Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@21:02:12 GMT

سهم واکسن سینوفارم از واکسن وارداتی چقدر شد؟ + جدول

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۰۸۵۸

سهم واکسن سینوفارم از واکسن وارداتی چقدر شد؟ + جدول

مهرداد جمال ارونقی تعداد محموله‌های وارداتی واکسن کرونا را تاکنون ۷۳ محموله بالغ بر ۱۲۰ میلیون ۴۶۸ هزار دُز عنوان کرد.

این واکسن‌ها از نوع سینوفارم، آسترازنکا، اسپوتنیک و بهارات هستند که بیشترین تعداد مربوط به سینوفارم چین با ۱۰۵ میلیون و ۷۲۶ هزار دز است.

معاون فنی گمرک در مکاتبه با شانه ساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بدینوسیله به استحضار می‌رساند: از تاریخ ۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱.۱۵ لغایت ۱۴۰۰.۸.۱، تعداد ١۲٠ میلیون و ٤۶٨ هزار و ۲٠۶ دز واکسن کرونا، طی ٧۳ محموله، به شرح ذیل از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی بصورت حمل یکسره، شبانه روزی و از پای پرواز، مستقیماً تحویل نمایندگان محترم معرفی شده از سوی وزارت بهداشت شده است.

شایان ذکر است واکسن های وارداتی از نوع: سینوفارم چینی به تعداد ١٠۵ میلیون و ٧۲۶ هزار و ۳٩۶ دز (بیش از ٨٧ درصد)؛ آسترازنکای چند ملیتی به تعداد ١١ میلیون و ۶٩ هزار و ۲١٠ دز (بیش از ٩ درصد) ؛ اسپوتنیک روسی به تعداد ۲ میلیون و ۵٤٧ هزار و ۶٠٠ دز (بیش از ۲ درصد) و بهارات هندی به تعداد ١ میلیون و ١۲۵ هزار دز (نزدیک به ١ درصد) می باشد. همچنین، از واکسن های وارده به کشور، بیش از ١۳ میلیون دز در مردادماه (١١ درصد) ، بیش از ۳۳ میلیون دز در شهریورماه (۲٨ درصد) و بیش از ۶٠ میلیون دز در مهرماه (۵٠ درصد) سال جاری وارد کشور شده اند و این آمار نشان می دهد ٩٠ درصد واکسن های وارده، طی سه ماهه: مرداد تا مهرماه، وارد کشور شده و ١٠ درصد واکسن‌های اشاره شده ، طی ۶ ماه قبل از مردادماه، وارد کشور شده است.

مزید استحضار تشریفات گمرکی و ترخیص تمامی واکسن‌های وارده از کشورهای: چین، ژاپن، روسیه، ایتالیا، هلند، هندوستان، اتریش، لهستان، کره جنوبی و یونان در حداقل زمان ممکن، به صورت حمل یکسره و در پای پرواز انجام و این واکسن‌ها به قید فوریت تحویل وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی شده است./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: واکسن سینوفارم واکسن سینوفارم چین وارد کشور شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

به گزارش قدس آنلاین، مهدی صحابی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در ادامه تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹/‏۰۲/‏۱۴۰۳‬ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه کردند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و....، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شدند.‏‏

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور