Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – خبرورزشی- حمید درخشان که چندی پیش در مصاحبه ای با خبرورزشی عنوان کرده بود ” قرارداد یحیی گل محمدی ۱۰ ساله تمدید شود” هنوز هم روی حرف خودش ایستاده است.

او ثبات مدیریت را نیز لازمه موفقیت تیم محبوب خودش می داند و… بهتر است خودتان تازه ترین صحبت های حمید درخشان را بخوانید؛

ابتدا از بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان بگویید؟

این برد که خیلی شیرین و مهم بود اما اگر اجازه بدهید می خواهم اول در خصوص موضوع دیگری صحبت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواهش می کنیم. بفرمایید؟

دو موضوع در هفته اخیر به وجود آمده که به نظرم به هم مرتبط است و می تواند پرسپولیس را به حاشیه بکشاند. اولی بحث شلوغ کاری برخی دوستان و آقایان در فضای مجازی است. اینکه بعضی ها برای صندلی مدیریت باشگاه پرسپولیس نقشه کشیده و خود را به عنوان مدیرعامل آینده تیم معرفی می کنند!

می شود اسم بیاورید؟

نه، اسم نیاورم بهتر است. این کارها و رفتارها جالب نیست. پرسپولیس نیاز به آرامش دارد و این درست نیست که این تیم را فقط برای خودمان یا با خودمان بخواهیم. تفاوت پرسپولیس در این چند سال اخیر که اتفاقا قهرمان و موفق هم بوده با سایر تیم ها در این مسئله بوده که پیشکسوتان، پرسپولیس به خاطر پرسپولیس دوست داشته و حمایت کرده اند نه برای خودشان!

می شود واضح تر بگویید؟

نیازی به باز کردن این ماجرا نیست. پرسپولیس بزرگانی دارد که بیشتر از ۱۰ سال در این تیم توپ زده اما بی ادعا بیرون نشسته و از تیم پرسپولیس، یحیی گل محمدی، بازیکنان و مدیریت این تیم حمایت می کنند. سربسته می گویم این پیشکسوتان با بیش از ۱۰ سال سابقه بازی و قهرمانی در پرسپولیس ادعایی ندارند اما برخی ها که شاید دو سال هم در این تیم بازی نکرده یا نبوده اند حالا برای صندلی مدیریت باشگاه نقشه می کشند! از این دوستان خواهش می کنم به آرامش پرسپولیس کمک کنند نه اینکه…

به هرحال قبول کنید که استقلال مدیرعامل جدید خود را شناخته ولی پرسپولیس هنوز در بلاتکلیفی به سر می برد؟

من این حرف را قبول دارم. درحال حاضر مجید صدری مشغول کار است و بدون اسپانسر و کارگزار هزینه های تیم را تا حدی تأمین کرده است. من حمید درخشان شناختی از ایشان ندارم اما شنیدم آدم معتبری است و در فصل گذشته هم تلاش زیادی برای تأمین منابع مالی تیم انجام داده است.

بدهی های فصل گذشته پرداخت شده اما هنوز پیش پرداخت فصل جدید به حساب بازیکنان واریز نشده است؟

شاید هرکس دیگری هم جای صدری باشد کمی دست نگه دارد. او تکلیف خودش را نمی داند که در پرسپولیس می ماند یا قرار است فرد دیگری جایگزین شود؟ به اعتقاد من باید وزارت ورزش به صدری اعتماد کند تا او هم با قدرت و انگیزه بیشتری کار کند. ضمن آن که جلوی یکسری تحرکات و شیطنت‌ها هم گرفته می شود.

به نظر شما مجید صدری می تواند در این پرسپولیس مدیریت خوبی داشته باشد؟

تا جایی که من شنیدم او رابطه خوبی با یحیی گل محمدی و کادرفنی دارد. این هماهنگی می تواند به تیم کمک کند.

ببخشید آقای درخشان اما بحث ما در خصوص مدیریت یک مقدار طولانی شد. درمورد بازی فولاد و پرسپولیس صحبتی نکردید؟

جا دارد یک خداقوت و خسته نباشید به مربیان و بازیکنان پرسپولیس به ویژه یحیی گل محمدی بگویم. جمع کردن تیم بعد از شکست تلخ مقابل الهلال سخت بود و حتی نشانه های آن در نیمه اول بازی با فولاد خوزستان دیده شد. نیمه دوم که به نیمه مربیان معروف است پرسپولیس به خودش آمد و توانست ۳ گل زیبا و تاکتیکی بزند. به نظرم تعویض های خوب یحیی گل محمدی سرنوشت بازی با فولاد را عوض کرد.

شما پس از تمدید قرارداد فرهاد مجیدی اولین نفری بودید که پیشنهاد تمدید قرارداد یحیی گل محمدی آن هم به مدت ۱۰ سال را دادید. از قضا قرارداد سرمربی پرسپولیس هم ۳ ساله تمدید شد. هنوز روی حرف خود هستید؟

من همیشه مدافع ثبات در هر کاری هستم. یحیی گل محمدی شایستگی های خودش را نشان داده است. در مورد مدیریت باشگاه پرسپولیس هم چنین عقیده ای دارم و معتقدم ثبات در هر شغلی می تواند موفقیت را به دنبال داشته باشد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: حمید درخشان پرسپولیس مجید صدری پرسپولیس حمید درخشان خبر ویژه مجید صدری یحیی گل محمدی ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس بودجه ١٤٠٣، وزارت آموزش و پرورش با احتساب ردیف‌های متفرقه اعمال نشده در مجموع ٢٧٨ هزار میلیارد تومان بودجه دارد؛ رقمی که نشان می‌دهد این وزارتخانه سهمی معادل ۹.۸۳ درصد از منابع بودجه عمومی کشور دارد.

اگرچه انتظار می‌رفت که بودجه ١٤٠٣ متناسب با برنامه هفتم توسعه ارائه شده باشد و مقدمات اجرای سال اول برنامه را فراهم کند، اما اکنون بسیاری از احکام تصویب شده در برنامه هفتم مورد توجه قرار نگرفته است. 

سهم آموزش و پرورش از بودجه ١٤٠٣ به گواه گزارش نهاد پژوهشی مجلس، «چالش‌هایی را برای نظام آموزش و پرورش در سال پیش رو ایجاد خواهد کرد» که «توان مدیریت تحولی و حل چالش‌های اساسی تعلیم و تربیت کشور» را از این وزارتخانه خواهد گرفت.

ماجرای چالش برانگیز در اعتبارات این وزارتخانه به بزرگترین هزینه جاری آن بازمی‌گردد؛ «حقوق و دستمزد و مطالبات فرهنگیان» که مرکز پژوهش‌ها تاکید دارد «برآورد دقیق» درباره آن صورت نگرفته و از این رو، همچنان «حقوق و دستمزد و مطالبات فرهنگیان» از جمله مشکلات پیش روی آموزش و پرورش در سال جاری خواهد بود. 

بودجه‌ای که ۳۵ درصد آب رفت

عدم برآورد دقیق از این نقطه آغاز شده است؛ آنجا که وزارت آموزش و پرورش برای ردیف «ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها» در سال ١٤٠٣ حدود ٣٣٧ هزار میلیارد تومان بودجه مورد نیاز برآورد کرده و این در حالی است که اکنون در لایحه تقدیمی از سوی دولت به مجلس، این رقم به ٢١٧ هزار میلیارد تومان تقلیل یافته؛ یعنی ۳۵.۵ درصد کمتر از برآورد اولیه وزارتخانه. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش اخیر خود این موضوع را به معنای «کمبود قطعی اعتبارات برای پرداخت حقوق و دستمزد معلمان در سال پیش رو» تعبیر کرده است.

تخصیص مازاد بر بودجه مصوب آموزش و پرورش به خصوص ذیل ردیف «ادارات کل آموزش و پرورش استانها» تقریباً در همه سال‌های گذشته، تبدیل به رویه‌ای مشخص شده است. در ١٠ سال گذشته تخصیص «ادارات کل آموزش و پرورش استانها» تا ١٢٤ درصد نیز رسیده است و در برخی از سال‌ها همچون سال ۱۳۸۴ یا ۱۳۷۵ تخصیص بالاتر از ١٥٠ درصد نیز صورت گرفته است. این موضوع موجب به هم ریختن نظم و نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی کشور می‌شود و این چالش دقیقا از عدم برآورد دقیق منابع مورد نیاز برای این ردیف نشئت می‌گیرد؛ عارضه‌ای که از آن در بودجه با عنوان کم‌برآوردی یاد می‌شود و اگر رخ نمی‌داد، اجبار به پرداخت‌های مازاد در طول سال وجود نداشت. 

افزایش ۱۷ درصدی بودجه هم دردی را دوا نمی‌کند

این موضوع در حالی به یک چالش تبدیل شده که به طور کلی بودجه آموزش و پرورش در بودجه امسال نسبت به قانون بودجه سال ١٤٠٢، افزایش ۱۷ درصدی داشته است. با این حال این «افزایش سقف اعتبارات»، آموزش و پرورش را از قید مشکلات همیشگی و روزمره خارج نکرده و توان لازم برای تحول و حل مشکلات اساسی را ایجاد نمی‌کند.

بررسی وضعیت عملکرد بودجه آموزش و پرورش در ۸ ماهه اول ۱۴۰۲

برای روشن‌تر شدن وضعیت بودجه آموزش و پرورش در سال ١٤٠٣ سراغ گزارش دیگری از مرکز پژوهش‌های مجلس رفتیم که در پایان ماه دی سال گذشته منتشر شد و وضعیت عملکرد بودجه هشت ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ را بررسی و تصویری از وضعیت مالی این وزارتخانه ارائه کرد.

طبق اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس، تا پایان آبان ۱۴۰۲ از کل اعتبارات هزینه‌ای عمومی وزارت آموزش و پرورش که ۱۹۶ هزار میلیارد تومان بود، ۶۷.۵ درصد یعنی معادل ۱۳۱ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته که این عدد بیش از انتظار تحقق در هشت ماه است. قابل توجه آنجاست که از این مبلغ ۱۱۸ هزار میلیاردتومان (۹۰.۱۱ درصد) صرف پرداخت حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی و بازنشستگان شده است.

از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ۷.۸ هزار میلیارد تومان نیز که عمده و مهمترین بخش اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای وزارت آموزش‌وپرورش را تشکیل می‌دهد، تا پایان آبان ۱۴۰۲ تنها ۲۵ درصد معادل ۱.۹ هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده است. این وضعیت گویای آن اســت که تقریبا کل بودجه تخصیص‌یافته به وزارت آموزش و پرورش، صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و به پروژه‌های تحولی یا ساخت وساز مدارس بودجه‌ای که حلال مشکلات باشد، اختصاص نیافته است.

ریشه بسیاری از کمبود‌ها و ناکارآمدی‌ها در نظام آموزش وپرورش را باید در بودجه این وزارتخانه جستجو کرد. وقتی که با وجود برنامه‌ریزی‌های دقیق به دلیل عدم تخصیص بودجه، کاری پیش نمی‌رود و تنها با بودجه‌های ناچیز، وظایف روزانه انجام شده و حقوق و دستمزد ماهیانه کارمندان پرداخت می‌شـود.

آنچنان که گزارش‌های نظارتی پژوهشی نیز صحه می‌گذارد، یکی از دلایلی که سبب کمبود بودجه می‌شود، عدم برآورد دقیق همه هزینه‌ها و مصارف از سوی آموزش‌وپرورش و نبود آمار‌ها و سنجه‌های دقیق و شفاف است. درباره تبصره‌های بودجه‌ای مرتبط با آموزش و پرورش نیز در برخی موارد به دلیل مشکلات فرایند اجرا یا قدرت پایین آموزش‌وپرورش در چانه‌زنی نسبت به سایر حوزه‌ها، تخصیص کاملی دیده نمی‌شود.

در اکثر ردیف‌های بودجه آموزش‌وپرورش مبالغ تخصیص داده شده به مراتب کمتر از انتظار تخصیص در هشت ماه (مأخذ هشت دوازدهم) است و عمده آنچه که بیش از انتظار تخصیص داده شده مربوط به ادارات کل آموزش وپرورش استان‌هاست که بازهم صرف حقوق و دستمزد خواهد شد.

بودجه هزینه‌ای تخصیصی به ادارات کل آموزش وپرورش استان‌ها تا پایان آبان سال جاری ۱۲۳ هزار میلیارد تومان بوده است. از این میزان ۱۱۶ هزار میلیارد تومان ۹۴.۴ درصد صرف پرداخت حقوق کارکنان رسـمی، پیمانی و قراردادی و بازنشستگان می‌شود.

با توجه به گزارش‌های بازوی پژوهشی مجلس، دولت باید فکری برای وزارت آموزش و پرورش کند، وزارتخانه‌ای که عمده هزینه‌های آن مربوط به حقوق و دستمزد معلمان است و هر سال با کسری بودجه دست و پنجه نرم می‌کند؛ اتفاقی که پیامد‌های آن علاوه بر معلمان، نظام آموزشی کشور را نیز به چالش می‌کشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • رویای بزرگ زنوزی؛ ۳ ستاره پرسپولیس در لیست تراکتور!
  • پرسپولیس قهرمان هم شود باید یک سرمربی بزرگ را جایگزین اوسمار ویرا کرد
  • به بازپرس گفتم؛ بخاطر پرسپولیس حاضرم شلاق بخورم!
  • گفتند سازش نه؛ گفتم بخاطر پرسپولیس حاضرم شلاق بخورم | به خاطر یک کلمه دادگاهی شدم
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • اوسمار: پرسپولیس همیشه هجومی بوده، حتی زمان یحیی
  • اوسمار ویرا: چیزی را در پرسپولیس ادامه می دهیم که یحیی گل محمدی آن را شروع کرد!
  • این پرسپولیسی پایان فصل جدا می‌شود
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • این پرسپولیسی پایان فصل جدا می‌شود!