Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی گمرک اعلام کرد که تاکنون ۷۳ محموله واکسن بالغ بر ۱۲.۵ میلیون دُز وارد کشور شده که سهم سینوفارم چین بیش از ۱۰۵ میلیون دُز است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد جمال ارونقی تعداد محموله‌های وارداتی واکسن کرونا را تاکنون ۷۳ محموله بالغ بر ۱۲۰ میلیون ۴۶۸ هزار دُز عنوان کرد.

این واکسن‌ها از نوع سینوفارم، آسترازنکا، اسپوتنیک و بهارات هستند که بیشترین تعداد مربوط به سینوفارم چین با ۱۰۵ میلیون و ۷۲۶ هزار دز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی گمرک در مکاتبه با شانه ساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بدینوسیله به استحضار می‌رساند: از تاریخ ۹۹.۱۱.۱۵ لغایت ۱۴۰۰.۸.۱، تعداد ١۲٠ میلیون و ٤۶٨ هزار و ۲٠۶ دز واکسن کرونا، طی ٧۳ محموله، به شرح ذیل از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی بصورت حمل یکسره، شبانه روزی و از پای پرواز، مستقیماً تحویل نمایندگان محترم معرفی شده از سوی وزارت بهداشت شده است.

شایان ذکر است واکسن‌های وارداتی از نوع: سینوفارم چینی به تعداد ١٠۵ میلیون و ٧۲۶ هزار و ۳٩۶ دز (بیش از ٨٧ درصد)؛ آسترازنکای چند ملیتی به تعداد ١١ میلیون و ۶٩ هزار و ۲١٠ دز (بیش از ٩ درصد)؛ اسپوتنیک روسی به تعداد ۲ میلیون و ۵٤٧ هزار و ۶٠٠ دز (بیش از ۲ درصد) و بهارات هندی به تعداد ١ میلیون و ١۲۵ هزار دز (نزدیک به ١ درصد) می‌باشد. همچنین، از واکسن‌های وارده به کشور، بیش از ١۳ میلیون دز در مردادماه (١١ درصد)، بیش از ۳۳ میلیون دز در شهریورماه (۲٨ درصد) و بیش از ۶٠ میلیون دز در مهرماه (۵٠ درصد) سال جاری وارد کشور شده اند و این آمار نشان می‌دهد ٩٠ درصد واکسن‌های وارده، طی سه ماهه: مرداد تا مهرماه، وارد کشور شده و ١٠ درصد واکسن‌های اشاره شده، طی ۶ ماه قبل از مردادماه، وارد کشور شده است.

مزید استحضار تشریفات گمرکی و ترخیص تمامی واکسن‌های وارده از کشورهای: چین، ژاپن، روسیه، ایتالیا، هلند، هندوستان، اتریش، لهستان، کره جنوبی و یونان در حداقل زمان ممکن، به صورت حمل یکسره و در پای پرواز انجام و این واکسن‌ها به قید فوریت تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واردات واکسن سینوفارم آسترازنکا وارد کشور شده میلیون دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند