Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@00:47:37 GMT

کشت پاییزه گندم و جو در۱۹۷ هزار هکتار از اراضی قروه

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۷۰۷۱

کشت پاییزه گندم و جو در۱۹۷ هزار هکتار از اراضی قروه

عبدالله عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: ۱۲۴ هزار هکتار از اراضی قروه به کشت گندم آبی اختصاص یافته است همچنین ۷۲ هزار هکتار نیز به صورت دیم زیر کشت گندم رفته است.

وی در ادامه افزود: در سال زراعی جاری یک هزار هکتار جو آبی و ۳۰۰هکتار جو به صورت دیم کشت شده که با توجه به کاهش بارندگی‌های پاییزه احتمال دارد میزان کشت جو نسبت به سال زراعی گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کشت ارقام گندم در مزارع قروه تصریح کرد: در مزارع  آبی گندم ارقامی مانند پیشگام و میهن و در اراضی اراضی دیم ارقام سرداری، آذر ۲، هما، باران، واران و اوحدی کشت شده است همچنین بذر آبی جو شامل بهمن و جلگه و در نوع دیم نیز شامل آبیدر، انصار و سهند است.

عبدالملکی با اشاره به نحوه تامین بذر گندم و جو مورد نیاز کشاورزان در قروه اظهار کرد: بخشی از بذر مورد نیاز کشاورزان  از طریق شبکه رسمی تولید و توزیع بذر توزیع می‌شود و بخشی هم توسط کشاورزان از محصول تولیدی خود تهیه شده تامین می‌شود، بر همین اساس قیمت هر کیلوگرم بذر گندم آبی ۷۸۰۰تومان، دیم ۷۶۰۰تومان و بذر جو آبی ۸۲۰۰ تومان  و نوع دیم ۸هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی قروه به نحوه توزیع انواع کودشیمیایی به کشاورزان اشاره کرد و گفت: فرآیند توزیع کود شیمیایی برای کشت‌های پاییزه از ابتدای تابستان آغاز شده است، همچنین بر اساس اسناد، مدارک و الگوی کشت برای هر هکتار گندم و جو آبی ۱۰۰ کیلوگرم کود ازته،۱۰۰ کیلوگرم فسفاته و ۱۰۰ کیلوگرم پتاسه مصرف می‌شود.

به گفته وی، برای گندم و جو دیم ۵۰ کیلوگرم ازته، ۵۰ کیلوگرم فسفاته و ۲۵ کیلوگرم پتاسه در نظر گرفته شده که بر اساس درخواست و مراجعه کشاورزان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

عبدالملکی گریزی نیز به قیمت انواع کودهای شیمیایی مصرفی کشاورزان زد و افزود:  قیمت دولتی هر کیسه اوره  ۵۰ کیلویی ۶۵ هزار تومان، فسفات هر کیسه ۵۰ کیلویی ۴۲ هزار تومان و پتاس هر کیسه ۵۰ کیلویی ۵۴ هزار تومان است.

وی در پایان به کشاورزان توصیه کرد؛ بر اساس میزان آبیاری و بارش‌های فصلی اقدام به کودپاشی مزارع گندم و جو کنند.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۶
 

منبع: فارس

کلیدواژه: گندم جو کشاورزان قروه هزار هکتار هزار تومان گندم و جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز‌، امید جهان‌نژادیان  با اشاره اینکه فصل خرید تضمینی گندم استان از 20 فروردین ماه سال جاری آغاز شد، اظهار داشت: عملیات خرید محصول گندم از شهرستان هندیجان آغاز شد و تا به امروز بیش از 560 هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه عملیات برداشت و خرید در اکثر شهرهای خوزستان آغاز شده است، افزود: در حال حاضر وارد پیک خرید شده‌ایم و روزانه بیش از 60 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری می‌شود.

جهان‌نژادیان با اشاره به آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان جهت خرید محصول گندمکاران ادامه داد: در سال جاری 103 مرکز ویژه خرید گندم آماده است تا مانند سال‌های گذشته تا دانه آخر گندم کشاورزان استان را دریافت کند.

وی یادآور شد: در سال گذشته در خوزستان بیش از یک میلیون و 720 هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید