Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، علی اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به جزئیات ساخت واکسن رازی کووپارس گفت:  این واکسن دارای دو دوز تزریقی و یک دوز استنشاقی است که هیچ یک از واکسن‌های ساخته شده کووید ۱۹ در دنیا دارای این ویژگی نیست. فرمولاسیون ساخت آن مبتنی بر پروتئین نوترکیب است یعنی از بی خطرترین پلتفرم‌های شناخته شده محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه تولید انبوه را مستلزم اعلام نیاز سازمان غذا و دارو دانست و افزود: این سازمان لازم است زودتر میزان واکسن مورد نیازش را اعلام تا واکسن ساز‌ها براساس آن اقدام به تولید واکسن کنند.

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: واکسن کووپارس، ایمنی همولار و سلولار را توامان ایجاد می‌کند و فاقد هر گونه جرم زنده ویروس بوده و خطری از این بابت، گیرنده واکسن کووپارس را تهدید نمی‌کند.

اسحاقی درباره عدم صدور مجوز مصرف اضطراری این واکسن به رغم درخواست موسسه از سازمان غذا و دارو با اشاره به این که موسسه رازی به دو علت تقاضای صدور مجوز اضطراری را مطرح کرد، گفت: برخلاف برخی واکسن‌هایی که به آن‌ها مجوز مصرف اضطراری داده شده، تمام مراحل فاز‌های یک و دو واکسن کووپارس در ایران طی شده و داده‌هایی که از این فاز‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو قرار گرفت کاملا این نکته را تایید می‌کند؛ از طرفی وزیر سابق بهداشت، بر همین مبنا این نوید را داده بودند با شروع فاز ۳ مجوز مصرف اضطراری برای مصرف عمومی این واکسن صادر خواهد شد.

او افزود: گرچه اکنون سازمان غذا و دارو از ما نتایج آنالیز بینابینی را می‌خواهد و فکر می‌کنم تا یکی دو هفته آینده اطلاعات مورد نیاز محقق شود و مجوز مصرف اضطراری را دریافت کنیم.

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در ادامه در پاسخ به نتایج فاز یک و دو واکسن کووپارس گفت: در فاز اول، بی خطری یا کم عارضه و بی عارضه بودن واکسن مدنظر بود که در این فاز این موضوع ثابت و دوز موثر نیز انتخاب شد. در فاز دوم تمرکز بر ایمنی زایی واکسن مورد مطالعه قرار گرفت که نتایج آن نیز رضایت بخش بود. در فاز سوم نیز تا کنون ۱۷ هزار نفر مشارکت کرده اند و نتایج به دست آمده، بسیار خوب بوده است.

اسحاقی افزود: واکسن کووپارس به عنوان دوز بوستر یا یادآور تمام واکسن‌های دیگر قابل استفاده است و این یکی دیگر از نقاط قوت واکسن شمرده می‌شود.

او با اشاره به مذاکره با معاونت بهداشت وزارت بهداشت مبنی بر صدور کارت واکسن برای تمام داوطلبان فاز‌های یک، دو و سه کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس، گفت: ارسال شماره ملی تمام داوطلبان به معاونت بهداشت وزارت بهداشت به زودی تکمیل می‌شود و دریافت کارت واکسن از سامانه واکسن امکان پذیر خواهد بود.

رئیس موسسه رازی در پاسخ به قابلیت استفاده واکسن کووپارس در سنین پایین تاکید کرد: این واکسن به لحاظ پایه علمی، جزء ایمن‌ترین پلتفرم‌های شناخته شده دنیا برای سنین پایین است، زیرا کمترین میزان آنتی ژن بین واکسن‌های داخلی و خارجی، در این واکسن به کار برده شده است. پروتکلی نیز تدوین و تحویل سازمان غذا و دارو داده ایم که در صورت تایید، برای سنین زیر ۱۸ سال هم قابل مصرف خواهد بود.

اسحاقی افزود: قاعده برای مصرف واکسن در سنین پایین، از ۱۸ سال شروع و با هر سه سال کاهش، تا سن سه سالگی را شامل می‌شود.

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: موسسه رازی برای ساخت واکسن کووید ۱۹ پلتفرمی را انتخاب کرد که در این شرایط بهترین باشد و از پلتفرم‌های نسل دوم و سوم واکسن محسوب می‌شود.

 



 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو سرم سازی ر رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مجوز مصرف اضطراری سازمان غذا و دارو واکسن کووپارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور