Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@09:44:17 GMT

علت سوزن سوزن شدن دست و پا

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۷۱۲۶

علت سوزن سوزن شدن دست و پا

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احسان شریفی‌پور متخصص مغز و اعصاب، اظهار کرد: در بیماری سندرم گیلن باره یک آنتی بادی به صورت نابجا در بدن ساخته می‌شود.

وی با اشاره به آنتی بادی‌ها گفت: آنتی بادی‌ها در بدن ما نقش محافظتی دارند، اما در این بیماری آنتی بادی‌ها که سیستم ایمنی بدن هستند به صورت نابجا به غلاف میلین اعصاب محیطی حمله می‌کنند و در برخی موارد به آکسون نیز آسیب می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی پور ادامه داد: این بیماری منجر به یک ضعف شل بالارونده می‌شود که ابتدا از ضعف و سوزن سوزن شدن پا‌ها شروع شده و به سمت بالا می‌رود و پیشرفت می‌کند. هرچه این ضعف‌ها بالاتر میرود و شدید‌تر می‌شود احتمال خطر برای بیمار افزایش پیدا می‌کند.

این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: در نوع شدید این بیماری اعصاب ماهیچه‌های تنفسی درگیر می‌شود و بیمار دچار خفگی و ایست تنفسی می‌شود در برخی موارد هم ضعف‌ها به شدت زیاد می‌شوند و باعث فلج شدن بیمار می‌شوند و موجب عدم هماهنگی میان دست و پا می‌شود.

شریفی‌پور با بیان اینکه بنابراین سندرم گیلن باره جزو حساس‌ترین بیماری‌های مغز و اعصاب است گفت: لازم است که این بیماری به سرعت تشخیص داده شود از دو یا سه هفته قبل از شروع بیماری علائمی در بدن شروع می‌شود که شامل شیوع عفونتی در ریه یا سیستم گوارشی است.

وی افزود: در این شرایط بدن برای از بین بردن این عفونت‌ها آنتی بادی تولید می‌کند و این آنتی بادی به صورت نابجا به غلاف میلین سیستم عصبی محیطی آسیب می‌رساند و این اتفاق موجب می‌شود تا فرد به سندرم گیلن باره مبتلا شود.

این متخصص مغز و اعصاب درباره انواع مختلف سندرم گیلن باره گفت: این بیماری انواع مختلفی دارد و در نوع خفیف این بیماری فقط به قشای میلین اسیب وارد می‌شود، اما در نوع شدید آن که آکستونال هستند عصب‌های حسی و عصب‌های حرکتی درگیر می‌شوند.

شریفی پور با تاکید بر اینکه درگیری عصب‌های حسی در این بیماری شایع نیست اظهار کرد: دوره پیشرفت بیماری باید کمتر از چهار هفته باشد و اگر در کمتر از چهار هفته بیماری کنترل شود می‌توان آن را درمان کرد و اگرچه ممکن است عوارض بیماری و ضعف بدنی تا چند ماه بعد در بدن بماند، اما بعد از مدتی رفع می‌شود.

وی درباره مراحل درمانی سندرم گیلن باره اظهار کرد: برای درمان در نوع حاد این بیماری فرد مبتلا باید فورا به آی سی یو منتقل شود و از داروی آی وی آی جی یا روش تعویض پلاسمای خون استفاده کرد؛ در روش تعویض پلاسمای خون، فورا آنتی بادی مزاحم از خون خارج می‌شود تا از تخریب از سیستم عصبی محیطی جلوگیری به عمل آید.

این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: اوایل قرن بیستم که دستگاه‌های حمایت کننده تنفسی نبود سندرم گیلن باره مرگ‌ومیر بالایی داشت، اما در حال حاضر بسیاری از بیمارانی که در فاز حاد بیماری دچار مشکلات تنفسی می‌شوند با بکارگیری از دستگاه‌های حمایت کننده تنفسی و مصرف دارو توان عصب‌هایشان باز می‌گردد و بهبودی کامل خود را به دست می‌آورند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران هفته وحدت طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم آنتی بادی سوزن سوزن شدن ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران هفته وحدت طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم متخصص مغز و اعصاب سندرم گیلن باره شریفی پور آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۷۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟

تصفیه آب یکی از موضوعات حیاتی و اساسی در علم محیط زیست است و اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب برای استفاده انسانی و صنایع بسیار بالاست. یکی از عواملی که میتواند کیفیت آب را تحت تاثیر قرار بدهد تشکیل رسوبات معدنی است. در این مقاله به بررسی کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب میپردازیم.

مفهوم آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانتها مواد شیمیایی هستند که استفاده کردن از آنها در فرآیند های تصفیه آب جهت جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی مختلف مانند کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، مگنزیم و دیگر املاح معدنی میباشد. این مواد معمولا بعنوان افزودنی به آب اضافه می‌شوند و برای حفظ عملکرد بهینه سیستم‌ های تصفیه آب استفاده میشوند.

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب

آنتی اسکالانت‌ ها در تصفیه آب در بسیاری از فرآیند ها و واحد های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از کاربرد های مهم آنتی اسکالانت در تصفیه آب عبارت هستند از:

آنتی اسکالانت در نیروگاه ها

در صنایعی همانند نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های تولید آب شیرین از آنتی اسکالانت‌ ها بعنوان ماده افزودنی استفاده میشود تا از تشکیل رسوبات در لوله‌ ها و تجهیزات جلوگیری گردد و عمر مفید تجهیزات افزایش یابد.

اگر به دنبال خرید آنتی اسکالانت با کیفیت هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://abin.ir/products/chemical-products/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA/

آنتی اسکالانت در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی

در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی نیز از آنتی اسکالانت‌ جهت کنترل کردن و جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی استفاده میشود. این مواد بعنوان یکی از عوامل اصلی حفظ کیفیت آب و افزایش عمر مفید فیلترها و تجهیزات استفاده می‌ شوند.

آنتی اسکالانت در سیستم‌های تصفیه آب شهری

در سیستم‌ های تصفیه آب شهری آنتی اسکالانت‌ ها برای کنترل نمودن تشکیل رسوبات در لوله‌ها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. این اقدام مهم به بهبود کیفیت آب شهری و جلوگیری از خرابی و کاهش کارایی تجهیزات کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب آشامیدنی

در تصفیه آب آشامیدنی هم از آنتی اسکالانت‌ ها بمنظور پیشگیری از بوجود آمدن رسوبات و افزایش عمر مفید فیلتر ها و تجهیزات استفاده می‌شود. این اقدام به حفظ کیفیت آب و ارائه آب سالم و تمیز برای مصرف عمومی کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب‌ صنعتی

در تصفیه آب‌ های صنعتی مانند آب‌ استخرها، آب‌ های خنک‌ کننده و آب‌ فرایند های صنعتی، آنتی اسکالانت‌ برای کنترل کردن تشکیل رسوبات و حفظ عملکرد بهینه تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.

نتیجه‌ گیری

با توجه داشتن به اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب استفاده از ضد رسوب هایی مثل آنتی اسکالانت‌ بعنوان ماده افزودنی در فرآیندهای تصفیه آب بسیار حیاتی است. این مواد میتوانند به بهبود کیفیت آب، افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه‌ های نگهداری و تعمیرات در سیستم‌ های تصفیه آب کمک کنند. با توجه به این موارد، استفاده از آنتی اسکالانت‌ها در تصفیه آب امری ضروری و غیر قابل انکار میباشد.

دیگر خبرها

  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • داروین نونیز اعصاب ندارد؛ مهاجم لیورپول به خودی هم رحم نکرد! / عکس
  • تیرانداز چینی رکورد تفنگ ۱۰ متر بانوان جهان را شکست
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • بازماندن تیراندازان ایران از فینال جام جهانی/ نکونام ۱۱ و نوروزیان ۵۸ شدند
  • ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی