Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز و به نقل از میزان؛ اکبر محمدی، مدیرعامل باشگاه پیکان تهران با اشاره به نامه مصطفی آجورلو به سرپرست سازمان لیگ مبنی بر استفاده از امتیاز تبلیغات محیطی این حرکت را یک اقدام مفید ارزیابی و اظهار داشت: باشگاه پیکان نیز به صورت ویژه با کمک گرفتن از مشاوران متخصص در این حوزه به زودی درخواست خود به سازمان لیگ ارائه خواهد داد تا بتوانیم از این محل درآمدزایی قابل قبولی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا به امروز خیلی روی موضوع بهره‌مندی از امتیاز تبلیغات محیطی تحقیق کردم و با اساتید دانشگاهی متخصص در این حوزه همفکری کردم و به این باور رسیدیم که حق باشگاه‌ها تا به امروز محقق نشده است. دیشب درودگر در این ارتباط توضیحاتی را ارائه کرد، اما من به عنوان مدیرعامل یک باشگاه لیگ برتری قانع نشدم. هیچ کسی نمی‌داند سازمان لیگ از محل تبلیغات محیطی چه میزان درآمد داشته است، در صورتی که این حق اولیه باشگاه‌ها است که در جریان جزئیات این اتفاق قرار بگیرد.

مدیرعامل باشگاه پیکان تصریح کرد: درودگر دیشب در برنامه تلویزیونی اعلام کرد فصل گذشته یازده قرارداد با شرکت‌های تبلیغاتی منعقد شده، اما برای لیگ جدید شش قرارداد امضا شده، اما مساله مهم اینجاست که رقم قرارداد چقدر است؟ وقتی این موضوع شفاف اعلام نمی‌شود طبیعی است که ابهامات به وجود می‌آید! وقتی شما رقم را ندانید متوجه نمی‌شوید عایدی سازمان لیگ در این میان چه میزان است و سهم باشگاه‌ها به عنوان شرکت کنندگان در مسابقات چقدر است؟

وی گفت: البته رقم‌هایی در این میان از سوی سازمان لیگ به باشگاه‌ها پرداخت شده، اما مشخص نیست این مبالغ از چه میزان درآمد محاسبه شده، در این بین جریمه‌ها و هزینه‌های جانبی نیز از آن کسر شده تا یک علامت سوال بزرگ برای مدیران به وجود بیاید که سیستم محاسبه چگونه بوده و رقم اصلی چقدر بوده که سهم باشگاه از این قراردادها این مبلغ بوده است!

اکبر محمدی در بخش دیگری از مصاحبه خود با خبرگزاری میزان توضیح داد: ما در چند نوبت بنا داشتیم که چند حرکت تبلیغاتی مفید به فایده در جهت منافع باشگاه انجام دهیم، اما قوانین سازمان لیگ که مصوبه هیئت رئیسه این سازمان بود مانع از انجامش شد، اما آنچه واضح و روشن است سهم باشگاه‌ها از محل تبلیغات محیطی بسیار ناچیز و اندک است. بیشتر باشگاه در این فرایند تبدیل به ابزار شده‌اند و حقوق آن‌ها توسط فدراسیون به درستی پرداخت نمی‌شود.

عضو مجمع فدراسیون فوتبال با استقبال از حرکت آجورلو مبنی بر طرح این راهکار گفت: بسیار خوشحالم که آجورلو این کار را استارت زد و ما هم به عنوان یکی از اعضای مجمع و یکی از باشگاه‌ها ذینفع از این تصمیم پیگیر وصول مطالبات خود از سازمان لیگ هستیم و تلاش می‌کنیم این کار به نتیجه برسد. بنا ندارم قضاوتی درباره عملکرد مسئولان سازمان لیگ در ادوار گذشته داشته باشم، اما حرف من و خیلی از مدیران باشگاه‌های لیگ برتری این است که باید یک معادله بُرد - بُرد رقم بخورد تا همه از این درآمد ذینفع باشند. باشگاه‌ها باید از محل تبلیغات محیطی منتفع شوند، نه اینکه صرفا سازمان لیگ برنده این اتفاق باشد و سهم حداقلی به باشگاه‌ها تعلق بگیرد.

مدیرعامل باشگاه پیکان با اشاره به نبود شفافیت در حوزه درآمدزایی سازمان لیگ از محل تبلیغات محیطی، از مدیران این مجموعه خواست هر چه سریعتر برای آگاهی افکارعمومی نسبت به ارائه گزارش مالی اقدام کنند، وی در ادامه توضیح داد: متاسفانه تا به امروز بارها سوال مطرح کردیم که بالاخره درآمد فصل گذشته چه شد؟ فصول گذشته از این محل چه مقدار پول حاصل شده، اما هیچ کسی جوابگو نیست، من تصور می‌کنم سازمان لیگ به این علت شفاف سازی نمی‌کند، چون می‌داند به دنبال اعلام میزان درآمد آن وقت به باشگاه‌ها بدهکار خواهد شد و دیگر باشگاه‌ها به راحتی کوتاه نمی‌آیند و البته از طرفی ممکن است برخی از این مطالبات محقق نشود آن وقت دیگر باشگاه‌ها قید سهم خود را نمی‌زنند، به همین دلیل بهترین گزینه عدم شفاف سازی در این مقوله است. با این حال با شناختی که از شهاب الدین عزیزی خادم دارم می‌دانم که تمایل دارد باشگاه‌ها حق واقعی خود را از فوتبال بگیرند، اما باید در ادامه کار پیگیری کنیم که این اتفاق رخ بدهد.

وی در پایان با اشاره به نقش مهم اتحادیه باشگاه‌های فوتبال در پیگیری این مطالبه، خاطرنشان کرد: اگر اتحادیه باشگاه‌های فوتبال مأموریتش دفاع از حقوق باشگاه‌هاست باید در این مقوله با قدرت در کنار باشگاه حضور پیدا کند تا حقوق باشگاه‌ها به درستی پرداخت شود. اتحادیه فوتبال باشگاه‌ها تا به امروز منفعل عمل کرده، اما واقعیت این است که اتحادیه باید در این مورد با قدرت وارد شود تا باشگاه‌ها به این باور برسند که آن‌ها نقش فرمایشی ندارد بلکه در کنار باشگاه‌ها از حقوق به حق آن‌ها دفاع می‌کنند.

هومن جعفری کد خبر: 1115877 برچسب‌ها فوتبال ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فوتبال ایران محل تبلیغات محیطی باشگاه پیکان باشگاه ها میزان درآمد تا به امروز سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۴۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، ایرادات شورای نگهبان در چند ماده از طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

ماده (۱۹) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۹- ماده (۷۶) قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۷۶- عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون در صورتی که مشمول ماده (۷۷) این قانون شود، مشمول مالیات نمی‌باشد. این معافیت در خصوص اشخاصی که به حکم تبصره‌های (۲) و (۴) ماده (۷۷) مشمول آن ماده نشده‌اند، نیز جاری است.

ماده (۲۰) و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۲۰- عنوان تبصره ماده (۹۳) به تبصره (۱) اصلاح و هشت تبصره به عنوان تبصره‌های (۲) تا (۹) به ماده (۹۳) قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:

تبصره ۲- درآمدهایی که مشمول مالیات موضوع این ماده می‌شوند، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه موضوع فصل اول باب سوم و مالیات بر درآمد اتفاقی موضوع فصل ششم باب سوم این قانون نمی‌شوند.

تبصره ۳- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل و مرتبط با فعالیت شغلی آنها، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود. در صورتی که تاریخ تملک دارایی‌های مذکور پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، صرفاً تا چهار سال پس از استقرار بستر اجرایی، اولین انتقال آن‌ها مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌شوند.

تبصره ۴- در صورتی که دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، مرتبط با فعالیت شغلی صاحبان مشاغل موضوع این فصل نباشند، عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، مشمول مالیات موضوع فصل اول باب سوم این قانون می‌شود.

تبصره ۵- ارزش روز حق واگذاری محل که فاقد صورتحساب الکترونیکی خرید است به موجب آئین‌نامه‌ای تعیین می‌شود که حداکثر ظرف یک سال پس از لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد. تعیین ارزش روز حق واگذاری محل در آئین‌نامه مذکور بر اساس مواردی از قبیل اظهار مؤدی، تغییرات شاخص قیمت مصرف‌کننده در طول دوره تملک و ارزش روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون است. حکم این تبصره در خصوص تعیین ارزش روز حق واگذاری محل که به صورت بلاعوض یا به صورت ارث تملک شده نیز جاری است.

تبصره ۶- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون در صورتی که دوره تملک آن بیش از ۲ سال باشد، پس از کسر عایدی ناشی از تورم موضوع تبصره (۱۰) ماده (۱۰۵) این قانون، تا آستانه ده برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند.

تبصره ۷- حکم تبصره‌های (۹) تا (۱۲) ماده (۱۰۵) این قانون، با رعایت مقررات این فصل، در خصوص صاحبان مشاغل موضوع این فصل جاری است.

تبصره ۸- مجموع درآمد اشخاص غیرتجاری، حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که مطابق مفاد فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم محاسبه شده است، در هر پنج سال تا سقف ۵ برابر معافیت موضوع ماده (۱۰۱) این قانون مشمول مالیات نخواهد بود و مازاد بر آستانه فوق، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود.

تبصره ۹- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۲۱- در تبصره (۱) ماده (۱۰۵) قانون مالیات‌های مستقیم عبارت «غیرتجاری» حذف و ۷ تبصره به‌عنوان تبصره‌های (۸) تا (۱۴) به ماده مذکور به شرح زیر الحاق می‌شود:

«تبصره ۸- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون مشمول استثنای صدر این ماده نمی‌شود و عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود. در صورتی که تاریخ تملک دارایی‌های مذکور پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، صرفاً تا چهار سال پس از استقرار بستر اجرایی، اولین انتقال آن‌ها مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌شوند.

تبصره ۹- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، «تاریخ تملک» دارایی، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در صورتی که از طریق اسناد عادی معامله باشد، تاریخ تملک، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در زمان استقرار بستر اجرایی، قیمت خرید دارایی‌های مذکور محسوب می‌شود.‌

تبصره ۱۰- در محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، عایدی ناشی از تورم از کل عایدی سرمایه کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید». در خصوص دارایی‌های موضوع این تبصره، در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۱۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون متعلق به اشخاص موضوع این فصل، ۲ سال یا کمتر از ۲ سال باشد، در محاسبه عایدی سرمایه آن حکم تبصره (۱۰) این ماده لحاظ نمی‌شود. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۱۲- در خصوص اشخاص موضوع این ماده که بدون لحاظ عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های‎ موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، زیان‌ده هستند، در صورتی که دوره تملک دارایی‌های مذکور دو سال یا بیشتر باشد، عایدی مذکور با سایر درآمدهای مشمول مالیات این اشخاص جمع می‌شود و در غیر این صورت اگر دوره تملک دارایی‌های مذکور کمتر از دو سال باشد، صرفاً یک‌سوم از عایدی مذکور با سایر درآمدهای مشمول مالیات این اشخاص جمع می‌شود و مابقی عایدی حسب مورد با نرخ‌های مربوط مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۱۳- در صورتی که دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون مرتبط با فعالیت اشخاص موضوع این فصل نباشد، در محاسبه عایدی سرمایه آن حکم تبصره (۱۰) این ماده لحاظ نمی‌شود.

تبصره ۱۴- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۲۲- در ماده (۱۱۹) قانون مالیات‌های مستقیم، عبارت «در هر سال، مجموع» به ابتدای این ماده الحاق و عبارت «به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱)» به عبارت «برای اشخاص غیرتجاری، با لحاظ مفاد مواد (۱۲۴) و (۱۲۶) به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون و برای اشخاص تجاری، به ترتیب در خصوص اشخاص حقیقی و حقوقی به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) و (۱۰۵)» اصلاح می‌شود. همچنین یک تبصره به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:

تبصره -سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • شکست خانگی آدانادمیراسپور برابر گالاتاسرای