Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‎های بهداشتی انگلیس می‎گویند که موارد ابتلا به دلتا پلاس در بخشی از مبتلایان به کرونا در این کشور شناسایی شده است.

خبرگزاری میزان - دلتا پلاس سویه‌ای مرتبط با سویه دلتای ویروس کروناست که ماه گذشته از سوی دانشمندان انگلیسی در موارد جدید ابتلا، شناسایی شد.

به گزارش «مدیکال هلث کِر»، از آنجا که این سویه هنوز در فهرست سویه‌های نگران کننده نیست، هنوز به طور رسمی با یک حرف الفبای یونانی، مانند سایر انواع نگران کننده نامگذاری نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان در حال بررسی سویه مرتبط با دلتا، معروف به AY.۴.۲ هستند تا ببینند آیا ممکن است این سویه راحت‌تر از نسخه‌های قبلی ویروس کرونا گسترش یابد یا کشنده‌تر باشد.

در گزارش اخیر، مقام‎های انگلیسی گفته‎اند که این نوع ۶ درصد از کل موارد ابتلا تجزیه و تحلیل شده کووید-۱۹ در این کشور را تشکیل می‌دهد و در یک مسیر فزاینده قرار دارد.

این سویه دارای ۲ جهش در پروتئین سنبله است که به حمله ویروس کرونا به سلول‌های بدن کمک می‌کند.

«فرانسوا بالو»، مدیر موسسه ژنتیک در کالج دانشگاهی لندن، می‎گوید که این تغییرات از زمان شروع همه گیری در سایر نسخه‌های ویروس نیز مشاهده شده است، اما خیلی پیش نرفته است.

بیشتر بخوانید: سناریوی پایانی کرونا چیست؟ کاهش ۹۰ درصدی خطر ابتلای شدید به کرونا با واکسیناسیون

«ماریا ون کرخوف»، مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی در زمینه ویروس کووید-۱۹، می‎گوید «سویه دلتا از نظر گردش جهانی غالب‌ترین سویه است.»

به گفته وی، «دلتا غالب است، اما دلتا در حال تکامل است؛ هرچه ویروس بیشتر گردش کند، احتمال جهش بیشتر است.»

«ون کرخوف»، گفت «AY.۴.۲ مورد توجه است، زیرا ما باید به طور مداوم مراقب نحوه تغییر این ویروس باشیم.»

آژانس بهداشتی سازمان ملل در حال حاضر ۲۰ سویه جدید از سویه دلتا را ردیابی می‌کند.

در آمریکا، سویه دلتا تقریباً تمام موارد ابتلا به کووید-۱۹ را شامل می‌شود.

مقام‎های بهداشتی اعلام کردند که سویه جدیدتر دلتا پلاس در برخی موارد مشاهده شده است، اما هنوز نگران کننده نیست.

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا دلتا پلاس سویه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال