Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@12:37:19 GMT

دستگاه قضا از ظرفیت‌های مردمی استفاده می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۱۶۵۴

رئیس قوه قضائیه گفت: دستگاه قضا با اجرای طرح تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه قصد انجام کار تبلیغاتی ندارد و از ظرفیت‌های مردمی استفاده می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دهمین جلسه ستاد راهبری اجرای سند تحول قضائیه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای برگزار شد.   بررسی«نحوه اجرای راهکار تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه مبتنی بر نظرسنجی‌های مستقیم از صاحب‌نظران، فعالان اجتماعی و رسانه‌ای، مراکز علمی و نهاد‌های مردمی» نخستین دستور جلسه امروز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در این نشست مشارکت مردم در مسائل گوناگون حکومتی را ضروری و مؤثر دانست و تاکید کرد که دستگاه قضا به هر میزان که می‌تواند باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کند.
وی خاطرنشان کرد: حل بسیاری از مشکلات بدون کمک مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، غیرممکن یا سخت و پرهزینه خواهد بود.
رئیس دستگاه قضا با اشاره«فواید دموکراسی» اظهار داشت: یکی از فواید دموکراسی این است که وقتی گزینه‌ای با مشارکت و نظر اکثریت مردم انتخاب شد، معمولاً به صواب نزدیک‌تر و خطای آن کمتر خواهد بود.
محسنی اژه‌ای با بیان اینکه دستگاه قضا با اجرای طرح تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه قصد انجام کار تبلیغاتی ندارد، گفت: با این کار می‌خواهیم به صورت واقعی به نظام قضایی کشور کمک و روند راهگشایی برای امور ایجاد کنیم.
رئیس دستگاه قضا همچنین تاکید کرد که در کنار نقد، باید پیشنهاد و راهکار هم وجود داشته باشد تا روند اصلاحی کامل شود.
حجت‌الاسلام«مصدق» معاون اول دستگاه قضا در همین خصوص بر لزوم گنجاندن راهکار و پیشنهاد در نقد‌های وارده به عملکرد قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: اگر نقد بدون ارائه پیشنهاد و راهکار باشد، نتیجه چندانی نخواهد داشت.
معاون راهبردی قوه قضائیه هم عنوان کرد: تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضاییه نشان می‌دهد که دستگاه قضا مصمم است اگر نیازی به اصلاح فرآیند‌ها وجود داشته باشد از ظرفیت این نقد‌ها استفاده کند.
قائم‌مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز از تدوین پیش‌نویس طرحی برای تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه مبتنی بر نظرسنجی‌های مستقیم از صاحب‌نظران، فعالان اجتماعی و رسانه‌ای، مراکز علمی و نهاد‌های مردمی خبر داد و گفت: پس از دریافت نظر دادگستری استان‌ها در خصوص پیش‌نویس موضوع‌های اولویت‌دار نقد درباره قوه قضاییه، در نهایت مقرر شد که این موضوع‌ها در ۷ حوزه تقسیم‌بندی شود.
قائم‌مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه فراخوان عمومی نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه طی سه ماه آتی به مدت ۴۵ روز با محوریت مرکز رسانه انجام خواهد شد، از رصد، پایش و طبقه‌بندی نقد‌های برتر دریافت شده تا سی‌ام دی‌ماه خبر داد.
مسعودی‌فر با بیان اینکه قرار است ۲۰ نقد رسیده به دبیرخانه جشنواره نقد‌های برتر درباره قوه قضاییه به مرحله نهایی برسد و در معرض مردم قرار بگیرد، گفت: در نهایت ۹ نقد در ۳ حوزه عناوین برتر را کسب خواهد کرد.
قائم‌مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: دستگاه قضا به صورت مستقیم در داوری نقد‌های دریافت شده نقشی نخواهد داشت و این مسئولیت بر عهده صاحب‌نظران و اساتید است.
رئیس مرکز تحول قوه قضائیه هم طی سخنانی گفت: دستگاه قضایی صرفا بسترسازی داوری برای اجرای طرح تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضاییه را انجام می‌دهد و از ورود به عرصه داوری در این زمینه اجتناب کرده است.
عضو ستاد تحول رهبری قوه قضائیه نیز یکی از اهداف اجرای طرح تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضاییه را توجه به نظر نخبگان و خبرگان کشور و سوق دادن آن‌ها به سمت مسائل عدلیه برای کمک به نظام قضایی کشور دانست.
وی هدف دیگر طرح تقدیر از نقد‌های برتر درباره قوه قضائیه را «ارتقاء نظام قضایی کشور» عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح، مرز تخریب با نقد منصفانه را روشن می‌کند.
ایجاد سامانه سجل محکومیت‌های مالی در شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی و اعتبارسنجی، دستور دیگر جلسه امروز ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی بود.
سامانه سجل محکومیت‌های مالی این امکان را به صورت آنلاین و برخط در اختیار طرفین معامله قرار می‌دهد که از هر نوع محکومیت مالی و ممنوع معامله بودن طرف مقابل آگاه شوند.
محسنی اژه‌ای در سخنانی با بیان اینکه برای پیشگیری از بروز خطا یکی از راهکار‌های درست استفاده از روش «اعتبارسنجی» است، عنوان کرد: قصد داریم همین کار را در نظام قضایی کشور انجام دهیم.
«اصفهانی» با بیان اینکه ایجاد سامانه سجل محکومیت‌های مالی در زمره اهداف کوتاه مدت سند تحول قضایی قرار دارد، گفت: یکی از بزرگترین اتفاق‌های تاریخ قوه قضاییه «توسعه مدل‌های اعتبارسنجی» است و سامانه سجل محکومیت‌های مالی یکی از بهترین مدل‌های اعتبارسنجی محسوب می‌شود.
در پایان این نشست مقرر شد، بررسی در خصوص فرآیند طراحی سامانه سجل محکومیت‌های مالی از معاونت‌های مربوطه در قوه قضاییه انجام شود تا مسئولان ذی‌ربط به یک جمع‌ بندی اجرایی در این خصوص برسند. برچسب ها: رئیس قوه قضائیه ، دستگاه قضا ، ظرفیت های مردم

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رئیس قوه قضائیه دستگاه قضا ظرفیت های مردم سامانه سجل محکومیت های مالی ظرفیت های مردمی نظام قضایی کشور محسنی اژه ای دستگاه قضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: طرح مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌هاست و دستگاه‌های اجرایی باید حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ به ریاست طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور اعضا در محل سالن جلسات شهید قلیوند استانداری تشکیل شد؛ نجفی در این جلسه اظهار کرد: ظرفیت ایجاد شده در طرح دولت مردمی برای افزایش افزایی املاک و اراضی مازاد بسیار ارزشمند و فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست که حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، در این جلسه موارد مربوط به فروش اراضی مازاد ادارات و دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جهاد دانشگاهی مطرح و بررسی شد.

کد خبر 750940

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!