Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «اگر فریدا بود، چه می‌کرد؟» نوشته آریانا دیویس با ترجمه نیاز نوجوکی توسط نشر ثالث منتشر و به کتاب‌فروشی‌ها رسید.

به گزارش  برنا؛ آریانا دیویس در کتاب «اگر فریدا بود، چه می‌کرد؟» که به تازگی، با ترجمه نیاز نوجوکی از سوی نشرثالث منتشر شده است، فریدا کالو را با روحیه شجاعانه‌اش به یاد می‌آورد و زنان را تشویق می‌کند تا بدون ترس و بی‌پروایی، خلق کنند و در کنار خودِ واقعی‌شان بایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب نخستین‌بار در سال 2020 به چاپ رسیده است.

فریدا، زنی جسور و بدون توقف که همواره تحسین طرفدارانش در سرتاسر جهان را برای نقاشی‌هایش داشته، امروزه به عنوان نمادی از زنی موفق در برابر چالش‌ها و فراز و فرودهای زندگی شناخته می‌شود. کسی که عشق را با صدای بلند فریاد زد و هیچ‌گاه از ابراز شادی‌ها و غم‌هایش دست برنداشت. نویسنده در این کتاب سعی دارد تا با روایتی داستان‌گونه از زندگی فریدا، ابرازِ حقیقت وجودی را به زنان بیاموزد.

در پشت جلد کتاب می‌خوانیم:

«فریدا کالو نماد امید، تغییر، انقلاب و بالندگی است. شکی نیست که همه ما می‌توانیم درس‌های زیادی از او درباره جسورانه و پرشروشور زیستن یاد بگیریم. و بنابراین، ای فریدایی‌های هم‌قطارم، من با سر به سوی کشف سرنخ‌هایی شیرجه می‌زنم که فریدا برای ما به جای گذاشته است تا بفهمم چگونه می‌توان از جادوی او، هرچند اندک، تقلید کرد. با داشتن فریدای خیالی، که پشت سرم ایستاده، تحقیقم را شروع می‌کنم تا به سوال بسیاری از ما که دوست داریم از خودمان در طول سفر زندگی بپرسیم پاسخ دهم: اگر فریدا بود، چه می‌کرد؟»

ماگدالنا کارمن فریدا کالوی کالدرون د ریورا، نقاش مکزیکی و از زنان نامدار تاریخ هنر معاصر، ششم ژانویه 1907 در کویوآکان مکزیکوسیتی به دنیا آمد. او که به‌خاطر خودنگاره‌هایش مشهور است، در 13 ژانویه 1954 به دلیل انسداد جریان خود درگذشت. خاکستر او هم‌اکنون درون کوزه‌ای در خانه قدیمی اوست. فریدا چند روز پیش از مرگش در یادداشت روزانه‌اش نوشته بود: «امیدوارم عزیمت لذت‌بخش باشد و امیدوارم هرگز بازنگردم.»

کتاب «اگر فریدا بود، چه می‌کرد؟» نوشته آریانا دیویس، در 282 صفحه، به قیمت 72 هزار 500، در قطع رقعی، جلد شومیز و با ترجمه نیاز نوجوکی، به همت نشر ثالث روانه کتاب‌فروشی‌ها شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان جهان عشق انقلاب کتاب انقلاب بازار کتاب جهان شادی نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین مستندهای جهان

آفتاب‌‌نیوز :

اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستند‌های حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهاد‌هایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و درد‌های خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آن‌ها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه