Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، علیرضا زاکانی در حاشیه بازدید مهمانان سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی از برج میلاد ضمن تبریک میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهارداشت: روز قدس و هفته وحدت، دو یادگاری است که از معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) برای امت اسلامی به ‌جای مانده که می‌توان اولی را نماد اشداء علی الکفار و دومی را نماد رحماء بینهم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زاکانی افزود: این همان چیزی است که دقیقاً نقطه مقابل خواست دشمنان اسلام و کفار و صهیونیسم جنایتکار است. مسلمانان در قرون گذشته سردمداران پیشرفت علمی و دارای تمدنی عالی بوده‌اند که هر کس می‌خواست به ‌روزترین مطالب علمی را کسب کند ناچار از بهره‌گیری از دانش مسلمین بود.

شهردار تهران بیان کرد: این چیزی است که دشمنان اسلام هرگز نمی‌خواهند تکرار شود و هر کاری می‌کنند تا امت اسلامی را با ایجاد تفرقه و دمیدن در آتش نزاع‌های قومی و مذهبی و جنگ‌های داخلی و ایجاد فرقه‌های جعلی از این مسیر دور کنند، اما امروز به لطف الهی امت اسلامی اجازه نخواهد داد توطئه‌های آنها به ثمر بنشیند.

وی با بیان اینکه ملت‌های مسلمان این نقشه شوم را به‌ خوبی درک کرده اند گفت: شاید سخن گزافی نباشد که شهدای راه وحدت و اتحاد جهان اسلام مخصوصا شهدای بزرگواری همچون حاج قاسم سلیمانی و عماد مغنیه در این راه زحمات زیادی را متحمل شده اند.

شهردار تهران افزود: امروز ندای پیامبر رحمت رساتر از همیشه به گوش می‌رسد و دعوت دین اسلام که عدالت و آزادگی و رستگاری است با طنین بیشتری شنیده می‌شود.

وی بیان کرد: امروز ندای ملکوتی قران و تاکید آن بر مقابله با صاحبان زر و زور و صف آرایی در برابر ستم و ستمگر است که گوش و دل اسیران و ستمدیدگان را بیش از همیشه می‌نوازد و مژده «ان الله علی نصرهم لقدیر» به آنان دلگرمی و امید می‌بخشد.

زاکانی با بیان اینکه امروز دو اراده در جهان با یکدیگر در تعارضند؛ اولی اراده‌ وحدت و دیگری اراده‌ تفرقه است، افزود: در این راستا جهان اسلام با کنار گذاشتن اختلافات خود و تأکید بر مشترکات و با بهره‌مندی از استعدادهای فراوان و ظرفیت‌های بی‌بدیل از جمله موقعیت جغرافیایی، مواهب و نعمات خدادی و نیروی انسانی کارآمد با انگیزه و مستعد در مسیر رشد و تعالی و فتح قله‌های دانش و معنویت قرار گرفته و می‌تواند تمدن نوین اسلامی را به نمایش بگذارد.

شهردار تهران گفت: با این نگاه تحقق امت واحده در عمل کاملاً دست‌ یافتنی است و می‌توان برای آن راهکارهای عملیاتی را نیز در نظر گرفت و از ظرفیت‌های موجود بهره برد.

وی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای ثبت یافته‌های علمی اندیشمندان مسلمان و به اشتراک‌گذاری آنها یکی از این ظرفیت‌ها است که باید به خوبی استفاده شود.

زاکانی بیان کرد: امروز در جهان اتحادیه‌های مختلفی میان کشورهای همگرا شکل‌ گرفته است که برخی نیز مربوط به کشورهای مسلمان است، اما نیازمند آن هستیم که به توافقات و نتایج کاربردی‌تری در عمل برای ارتقای سطح تعاملات و رفت ‌و آمد شهروندان مسلمان امت اسلامی و به ‌ویژه اندیشمندان و فرهیختگان و رسیدن به قله تمدن اسلامی دست‌ پیدا کنیم.

شهردار تهران اظهارداشت: از آن جمله می‌توان به واحد پولی مشترک، لغو روادید میان کشورها و به‌ویژه پایتخت کشورهای مسلمان و برقراری تسهیلات خاص گردشگری میان شهروندان شهرهای اسلامی و به اشتراک‌گذاری تجارب توسعه و پیشرفت شهری در زمینه‌های مختلف همت گماشت.

به گزارش ایرنا، سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با شعار «اتحاد اسلامی؛ صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام» ۲۷ مهر تا دوم آبان سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

برچسب‌ها شهرداری تهران شهردار تهران علیرضا زاکانی برج میلاد تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شهردار تهران علیرضا زاکانی شهرداری تهران شهردار تهران علیرضا زاکانی برج میلاد تهران شهردار تهران جهان اسلام امت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و یکمین پیشن نشست همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»، به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و همکاری جامعه المصطفی العالمیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. در ابتدا مولوی نظام الدین نعمانی رئیس حج و زیارت ولایت بادغیس افغانستان با موضوع «وحدت جهان اسلام در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی»، مرتضی مرتضوی کاخکی (استادیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی)، با موضوع «ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین» و حجت الاسلام مقصود علی دومکی بلوچ (رئیس بنیاد فلسطین ایالت بلوچستان پاکستان) با موضوع تاریخ اشغالگری رژیم صهیونیستی و شکل‌گیری نهضت فلسطین به ارائه بحث پرداختند.

در بخش انگلیسی زبان نیز دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر (دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی) با موضوع نقش اندیشه‌های امام خمینی (ره) در تحولات فلسطین و دکتر عمیر آفتاب (مدرس زبان انگلیسی در لاهور پاکستان) با موضوع بررسی تاریخی فلسطین: ۷۵ سال استعمار و اشغال شهرک نشینی به طرح دیدگاه خود پرداختند.

مولوی نظام الدین نعمانی، پس از ایراد سخنانی پیرامون لزوم وحدت جهان اسلام در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی که از آن به عنوان جرثومه فساد در منطقه و ریشه مشکلات جهان اسلام یاد کرد، به قرائت چند شعر از سروده‌هایشان پرداخت و در پایان آرزوی خود را آزادی فلسطین و وحدت جهان اسلام عنوان داشت.

دکتر مرتضوی صحبت‌های خود را با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مساله فلسطین و اسرائیل و تاکید بر ایجاد حصر و تحریم اقتصادی این رژیم آغاز کرد.

وی در ادامه با بیان این نکته که نظام سلطه از قدرت سیاسی و اقتصادی خود برای تسلط بر جهان اسلام استفاده می‌کند، به ارائه توضیحاتی درباره اقتصاد رژیم صهیونیستی از جمله نقاط قوت (اقتصاد دانش بنیان، نیروی کار آموزش دیده، نیروی کار ارزان مبتنی بر تبعیض و..) و نقاط ضعف (تجربه بحران‌های اقتصادی تاریخی، آسیب پذیری از نوسان قیمت نفت، تجربه تورم‌های بالا و..) اقتصاد این رژیم مبادرت کرد.

مرتضوی با ارائه آمار دقیقی از ظرفیت‌های اقتصادی این رژیم و کشورهایی که با آن تبادل اقتصادی بالایی دارند (از جمله ترکیه، ایالات متحده و نظایر آنها)، به کریدورهای اقتصادی چهارگانه بین‌المللی اسرائیل اشاره کرده و ظرفیت کشورهای اسلامی برای اعمال تحریم علیه این رژیم را مورد تبیین قرار داد.

به نظر وی، ظرفیت اقتصادی کافی برای تحریم اثرگذار علیه رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی وجود دارد، اما این وابسته به عزم این کشورها است.

در بخش پایانی سخنرانی به زبان فارسی، حجت الاسلام دومکی، ضمن ارائه توضیحات تاریخی مختصری از چگونگی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی، از حمایت‌های همیشگی آمریکا و انگلیس و سایر کشورها از این رژیم انتقاد کرد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد که وارثان سرزمین مقدس مسلمانان هستند و صهیونیست‌ها وارثان فرعون و نمرود می‌باشند.

حجت الاسلام دومکی اظهار داشت: ملت پاکستان به رهبری مرحوم محمدعلی جناح و علامه اقبال لاهوری همواره حامی مردم فلسطین بوده است.

در پایان وی با اشاره به وعده صادق امام خمینی و آیت الله خامنه ای مبنی بر آزادی حتمی فلسطین سخنان خود را به پایان برد.

در بخش سخنرانی‌های انگلیسی، دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر، دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به ارائه سخنرانی پرداخت و پس از اهدای سلام به ملت فلسطین، به نقش اندیشه‌های امام خمینی در روند فعلی مقاومت فلسطین اشاره کرد.

روشن ضمیر در ادامه با یادآوری روند تاریخی شکل‌گیری رژیم غاصب صهیونیستی به جایگاه مهم انقلاب اسلامی ایران در صورت بندی فرهنگ مقاومت و حمایت از ملت فلسطین اشاره نمود.

در این راستا وی به ذکر مستندات تاریخی از جمله نقش دولت بریتانیا در مهاجرت یهودیان به فلسطین و شکل‌گیری دولت جعلی اسرائیل، اشاره به جنگ‌های اعراب با اسرائیل و شکست مطلق اعراب در این جنگ‌ها، تلقی کشورهای عربی از مواجهه با اسرائیل به عنوان یک مساله عربی و نه اسلامی، تحول رویکرد به مساله فلسطین با پیروزی انقلاب اسلامی و سخنان امام خمینی درباره فلسطین و دمیده شدن روح تازه‌ای به مقاومت فلسطینی و در نهایت حمله اسرائیل به لبنان و شکست مفتضحانه این رژیم در مقابل جوانان حزب الله که تحت تأثیر اندیشه‌های انقلاب اسلامی ایران بودند پرداخت.

ارائه خلاصه‌ای از دیدگاه‌های امام خمینی (قدس سره) درباره فلسطین در ۶ بند بخش پایانی سخنان وی بود.

کد خبر 6098113 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند