Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ خبرگزاری تقریب، مراسم گرامیداشت هفته وحدت در آستانه ولادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) با حضور شخصیت‌های پاکستانی از جمله «ظفر میرزا» دستیار پیشین نخست وزیر پاکستان به عنوان مهمان ویژه و «احسان خزاعی» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد برگزار شد.

این برنامه با هدف تکریم از پیامبر اکرم(ص)، توجه به هفته وحدت و ترویج مودت و ارادت به ساحت پیامبر اعظم (ص) از سوی قاریان، نعت خوانان و خطاطان و ارائه تصویری زیبا از اسلام و پیامبر(ص) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاد "کریم منصوری" قاری بین المللی ایرانی نیز در محفل گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق (ع) در کنار جمعی از شخصیت های علمی، سیاسی، فرهنگی، هنری و مذهبی از پاکستان حضور یافت.

قائم مقام موسسه ملی و موزه باستانی دولت پاکستان در این مراسم طی سخنانی از همکاری رایزنی فرهنگی ایران در اسلام آباد قدردانی و اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز چنین محافل قرآنی و نعت خوانی با محور وحدت مسلمین در موسسه لوک ورثه برگزار شود.

وی افزود: خاطرات خیلی خوبی از سفر به ایران برای شرکت در همایش موزه های جهان اسلام دارم و تجربیات جدید از برادران ایرانی در این حوزه را آموختم. وی از سفر خود به ایران به عنوان سفر فراموش نشدنی یاد کرد.

احسان خزاعی رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد نیز در آغاز برنامه طی سخنان با اشاره به روابط تاریخی ایران و پاکستان، میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت مسلمین را تبریک گفت.

وی از همکاری صمیمانه موسسه ملی و موزه باستانی دولت پاکستان در برگزاری این مراسم باشکوه و همچنین نمایشگاه خطاطی اسلامی قدردانی کرد. 

خزاعی در معرفی نمایشگاه خطاطی اسلامی گفت: در بخش نمایشگاهی ۶۰ اثر هنری خطاطی با موضوع حضرت رسول(ص)، وحدت و اتحاد مسلمین و اشعار فارسی و اردو علامه اقبال از سه هنرمند به نمایش گذاشته شده است.

ظفر میرزا وزیر پیشین بهداشت و دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان طی سخنانی روابط ایران و پاکستان را به عنوان روابط دیرینه دو کشور اسلامی توصیف کرد و گفت: اگر زبان فارسی نبود اردو نیز وجود نداشت.

وی اظهار داشت: در اردو واژه های فارسی فراوانی وجود دارند. نقطه دیگر این است ایران اولین تمدنی بود که ذهن مردم را تغییر داد. ما در پاکستان ۱۲ ربیع الاول روز میلاد پیامبر عظیم الشان را به عنوان عید میلادالنبی (ص) در سراسر کشور جشن می‌گیریم.

وی اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز میان ایران و پاکستان همکاری‌های فرهنگی و هنری بیش از پیش گسترش یابد و نمایشگاه های مختلف در محل لوک ورثه با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت ایران در پاکستان برگزا شود. 

 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در این مراسم افزود: شعر سعدی با وسعت اطلاعات او در حوزه‌های مختلف شخصیت خاصی از او ساخته بود، شعر سعدی در موضوعات مختلف سروده شده است، کمتر موضوعی می‌توان پیدا کرد که سعدی درباره آن سخن نگفته باشد.
محمود شالویی گفت: آغاز برنامه‌های سعدی در روز جمعه ۳۰ فروردین ‌در آرامگاه سعدی بوده است، تا امروز که اختتامیه آن برگزار می‌شود. به کوشش انجمن آثار و مفاخر فرهنگی از اول اردیبهشت جاری مصادف با روز بزرگداشت سعدی، به مدت یک هفته، رویدادهای مختلف و متنوعی با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه سعدیه شیراز، دانشگاه علامه طباطبائی(ره)، موسسه فرهنگی اکو و سفارت هندوستان در ایران، در پاسداشت مقام فرهنگی، ادبی و حکمی این شاعر بلندآوازه ایرانی برگزار شده است.‌
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی افزود: بهتر است در کتاب های درسی آموزش هایی از بوستان، گلستان و شاهنامه گنجانده شود تا دانش آموزان با این شاعران آشنا شوند. بیان آثار سعدی برای نوجوانان امروز ما کمی سخت است پس اشعار سعدی باید با زبانی ساده بازسازی شوند.
در پایان این مراسم از حسن انوری و همسر غلامحسین یوسفی قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم "محرم علیپور" برگزار شد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است