Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@02:02:59 GMT

وظیفه داریم کنار خانواده زندانیان باشیم

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۳۸۳۳

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان زندان‌ها گفت: نباید از وضعیت زندگی خانواده و فرزندان زندانیان غفلت کنیم چرا که آنان در شرایط پیش‌آمده نقشی ندارند بنابراین وظیفه داریم در کنار خانواده‌های زندانیان باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، محمدمهدی حاج محمدی در جریان سفر به استان گیلان از زندان آستارا بازدید و به گفتگو با مددجویان ساکن در این مرکز نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این بازدید چندساعته با اشاره به تأثیرگذاری برنامه‌های سازمان در تعامل بی‌واسطه با مددجویان و خانواده آنان گفت: تعامل با زندانیان درکنار حضور قضات در زندان‌ها و ایجاد اشتغال داخل بندها بوسیله مراکز فنی و حرفه‌ای، یک اقدام جدی در راستای اصلاح و تربیت مددجویان بوده که درحال پیگیری است.
رئیس سازمان زندان ها با تأکید بر تداوم برنامه‎های اشتغال و حرفه آموزی تصریح کرد: زندانیانی که درحال تحمل کیفر هستند و اصلاح شده‌اند، باید از مزایای قانونی برای آزادی برخوردار شوند.
حاج محمدی همچنین بر ملاقات‌های تصویری زندانیان با خانواده‌های خود تاکید داشت و گفت: شرایط چنین دیدارهایی باید با تأمین و ایجاد بسترهای لازم فراهم شود تا مددجویان بتوانند با خانواده‌های خود در ارتباط باشند.
وی بر اهمیت کار مددجویان نیز اشاره کرد و گفت: مددکاران باید واقف بر پرونده‌های مددجویان باشند و از تمامی ابزارها و امکانات قانونی برای آزادی آنان استفاده کنند؛ جرائم اکثر زندانیان جنبه خصوصی دارد لذا نیازمند همت مددکاران، خیرین و شناسایی دیگر ظرفیت‌ها بویژه گروه‌های جهادی است بلکه با اخذ رضایت و یا استفاده از مزایای قانونی بتوان شرایط بهتری برایشان فراهم آورد.
رئیس سازمان زندان‌ها انجام برنامه‌های اصلاحی و تربیتی مددجویان را نیازمند اراده آنان نیز دانست و گفت: وظیفه ماست که به تاسی از پیامبر(ص) به سعادت جامعه و پرهیز از گرفتاری خانواده‌ها کمک کنیم اما بازهم انتخاب با خود افراد است که بهترین راه را برای زندگی انتخاب کنند. 
حاج‌محمدی با بیان اینکه از هر بهانه‌ای برای به کارگیری رافت اسلامی استفاده می کنیم، گفت: زندانیان فرصت دارند تا زندگی خودشان را مرور کنند و از خطاها و اشتباهات درس بگیرند؛ قطعا قضات ناظر زندان‌ها هم دلسوزانه مسائل زندانیان را پیگیری می‌کنند.
وی خانواده های مددجویان را نیازمند مراقبت دانست و یادآور شد: نباید از وضعیت زندگی خانواده و فرزندان زندانیان غفلت کنیم چرا که آنان در شرایط پیش‌آمده نقشی ندارند بنابراین وظیفه داریم در کنار خانواده‌های زندانیان باشیم.
رئیس سازمان زندان‌ها تصریح کرد: 30 سال خدمت در امر زندانبانی یک طرف ماجراست و کمک کردن به زندانی برای رهایی از آثار جرم و دست گرفتن از او و خانواده‌اش طرف دیگر؛ این اقدام آنچنان ارزشی خواهد داشت که ندای او و خانواده‌اش را به خداوند می‌رساند. ارزش اینجاست که ما واسطه این موهبت خداوندیم.
در حاشیه این بازدید، بسیاری از زندانیان از مزایای مرخصی بهره مند شدند و مقدمات آزادی دو زندانی نیز که در حال تحمل کیفر بودند، فراهم شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس سازمان زندان ها رئیس سازمان زندان سازمان زندان ها خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • استفاده از الگوهای نامناسب تربیتی سبب تصرف مغزها می‌شود
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند