Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:32:16 GMT

افزایش اعتبارات مسکن مددجویان بهزیستی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۴۳۴۱

افزایش اعتبارات مسکن مددجویان بهزیستی

رییس سازمان بهزیستی کشور درخصوص افزایش اعتبارات مسکن مددجویان بهزیستی در اعتبارات سال ۱۴۰۰ توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در نشست با خبرنگاران در خصوص افزایش اعتبارات مسکن مددجویان بهزیستی در اعتبارات سال ۱۴۰۰ بیان کرد: با حمایت مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰ مبلغ هزار میلیارد تومان در ارتباط با بحث کمک‌های بلاعوض برای ساخت مسکن مددجویان سازمان بهزیستی به بودجه‌ای که در نظر گرفته شده بود برای مسکن اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: بودجه قبلی که در نظر گرفته شده بود ۷۵ میلیارد تومان بود و این در حالیست که در سالهای گذشته (سال ۱۳۹۹، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۷) مبلغی بین حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان سالانه برای کمک به تهیه و ساخت مسکن مددجویان سازمان بهزیستی در بودجه سنواتی گنجانده می شد که این مبلغ با کمک و حمایت سازمان برنامه و بودجه، دولت و مجلس شورای اسلامی به هزار و ۷۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان هم در بودجه ۱۴۰۰ برای جبران سود بانکی وامهای مسکن مددجویان سازمان بهزیستی پیش بینی شده که در صورت تخصیص می تواند وام هایی که مددجویان از بانک‌های عامل به عنوان وام مسکن اخذ می کنند سود بانکی آن از این طریق جبران شود و مددجویان سازمان بتوانند این وام‌ها را به صورت قرض‌الحسنه دریافت کنند.

به گفته قبادی دانا، تا هفته گذشته تخصیصی برای بودجه مسکن سازمان بهزیستی از سوی سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندی یارانه اختصاص داده نشده بود. با پیگیری‌هایی که انجام شد و با دستور ریاست جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و مدیران سازمان هدفمندی یارانه ها مبلغ ۴۴۰ میلیارد تومان از این هزار و ۷۵ میلیارد تومان تخصیص آن به سازمان بهزیستی داده شد.

رییس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است که می تواند جهشی را در نهضت ساخت مسکن برای مددجویان سازمان بهزیستی در سال ۱۴۰۰ رقم بزند و امیدواریم که در سال‌های آینده هم ادامه پیدا کند و ما شاهد باشیم که بیش از ۱۶۰ هزار خانواری که پشت نوبت دریافت مسکن از مددجویان سازمان بهزیستی هستند بتوانند تا پایان این دولت با همین شیوه اختصاص بودجه مسکن دار شوند؛ این هدیه و عیدی بود که در آستانه میلاد پیامبر اعظم و حضرت امام صادق علیه السلام از سوی سازمان برنامه و بودجه برای مددجویان سازمان بهزیستی در حوزه مسکن داده شد و این مبلغ ۴۴۰ میلیارد تومان تخصیصی که اختصاص داده شد می تواند خبر خوشی برای مددجویان سازمان بهزیستی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مسکن مددجویان بهزیستی مددجویان سازمان بهزیستی سازمان برنامه و بودجه میلیارد تومان مسکن مددجویان سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان