Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: طی ۲ سال گذشته بیش از ۳۰۰ نفر از مددجویان کارتن‌خواب در گرمخانه‌ها و سامانسراها با کمک مددکاران به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

سیدمالک حسینی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰ گرمخانه شامل ۱۶ مرکز ویژه مردان و چهار مرکز ویژه زنان و ۲ سامانسرا؛ یک مرکز ویژه مردان در خاورشهر و یک مرکز ویژه زنان در لویزان با ظرفیت ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در تهران به افراد آسیب‌دیده خدمت‌رسانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اقدامات گشت‌های فوریت‌های اجتماعی و مددکاران برای شناسایی و ساماندهی افراد آسیب‌دیده در سطح شهر و انتقال آنان به گرمخانه یا سامانسراها گفت: براساس تشخیص مددکاران، افرادی که بتوانند مسائل و کارهای شخصی خود را انجام دهند و آسیب‌پذیر یا آسیب‌زا نباشند در گرمخانه ها پذیرش می شوند.

وی ادامه داد: افرادی دارای اختلال حواس یا بالای ۷۵ سال که نتوانند کارهای شخصی خود را انجام دهند و افرادی که نیاز به رسیدگی مستمر دارند به سامانسراها منتقل می‌شوند.

حسینی با اشاره به وضعیت سامانسراها افزود: براساس آیین‌نامه ابلاغی هیات دولت، سامانسراها زیر نظر شهرداری تهران، به عنوان مراکز نگهداری موقت فعالیت می‌کنند و افراد دارای کهولت سن، اختلال حواس، زخم باز و بستر، بیماری‌های زمینه‌ای جدی و فاقد توان حرکتی و متکدیان حرفه‌ای در این مراکز نگهداری می‌شوند.

وی با بیان اینکه مددجویان نباید بیشتر از ۲ هفته در سامانسراها و مراکز نگهداری موقت حضور داشته باشند اظهار داشت: بنا به دستور و حکم قاضی باید این افراد بعد از ترخیص یا به بهزیستی ارجاع شوند، اما همچنان تعدادی بیش از یک سال است که در سامانسراها نگهداری می‌شوند.

حسینی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد افراد در سامانسراها، کنترلی روی اعمال شخصی خود ندارند، اظهار داشت: این افراد فاقد خانواده و شرایط نگهداری از خود را ندارند یا خانواده‌ها آنان را پذیرش نمی‌کنند و متاسفانه در سطح شهر حضور دارند و اگرهیچ مرکز موظفی، مراقبت  از آنان را برعهده نگیرد، مسئولیت اجتماعی شهرداری ایجاب می‌کند از آنان نگهداری کند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با وجود مشکلات و هزینه‌ها، افراد آسیب‌دیده تا زمانی که بهزیستی و یا خانواده‎‌هایشان آنان را پذیرش نکنند، در سامانسراها میزبان آنها هستیم.

وی افزود: نگهداری از این مددجویان هزینه‌های بسیاری را به خصوص در حوزه درمان به شهرداری تهران تحمیل می‌کند و سالانه چند میلیارد تومان صرف هزینه درمان این افراد آسیب‌دیده می شود.

حسینی گفت: برخی از این افراد مدارک هویتی و بیمه سلامت مشخصی ندارند و به رغم پرداخت هزینه های پذیرش آنان در بیمارستان به دلیل شرایط جسمانی برخی از مددجویان جز چند بیمارستان، سایر مراکز درمانی همکاری نمی کنند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: مصوبه‌ای مبنی بر رایگان بودن هزینه های درمانی  این افراد از طرف وزارت بهداشت وجود دارد، اما متاسفانه مراکز درمانی در زمینه هزینه ها همکاری نمی کنند.

وی گفت: براین اساس باید بخش عمده‌ای از افراد آسیب‌دیده را بهزیستی تحت پوشش قرار دهد اما در این شرایط شهرداری تنها مانده و از وزارت بهداشت، مراکز علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و سازمان بهزیستی انتظار داریم که بار شهرداری را کمی سبک‌تر کنند تا ما بتوانیم خدمات بیشتری ارائه دهیم.

حسینی درباره ساماندهی متکدیان حرفه‌ای بیان کرد: این افراد براساس گزارش‌های مردمی یا توسط گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شناسایی می‌شوند، آنان نیازمند واقعی نیستند و از ترحم مردم سوء استفاده می‌کنند و مستمرا در معابر و گذرگاه‌های خاص حضور دارند.

وی افزود: پیش از این متکدیان حرفه‌ای نیز در سامانسراها نگهداری می‌شدند اما از زمان شیوع کرونا بنا به تشخیص قاضی به دلیل خطرات انتقال ویروس، این افراد جز موارد خاص کمتر پذیرش می‌شوند و در بعضی موارد با کمک خیرین و مسئولیت اجتماعی پایانه‌های مسافربری و تهیه بلیت آنان به شهرهای خود باز می گردند.

هزینه متوسط روزانه ۳۳هزار تومان برای هر مددجو در گرمخانه‌ها

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه اعتبارات خاصی برای حمایت از مددجویان در سامانسراها و گرمخانه‌ها اختصاص نمی یابد، گفت: با اختصاص بودجه سالانه شهرداری تهران به این سازمان سعی می‌کنیم مشکلات را در سطح شهر به حداقل برسانیم.

وی درباره هزینه نگهداری از هر مددجو در گرمخانه‌ها و سامانسراهای شهرداری تهران گفت: هزینه روزانه در سامانسراها به دلیل استفاده از دارو، درمان و بستری شدن برخی از مددجویان در بیمارستان متغیر است و نمی‌توان هزینه ثابتی را اعلام کرد.

حسینی افزود: در گرمخانه‌ها براساس قراردادی که از سال گذشته با پیمانکاران داشتیم هزینه ما به طور متوسط به ازای هر نفر روزانه، ۳۳ هزار تومان شامل سه وعده غذا، خدمات بهداشتی، کارهای مددکاری و نیروی انسانی است.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: تلاش کردیم شرایط را در گرمخانه‌ها طی ۲ سال گذشته، با کمک‌های مردمی، خیرین و مسئولیت اجتماعی بعضی از نهادها ساماندهی کنیم، امسال هم با توجه به افزایش چند برابری قیمت اقلام خوراکی و نیروی انسانی هزینه ها بیشتر شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران مدیرعامل سازمان رفاه افراد آسیب دیده گرمخانه ها مرکز ویژه هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۶۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۷۴ نفر متهمان در تهران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار علی ولیپور گودرزی؛ رئیس پلیس آگاهی پایتخت امروز اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات اطلاعاتی مأموران پلیس آگاهی، طی چند روز گذشته شبکه‌ای از سارقان خشن و قاپ‌زنان در قالب 21 باند متلاشی و 74 نفر از اعضای این باندها دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از مخفیگاه متهمان بیش 500 دستگاه گوشی مسروقه کشف شده که در اسرع وقت تحویل مالباختگان می‌شود‌‌، افزود: این افراد بیشتر سابقه‌دار بودند و به واسطه هماهنگی‌های خوب با دستگاه قضایی بعد از تحمل کیفر از زندان آزاد و حتماً با پابند الکترونیک رصد خواهند شد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: از طرح‌های در حال اجرا، پایش الکترونیکی مجرمین که در سایر استان‌ها نیز اجرا شده است، می‌توان به عنوان طرحی با هدف کاهش جرایم و افزایش رضایت مردم نام برد.

وی گفت: اگرچه آمار سرقت‌های مسلحانه کاهش یافته، اما دسترسی مجرمان به سلاح گرم همچنان یک معضل جدی است و به همین دلیل، برخورد قاطع با این افراد ضروری است. در همین راستا، تشدید مجازات‌ها از طریق قوانین در حال پیگیری، می‌تواند نقش موثری در مقابله با این معضل ایفا کند.

ولیپور گودرزی اضافه کرد: در راستای برگزاری هرچه بهتر کنکور، کارگروهی با حضور فراجا تشکیل شده است و تدابیر لازم برای ارتقای کیفیت آزمون اندیشیده خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت ستارگان خاک به آغوش دیارشان
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • مرسدس‌بنزهایی که در خیابان می‌بینید، چقدر خرج نگهداری دارند؟
  • ساخت گرمخانه شهرداری ارومیه در حال اجرا است 
  • کودک ربوده شده به آغوش خانواده بازگشت
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • کودک ربوده شده بمی در آغوش خانواده
  • هزینه نگهداری از پرخرج‌ترین خودروهای آمریکایی در حد خودروهای داخلی است!
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود