Web Analytics Made Easy - Statcounter

دكتر حسين مهري مدیرعامل بانک صنعت و معدن در راستای تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریعتر واحد صنعتی فرتاك سیلیس متال بروجرد اعلام نمود؛ تسهيلات موردنياز را پس از بررسي و تصويب در اختيار اين شركت قرارخواهيم داد . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، مدیر عامل این بانک به همراه ولی الهی، عضوهیئت عامل روز پنجشنبه در بازدید از تعدادی از واحد‌های صنعتی بروجرد در جمع خبرنگاران گفت: واحد صنعتی فرتاک سیلیس متال بروجرد از پروژه‌های ارزشمند این استان می‌باشد که با بهره برداری از تمامی فاز‌های آن باعث افزایش اشتغال و رونق اقتصادی این شهرستان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: خوشبختانه این پروژه ارزشمند دارای پیشرفت بالایی می‌باشد، لذا مقرر شد بانک صنعت و معدن تا سقف موردنیاز تسهیلات به این واحد صنعتی پرداخت نماید.

وی اضافه کرد: با پرداخت این تسهیلات پیش بینی می‌شود فاز اول واحد فرتاک سیلیس بروجرد تا پایان سال جاری یا اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

این مدیر ارشد بانکی تاکید کرد: این واحد بزرگ صنعتی یک مجموعه چند منظوره می‌باشد که فاز‌های آتی آن با ارزش افزوده بالایی که خواهد داشت، می‌تواند کشور را از این محصول خودکفاء و در منابع ارزی و واردات صرفه جویی چشمگیری داشته باشد. مهری ادامه داد: در جریان این بازدیدها، صنعتگران مشکلات خود را مطرح نمودند که مقرر شد کارگروهی تشکیل و صورتجلسه‌ای برای پیگیری تنظیم شود. در ادامه وی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم بتوانیم بخشی از مشکلات صنعتگران و معدن کاران شهرستان بروجرد را مرتفع نماییم.

تولید فرتاک سیلیکون متال با سرمایه گذاری ۵۰ میلیون دلار در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در حال انجام است که با بهره برداری از این پروژه با ظرفیت ۳۴ هزار تن در سال اشتغالزایی مستقیم ۶۰۰ نفر و غیر مستقیم ۲ هزار و ۵۰۰ نفر فراهم می‌شود.

شایان ذکر است علاوه بر سیلیکون متال، محصولات پلی سیلیکون و پلیمر سیلیکونی که پیش نیاز تولید سلول‌های خورشیدی است در این مجتمع صنعتی تولید خواهد شد.

دکتر مهری در ادامه سفر یک روزه خود به بروجرد از چندین طرح صنعتی این شهرستان همچون شرکت کارخانجات صنعتی ملایر، درین گلوکز غرب، فولاد نوید پاسارگاد، صبا ظرف آسیا و شرکت نورد آلومینیوم آسیا بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت آن‌ها قرار گرفت.

شرکت درین گلوکز غرب تولید کننده نشاسته با ظرفیت ۱۲ هزار تن و اشتغال زایی ۳۵ نفر بوده بانک صنعت و معدن مبلغ ۱۵ هزار میلیون ریال تسهیلات سرمایه ثابت و ۱۰ هزار میلیون ریال سرمایه در گردش به این شرکت پرداخت نموده است.

شرکت فولاد نوید پاسارگاد تولید کننده شمش‌های فولادی با ظرفیت سالیانه ۶۰ هزار تن و اشتغال زایی ۵۰ نفر می‌باشد. بانک صنعت و معدن در این راستا مبلغ ۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش، ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه ثابت پرداخت نموده است.

شرکت صبا ظرف آسیا تولیدکننده انواع ظروف آشپزخانه با ظرفیت ۲ هزار و ۴۰۰ تن و اشتغال ۶۰ نفر می‌باشد که بانک صنعت و معدن مبلغ ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت نموده است.

شرکت نورد آلومینیوم آسیا تولید کننده گرده‌های آلومینیومی با اشتغال ۲۳ نفر و ظرفیت ۳ هزار تن انواع ورق آلومینیومی آلیاژی و غیر آلیاژی می‌باشد که در خصوص این شرکت نیز بانک صنعت و معدن تسهیلات ۲۸ میلیارد ریال مصوب نموده که در آستانه انعقاد قرارداد می‌باشد.

این مدیر ارشد بانکی علاوه بر طرح‌های مرتبط به بانک از شرکت‌های گروه صنعتی آویژه، سامان کاشی و شهر پروتئین نیز بازید نمود و یادآور شد: از همه سرمایه‌گذاران فعال و کوشایی که چرخه اقتصاد و اشتغال با دستان توانای آنان می‌چرخد و در این شرایط سخت اقتصادی کشور که ناشی از تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا است، همچنان ثابت قدم با همه مشکلات مبارزه می‌کنند، صمیمانه سپاسگزارم و اعلام می‌دارم مجموعه بانک صنعت و معدن، خود را خدمتگزار آنان می‌داند.

وی در پایان با حضور در جمع کارکنان شعبه بروجرد از زحمات آنان قدردانی نمود و با تاکید بر اصل مشتری مداری، معرفی خدمات بانکی جدید به مشتریان، درک و پاسخ به نیاز آنان در دستیابی به عملکرد مناسب و مطلوب تاکید نمودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک بانک صنعت و معدن صنعت و معدن صنعت بانک نظام بانکداری ریال تسهیلات سرمایه بانک صنعت و معدن میلیارد ریال بهره برداری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی