Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، قاسمی راد فوق تخصص بیماری‌های عفونی و داخلی تب دار گفت: همزمانی واکسن کرونا و آنفلوانزا منع پزشکی ندارد، اما به دلیل اینکه تزریق دو واکسن در یک زمان عوارض شدید تری را به همراه دارد بهتر است دو هفته بین تزریق فاصله ایجاد شود و اولویت با تزریق واکسن کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: وقتی عامل بیماری زا وارد بدن می‌شود این عامل توسط سیستم ایمنی باید شناسایی و بر علیه آن فعال شود تا ویروس از بین برود، اگر بدن از قبل آمادگی داشته باشد و ویروس را بشناسد می‌تواند دفاع بهتری در برابر آن داشته باشد واکسن این آمادگی و شناسایی را ایجاد می‌کند.

اسمی راد ادامه داد: وظیفه واکسن این است که ساختار مشابه ویروس مورد نظر را وارد بدن کند تا سیستم ایمنی بدن با آن ویروس نما برخورد کند و آمادگی لازم برای مقابله با ویروس واقعی را پیدا کند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی و داخلی تب دار تصریح کرد: با تزریق دوز اول واکسن کرونا، فقط مقداری از ایمنی بدن بالا می‌رود و دو هفته بعد از تزریق دوز دوم سیستم ایمنی به حد قابل قبولی بالا می‌رود، اما تا واکسینه شدن ۸۰ درصد از افراد جامعه باید تمام دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود، زیرا امکان دارد در شرایط کنونی افراد واکسینه شده هم به ویروس کرونا هرچند با عوارض کمتر مبتلا شوند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنفلوآنزا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است