Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز از آمادگی این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران احتمالی کرونا، آنفلوآنزا و تنگی نفس ناشی از اولین بارش‌های پاییزی خبر داد.

دکتر علیرضا قنبران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه هشدارهای صادر شده از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اهواز مبنی بر وقوع پیک ششم کرونا در آبان‌ماه، تمام ظرفیت‌های بیمارستان در حوزه‌های نیروی انسانی، فضای فیزیکی و ظرفیت‌های تجهیزاتی، بازبینی و آماده ارائه خدمات شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در پیک پنجم کرونا، هفت بخش بستری و سه بخش ICU به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شد. همچنین دو درمانگاه سرپایی برای تزریق رمدسیویر به بیمارانی که حال عمومی بهتری داشتند، در نظر گرفته شد. با فروکش کردن پیک کروناویروس، بخش‌ها به نوبت به حالت قبل خود بازگشتند اما بخش مگا ICU بیمارستان تا همین لحظه در حال ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا است.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز با اشاره به همزمانی پیک ششم کرونا، آنفلوآنزای فصلی و سندروم تنفسی ناشی از اولین بارش‌های پاییزی گفت: امسال در آبان‌ماه احتمال همزمانی سه بحران وجود دارد؛ هشدارهایی برای خطر شکل‌گیری پیک ششم کرونا داده شده و شیوع آنفلوآنزای فصلی، دو بحرانی است که کل کشور با آن روبه‌رو است اما در استان خوزستان احتمال بروز حملات تنفسی ناشی از اولین بارش‌های پاییزی نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: هر چند پیش‌بینی‌های لازم برای ارائه خدمات به هر سه گروه بیماران در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز انجام شده اما باز هم توصیه اکید این است که مردم به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی پایبند باشند. همچنان مراجعه سریع‌تر برای دریافت واکسن، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از برگزاری و حضور در هر گونه تجمع، توصیه‌هایی است که می‌تواند تا درصد بسیار زیادی موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری و شکل شدید آن شود.

قنبران بیان کرد: هر چند در سال گذشته با وجود رعایت شیوه‌نامه بهداشتی کرونا، شاهد ابتلای کمتر افراد به آنفلوآنزا بودیم اما هنوز خطر شیوع بالای آنفلوآنزا وجود دارد و از آنجا که کرونا و آنفلوآنزا هر دو بیماری‌های ویروسی هستند، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کرونا در جلوگیری از ابتلای افراد به این دو بیماری بسیار موثر است.

وی در خصوص سندروم تنفسی ناشی از اولین بارش‌های پاییزی نیز گفت: از ماه گذشته کمیته‌ها و جلساتی با هدف آمادگی بیمارستان برای رویارویی با این پدیده تشکیل شده است و در حال حاضر آمادگی لازم در بیمارستان برای ارائه خدمات به هر سه گروه بیماران ایجاد شده است اما با این همه باید یادآور شویم که امکانات بیمارستانی در کشور و به ویژه در بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز نامحدود نیست لذا توصیه می‌شود افراد برای سلامتی خود و اطرافیان‌شان، خود را ملزم به رعایت توصیه‌های بهداشتی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران آنفلوآنزا تنگی نفس بیمارستان امام خمینی ره ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش