Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@19:19:24 GMT

آمریکایی‌ها راهی جز ترک غرب آسیا ندارند

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۱۸۹۴

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: آمریکایی‌ها با شکستی که در انتخابات خود داشتند در داخل شکست خوردند و در خارج هم هیچ راهی جز ترک غرب آسیا ندارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت الاسلام و المسلمین آقای محمدجواد حاج علی اکبری با اشاره به برخی تحولات رخ داده در کشور طی ۲۰ ماه گذشته گفت: در این مدت حوادث تلخ و شیرین فراوانی داشتیم که یکی از آن‌ها پیروزی ملت بزرگ و بی نظیر ملت عزیز ما در برابر فتنه‌ها و حوادث گوناگون بود، بیماری کرونا هم باعث بروز مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی برای مردم و همچنین تلخی‌های از دست رفتگان این بیماری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به موضوع تحریم‌های ظالمانه از سوی آمریکا به ویژه در حوزه کرونا گفت: ظلم مضاعف و جنایت انسانی آمریکا و عوامل آن‌ها در تشدید تحریم‌ها را در دوره شیوع کرونا دیدیم.
خطیب جمعه تهران همچنین کم تدبیری‌هایی را که در کشور موجب دشواری‌های فراوانی شد و نیز جنگ رسانه‌ای و روانی و نبرد ادراکی و شناختی کم نظیری را که از سوی دشمن به امت ما تحمیل شد، از دیگر وقایعی ذکر کرد که در این مدت در کشور شاهد آن بودیم.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری گفت:در کشاکش این سختی‌ها و ناملایمات ملت بی نظیر ایران در مقابل دشمنان، با نجابت و شکیبایی و در برابر گرفتاری‌ها و بی تدبیری‌ها به خوبی و سربلند و پیروز بیرون آمد.
وی افزود: در خلال این سختی‌ها و تلخی‌ها زیباترین صحنه‌ها را از روابط انسانی و کمک‌های مومنانه و رزمایش مواسات حضور در میدان خدمت به برادران و خواهران ایمانی را شاهد بودیم.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری همچنین از اقدامات کادر درمان، گروه‌های مختلف کشور از جمله گروه‌های جهادی، بیمارستانی و آرامستان‌ها و همچنین ستاد‌های مقابله با کرونا که نقش مهمی در برنامه ریزی برای مبارزه با کرونا و خدمت رسانی به مردم داشتند، تقدیر و تشکر کرد.
خطیب نماز جمعه تهران افزود: همین جا در برابر شهدای عزیز سلامت سر تعظیم فرود می‌آوریم.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری گفت: حقیقتا این ملت شایسته بهترین خدمت هاست.
وی در ادامه خطبه دوم نماز جمعه تهران به تحولات منطقه و جهان و شکست سیاست‌های آمریکا و ایادی آن‌ها و رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: امریکایی‌ها با شکستی که در انتخابات خود داشتند هم در داخل شکست خوردند و هم پس از انتخابات با رفتار‌های عجیب و غریب خود و هم در جریان منطقه غرب آسیا شکست راهبردی را تحمل کردند.
امام جمعه موقت تهران آغاز این شکست راهبردی آمریکا را از زمان ترور شهید سلیمانی دانست و در ادامه شکست آنان در جریان عین الاسد به اوج رسید و مقاومت مردمی عراق برای اخراج آمریکایی‌ها در این کشور ادامه پیدا کرد و امروز تروریست‌های امریکایی هیچ چاره‌ای جز خروج از عراق ندارند.
وی گفت: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در فتنه‌های لبنان نیز کامیاب نبودند و اخیرا ما شاهد مواجهه عمومی مردم لبنان با هدایت سیدحسن نصراله سید مقاومت در برابر توطئه اخیری که در این کشور اتفاق افتاد، بودیم.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری گفت: رژیم صهیونیستی در این مدت تجربه هزیمت در جریان سیف القدس را در نبرد ۱۲ روزه داشت و اخیرا ناتوی عربی در جریان تجاوز به یمن قهرمان با مقاومت ۷ ساله مردم یمن ناتوان شده است و در این زمینه مردم یمن موفق هستند و ان شاءالله مارب آزاد خواهد شد و شما همایش بزرگ و با عظمت مردم عزیز یمن را در سالروز ولادت پیامبر اعظم (س) را مشاهده کردید.
امام جمعه موقت تهران در ادامه آخرین حلقه شکست‌های استکبار جهانی را در کشور افغانستان عنوان کرد و گفت: این شکست بی نظیر در بزرگترین لشکرکشی تاریخ تاسیس آمریکا طی ۲۰۰ سال صورت گرفت و موجب اخراج آنان از افغانستان و فرار بزدلانه آن‌ها از پایگاههایشان بعد از ۲۰ سال تجاوز، اهانت و کشتار مردم مظلوم افغانستان شد.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اینکه مثلث عبری، عربی و غربی دست از فتنه برنمی دارند، گفت: آن‌ها تلاش‌های مزبوحانه هم انجام می‌دهند و حالا مشاهده کردیم که این تلاش‌ها چه در مرز‌های شمالی ما از تحرک صهیونیست‌ها و چه در لبنان، در حوادث اخیر و چه در افغانستان که طی دو هفته پشت سر هم نماز گزاران را به خاک و خون کشاندند، ادامه حضور جریان استکبار توسط دواعش پلید محسوب می‌شود.
خطیب نماز جمعه تهران همچنین شهادت نمازگزاران در افغانستان را به مردم این کشور تسلیت گفت و از مسئولان این کشور خواست این موضوع را پیگیری کنند و هم از جان مردم و نمازگزاران مراقبت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری همچنین تحرکات مزبوحانه رژیم صهیونیستی و آمریکا را در غزه، سوریه، عراق و سایر نقاط اسلامی را استیصال ابر جنایتکار زمان یعنی آمریکا دانست.
وی گفت: آمریکا بعد از ۲۰ سال که با دروغ و نیرنگ قصد ساختن خاورمیانه بزرگ را داشت امروز با ۸ تریلیون دلار هزینه و دادن کشته‌های زیاد در به در شده است و از منطقه خارج می‌شود و امروز باید از منطقه خارج شود.
امام جمعه موقت تهران گفت: اگر آمریکا هزاران تریلیون دلار نیز هزینه کنند هیچ راهی جز ترک غرب آسیا ندارد و افول امریکا تسریع خواهد شد. برچسب ها: نماز جمعه ، حاج علی اکبری ، اخراج آمریکا ، غرب آسیا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: نماز جمعه حاج علی اکبری اخراج آمریکا غرب آسیا حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری نماز جمعه تهران حاج علی اکبری آمریکایی ها غرب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم اسرائیل در دو راهی تسلیم و شکست

رژیم اسرائیل بعد از هفت ماه به دو راهی بدون بازگشتِ تداوم جنگ یا تسلیم به خواسته‌های مقاومت در پذیرش آتش بس رسیده است که انتخاب هر یک از این دو با توجه به روند هفت ماه جنگ غزه، نتیجه‌ای جز تسلیم یا شکست برای این رژیم ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جنگ ویرانگر و مرگبار رژیم اسرائیل علیه نوار غزه امروز یکشنبه در حالی وارد روز 212 شد (پایان هفتمین ماه) که عدم وجود دورنمایی مشخص از آینده این جنگ که به باتلاقی برای ارتش این رژیم بدل گشته، باعث شده است که مطالبات در داخل اراضی اشغالی همزمان با خارج از آن، برای تحقق آتش بس و متوقف شدن جنگ بیشتر شده است.

همزمان با این مطالبات و فشارهای داخلی و بین الملل، طرفین جنگ یعنی رژیم اسرائیل و گرو‌های مقاومت در نوار غزه به رهبری حماس برای چندمین بار به سمت مذاکرات غیرمستقیم رفتند با این امید که این بار، مذاکرات نتیجه داده و دومین آتش بس در این منطقه برقرار شود.

به همین منظور، طی روزهای گذشته و هفته‌ اخیر، تلاش‌ها به ویژه از سوی واسطه‌های قطری و مصری بیشتر شد و همزمان با سفر وزیر خارجه آمریکا به منطقه از جمله عربستان سعودی و اراضی اشغالی و مصر، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز این بار راهی اراضی اشغالی و سپس شهر قاهره شد تا این بار مذاکرات به نتیجه برسد.

مذاکرات به میزبانی مصر از شنبه شروع شد و حماس برای بار دوم  اعلام کرد که به قاهره هیئت فرستاده و با جدیت روند مذاکرات را بررسی و با آن تعامل می‌کند، با این حال مطالبات این جنبش که مطالبات فلسطینیان نوار غزه است، کما فی‌السابق پابرجاست و بدون تحقق این مطالبات، توافقی در کار نخواهد بود.

از آن سو، رژیم اسرائیل نیز علی رغم اختلافات و دودستگی‌ها بین کابینه جنگی و تصمیم‌گیران این رژیم بر سر مذاکره با حماس در سایه اصرار این جنبش بر خواسته های خود، بالآخره مجبور شد هیئت مذاکره کننده خود را به قاهره بفرستد؛ به امید اینکه فشارها و تهدیدهای این رژیم و حامیان غربی او، برای امتیاز گیری از این جنبش راهگشا بوده و بتواند از این مخمصه و بحران بی‌سابقه‌ای که بعد جهانی و بین المللی پیدا کرده و هر روز بر گستره تظاهرات ضدصهیونیستی و تجمعات همبستگی با فلسطینیان در غزه بیشتر می‌شود، خود را رها کند.

اصرار مقاومت بر مطالبات و مواضع

حماس طی این مدت همانند گذشته بر مطالبات چهارگانه خود در هر توافق احتمالی با رژیم اسرائیل تأکید کرده است. «حمد عبدالهادی»، نماینده جنبش حماس در لبنان دیروز گفت که «نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن».

در بین این خواسته‌های چهارگانه حماس، دو خواسته از اهمیت بیشتری دارد و حماس بارها بر آن تأکید کرده و گفته است اساسا توافقی بدون این دو یعنی توقف کامل جنگ و خروج نظامیان صهیونیست، ممکن نخواهد بود.

کرنش و نرمشی که حماس این بار در مذکرات خود از خود نشان داده، این است که در مقابل تحقق این خواسته‌ها حاضر است، اسرای صهیونیست را مرده یا زنده تحویل رژیم اسرائیل دهد. حماس همچنین تأکید کرده که توافق احتمالی باید دارای متن صریح و مکتوب داشته باشد و تضمین‌های مهمی برای اجرای آن وجود داشته باشد.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز امروز  بر این مطالبات تأکید کرد و گفت که این جنبش خواهان دستیابی به یک توافق جامع است که به تجاوزگری پایان دهد و عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه را تضمین و یک توافق جدی برای مبادله اسیران محقق کند.

اسرائیل و تهدید و رجزخوانی، تکرار سیاست‌های شکست خورده قبلی

رژیم اسرائیل در مقابل این مطالبات و اصرار‌‌های حماس، به تهدید و حربه متوصل شد و حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را پیش کشیده است که طی این مدت از جنگ، علاوه بر جمعیت خود، آوارگان شمال و مرکز نوار غزه را در خود جای داده و جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر دارد.

با این حال، تهدید احتمالی به حمله زمینی در رفح، به دلیل شرایط داخلی در اراضی اشغالی، افزایش اعتراض‌های ضدصهیونیستی در سراسر جهان، شکل‌گیری جنبش‌های دانشجویی ضد جنگ از آمریکا و کانادا گرفته تا استرالیا، فرانسه و انگلیس، و فشاری روحی و روانی علیه این رژیم اسرائیل در منطقه بعد از حملات تلافی‌جویانه محور مقاومت، این تهدید احتمالا پوچ و راه به جایی نخواهد بود.

این تهدید حتی در صورت عملی شدن، به باور ناظران سیاسی، به دلیل اینکه امکان دارد حمله به رفح، به دلیل کشتار و ویرانی چند برابری که برجای خواهد گذشت، تأثیرات منفی و حتی مخرب بر انتخابات آتی در آمریکا بگذارد و این بار موج بزرگی از ضدیت با جنگ و ضدیت با صهیونیسم در جهان ایجاد کند، احتمالا این حمله محدود خواهد بود و هدف از آن همانطور که ناظران معتقدند، صرفا برای وادار کردن حماس به پذیرش شروط تل‌آویو برای توافق آتش بس موقت است نه توقف کامل جنگ. بی‌اثر بودن این حربه نظامی بر مقاومت فلسطین نیز پیشتر در بهانه ها و ادعاهای قبلی اسرائیل درباره مناطق غیرنظامی غزه بخصوص خان‌یونس اثبات شده است.

همزمان با این تهدیدها، رژیم اسرائیل در قالب جنگ روانی به دنبال فشار بر مقاومت فلسطین است؛ لذا روزی مدعی است که رهبران حماس از ترکیه اخراج می‌شوند و دیگر روز ادعا می‌شود که آمریکا به قطر فشار می‌آورد تا ضمن اخراج رهبران حماس از قطر، دفاتر این جنبش نیز بسته شود.

رسانه‌های صهیونیستی و غربی درهمین‌ راستا، با به‌راه انداختن جنگ روانی علیه مقاومت مدعی بسته شدن احتمالی دفاتر حماس در دوحه می‌شوند که از نظر تحیلگران سیاسی انتشار این گزارش ها در این بازه زمانی با هدف فشار بر مقاومت برای امتیاز گیری در مذاکرات و تبادل اسرا ارزیابی می‌شود.

فشارهای تل‌آویو محدود به این موارد نمی‌شود و کابینه نتانیاهو امروز شبکه الجزیره را رسما در اراضی اشغالی بست که بنی گانتز، وزیر کابینه جنگی اسرائیل در واکنش به این تصمیم و اقدام گفت: تصمیم بستن دفتر خبرگزاری الجزیره در اسرائیل همزمان با مذاکرات در قاهره، شانس به نتیجه رسیدن این مذاکرات را کم می‌کند.

همزمان که حماس بر خواسته‌های خود اصرار دارد، مقامات و رسانه‌های رژیم نیز رجز خوانی کرده و بر مخالفت خود با این خواسته‌ها تأکید دارند. عمده این مخالفت‌ها از سوی برخی از اعضای کابینه رژیم اسرائیل است. رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع سیاسی در این ارتباط گزارش داد که «ما هرگز با پایان جنگ موافقت نخواهیم کرد و ارتش چه آتش‌بس برقرار شود و چه نشود، وارد رفح خواهد شد».

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

 

دو راهی تسلیم و شکست

با این حال، حال‌و‌روز رژیم اسرائیل در سایه تداوم جنگ نوار غزه را رسانه‌های این رژیم بهتر و دقیق‌تر توصیف‌ می‌کند؛ اینکه جنگ غزه به بن بست رسیده است. روزنامه یدیعوت آحارنوت نوشت که فرماندهان دستگاه‌های امنیتی در نشستی که چند روز قبل داشتند، به این نتیجه رسیده‌اند که جنگ در غزه به بن بست رسیده است. بر اساس این گزارش، تصمیم گیرندگان دستگاه‌های امنیتی همچنین بر سر بازگرداندن اسرای صهیونیست به اجماعی رسیده‌‌اند و بازگرداندن این  اسرا در مقابل بازگشت فلسطینیان به شمال غزه خواهد بود بدون اینکه شروطی و یا عقب نشینی از نتساریم (شهرکی در جنوب غرب شهر غزه) در کار باشد.

حال باید پرسید چرا جنگ  نوار غزه به بن بست رسیده و رژیم اسرائیل در دوراهی قرار گرفته است که دو سر باخت و شکست دارد؟

همانطور که پیشتر اشاره شد، به دلیل اختلاف و دودستگی شدید داخلی و افزایش فشارهای داخلی و خارجی و توقف تبادلات تجاری با این رژیم به منظور توقف جنگ و پذیرش آتش‌بس مانند آنچه که ترکیه چند روز پیش اعلام کرد، جنگ در رفح به دلیل شرایط و پیامدهای آن، این حمله می‌تواند خود یک شکست دیگری باشد؛ چرا که حماس تأکید کرده مقاومت برای این حمله آماده است و چه بسا، آن چیزی که کابینه نتانیاهو برای آن یعنی آزادی اسرای خود هدف گذاری کرده و برای کشتار بهانه‌تراشی می‌کند، با این حمله دود شود.

از بین رفتن اسرا، یعنی از بین رفتن تنها دستاوردی احتمالی که نتانیاهو می‌تواند بگوید این همه تبعات منفی برای رژیم اشغالگر درست کرده و فشارها و رسوایی را به جان خریده، ارزش این دستاورد را داشت؛ به ویژه اینکه همه ناظران حتی در داخل رژیم اسرائیل به این نتیجه رسیده‌اند که حذف و یا حتی تضعیف مقاومت از جمله حماس در غزه بعد از این مدت دست نایافتنی است.

در آن طرف این دو راهی، آتش‌بس و توقف جنگ قرار دارد؛ البته آتش بسی که شروط و خواسته‌های حماس را برآورده کند؛ به ویژه توقف جنگ و خروج ارتش اشغالگر از نوار غزه. در صورت تحقق این امر و تسلیم شدن در برابر شرواط مقاومت، شکست دیگری برای این رژیم و نخست وزیر لجوج و کابینه جنگی او خواهد بود و این همان حرفی است که نتانیاهو خود به زبان آورد.

نخست وزیر رژیم اسرائیل بعد از بسته شدن دفاتر الجزیره گفت که رژیم اسرائیل هرگز با خواسته‌‌های حماس موافقت نخواهد کرد؛ چرا که موافقت با آن‌ها، یعنی تسلیم شدن. او در ادامه تهدیدهای خود گفت که رژیم اسرائیل برای جنگ در غزه به منظور آزاد کردن اسرای خود آماده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۹/ «دوراهی تسلیم و شکست»
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • رژیم اسرائیل در دو راهی تسلیم و شکست
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • ساحلی‌بازان والیبالیست ایران راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است