را شرکت های داروسازی یا کشورهای ثروتمند داده بودند، فقط یکی به دست کشورهای فقیر می رسد.

بخش اعظم واکسن های کووید در اختیار کشورهای با درآمد بالا یا متوسط بالا قرار گرفته است. آفریقا فقط ۲.۶ درصد از دزهای تزریق شده در جهان را تشکیل می دهد.

ائتلاف "واکسن مردم" که شامل آکسفام و "یو ان ایدز" می شود همچنین از کانادا و بریتانیا به خاطر خریداری واکسن برای جمعیت خود از طریق سیستم کوواکس انتقاد کرد. کوواکس یک برنامه تحت حمایت سازمان ملل برای توزیع عادلانه واکسن است.

ارقام رسمی نشان می دهد که پیشتر در سال جاری بریتانیا ۵۳۹ هزار و ۳۷۰ دز فایزر و کانادا کمتر از یک میلیون استرازنکا دریافت کردند.

کوواکس اصلا با این هدف طراحی شد که همه کشورها از جمله کشورهای ثروتمند بتوانند از آن واکسن دریافت کنند. اما بیشتر کشورهای عضو گروه ۷ تصمیم گرفتند با شروع معاملات مستقیم با شرکت های داروسازی از گرفتن واکسن از کوواکس خودداری کنند.

روهیت مالپانی، مشاور بهداشت جهانی آکسفام، اذعان کرد که کانادا و بریتانیا رسما مجاز به دریافت واکسن از کوواکس هستند چون به مکانیسم آن کمک مالی کرده اند، اما گفت این اقدام با توجه به این که آنها از طریق معامله مستقیم با داروسازان میلیون ها دز واکسن خریداری کرده اند، "از نظر اخلاقی غیرقابل دفاع است."

او گفت: این باعث می شود کشورهای فقیرتر که همین حالا هم ته صف هستند، بیشتر منتظر واکسن بمانند.

دولت بریتانیا اشاره کرد که یکی از کشورهایی بود که پارسال با کمکی ۵۴۸ میلیون پوندی به راه اندازی کوواکس کمک کرد.

دولت کانادا هم تاکید کرد که اکنون به استفاده از واکسن های کوواکس پایان داده است.

کارینا گولد وزیر توسعه بین المللی کانادا گفت: "همینکه معلوم شد واکسن خریداری شده از طریق معاملات دوجانبه (با شرکت های داروسازی) برای جمعیت کانادا کافیست، دزهایی که از کوواکس سفارش داده بودیم را برگرداندیم، تا در میان کشورهای درحال توسعه توزیع شود."

کوواکس ابتدا قصد تحویل دو میلیارد دز واکسن تا پایان امسال را داشت، اما تاکنون ۳۷۱ میلیون دز تحویل داده است.

پربیننده ترین جادوی رزماری برای تقویت مو افراد واکسینه‌ نشده بخوانند! چرا باید انار بخورید! ارده شیره غذای فصل سرد نحوه ازبین بردن آرسنیک برنج قبل از پختن

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا شرکت های داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • سکوت دبیر و ادامه جولان چاقوکش‌ها در کشتی
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس