Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش واردات زغال سنگ توسط هند و بالارفتن تقاضا برای برق و خاموشی های گسترده، دولت هند را به فکر ایجاد ذخایر استراتژیک گاز و زغال سنگ انداخته است. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، دهلی‌نو قصد دارد ذخایر استراتژیک گاز طبیعی و زغال‌سنگ را برای جلوگیری از کمبود عرضه آنها در آینده در بحبوحه‌ شدت گرفتن بحران جهانی انرژی حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازگشایی اقتصاد هند به‌دنبال برداشته شدن قرنطینه‌های کرونایی و کاهش واردات زغال‌سنگ به‌دنبال افزایش قیمت جهانی آن و درنتیجه بالا رفتن تقاضا برای برق، باعث شده این کشور با کمبود شدید زغال‌سنگ مواجه شود.
علی‌رغم افزایش عرضه زغال‌سنگ توسط شرکت دولتی «کول ایندیا»، بزرگ‌ترین معدن‌کار زغال‌سنگ در دنیا، هند روزانه 14 ساعت خاموشی را تجربه کرده‌است.
الوک کومار، وزیر نیروی هند در اجلاس انرژی جنوب آسیا که توسط کنفدراسیون صنعت هند برگزار شده‌است گفت:« باید به‌دنبال حفظ ذخایر استراتژیک گاز و زغال‌سنگ وارداتی باشیم تا اقتصادها بتوانند از پس شوک‌های عرضه بربیایند».

هند با بدترین بحران برق در 5 سال اخیر مواجه شدبحران برق در هند به دنبال کاهش ذخایر زغال‌سنگ

بیش‌از 70 درصد از تولید برق هند توسط زغال‌سنگ صورت می‌گیرد و بیشتر 135 نیروگاه برق زغال‌سنگ هند با کمبود شدید سوخت مواجه شده‌اند.
کومار گفت:«اگر به‌دنبال یک استراتژی مناسب نباشیم، قیمت‌های بالا حفظ امنیت انرژی را برای ما چالش‌برانگیز می‌کنند».
هند دومین واردکننده بزرگ زغال‌سنگ در دنیاست که چهارمین ذخایر بزرگ زغال‌سنگ دنیا را هم در اختیار دارد، اما بحران شدید انرژی این کشور را مجبور به رقابت با چین کرده‌است. هر دوی این کشورها درحال‌حاضر تحت فشار برای افزایش واردات هستند.
متوسط ماهانه واردات زغال‌سنگ هند قبل‌از همه‌گیری کرونا 21 میلیون تن بود و 6 میلیون تن از این مقدار به بخش برق اختصاص داشت. اندونزی، استرالیا و آفریقای جنوبی عرضه‌کنندگان اصلی زغال‌سنگ به هند هستند.
انتهای پیام/53

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر

مدیرعامل شرکت اب منطقه‌ای استان بوشهر از ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب اب در سدهای مخزنی باغان، خاییز، رئیس علی دلواری و تنگ‌ارم و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی و بندهای کنترل سیلاب استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به بهبود وضعیت ذخیره‌سازی سدهای مخزنی استان بوشهر در بارش‌های اخیر اظهار داشت: در بارش‌های اخیر سدهای مخزنی استان بوشهر آبگیری کردند و سد تنگ‌ارم دشتستان 100 درصد پر شد.

وی حجم سد مخزنی تنگ‌ارم را 4.5 میلیون مترمکعب دانست و بیان کرد: بارندگی اخیر مخزن این سد را به‌صورت کامل تکمیل کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر حجم ذخیره آب سد رئیس علی دلواری دشتستان را 53 درصد دانست و اضافه کرد: سد باغان با حجم ذخیره‌سازی 32 میلیون مترمکعب که در سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر افتتاح شد اکنون 6 میلیون آب باران در آن ذخیره شده است.

محمدی افزود: علاوه بر این، بارش‌های خوب در استان و بالا دست سبب آبگیری و ذخیره‌سازی در حوضچه‌های سد تغذیه مصنوعی و بندهای کنترل سیلاب شد.

وی ادامه داد: در بارندگی اخیر 25 میلیون مترمکعب رواناب در سدهای استان بوشهر ذخیره کرد و میزان آبدهی رودخانه‌های استان بهبود یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر اضافه کرد: اکنون وضعیت ذخیره‌سازی آب باران در سدهای مخزنی باغان، خاییز، رئیس علی دلواری و تنگ‌ارم و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی و بندهای کنترل سیلاب استان بین 20 تا 60 درصد است.

محمدی بیان کرد: برای جلوگیری از  ایجاد بحران کم آبی همراهی مردم به ویژه کشاورزان در بهینه مصرف کردن آب و صرفه‌جویی با توجه به پیش‌رو بودن تابستان ضروری است.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم