Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر محمد حسین امید در آئین استقبال از نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، گفت: دانشجویان در انتخاب این دانشگاه بهترین انتخاب را کرده‌اند. برای پیشرفت کردن و کارآفرین بودن دانشگاه جامع علمی کاربردی بهترین دانشگاه برای شما است.

وی در ادامه به ارائه برخی از ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و گفت: رشته‌های این دانشگاه بر اساس نیازهای شغلی جامعه طراحی شده است که هدف اصلی آن تربیت نیروهای مهارتی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی نیروهای متخصص تربیت می‌کند ابراز کرد: دوره‌های درسی این دانشگاه طوری برنامه ریزی شده است که دانشجو بعد از دانش آموختگی دغدغه شغلی نداشته باشد و کارآفرین تربیت شود و علاوه بر اینکه خود صاحب شغل می‌شود برای دیگران نیز شغل ایجاد کند.

وی به اقدامات انجام شده این دانشگاه در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: در حوزه‌های پژوهشی، رویدادهای شتاب، جشنواره‌های علمی، فرهنگی، ورزشی و دانشجویی فعالیت‌های بسیار خوبی در سطح کشور انجام دادیم که در هیچ دانشگاهی با این کیفیت و کمیت شاهد برگزاری آنها نبودیم.

وی به ظرفیت‌های بالای مراکز رشد و رویدادهای شتاب در مراکز آموزشی اشاره کرد و گفت: این مراکز جایی هست که ایده‌های شما را به عمل تبدیل می‌کند.

امید در خصوص مراکز نوآوری و اهمیت آنها ادامه داد: دانشجویانی که ایده دارند می‌توانند در مراکز رشد و شرکت در رویدادهای شتاب ایده‌های خود را به عمل و ثروت تبدیل نمایند.

وی به تفاهم نامه‌های بین المللی نیز اشاره کرد و گفت: اعزام دانشجویان به آلمان برای گذراندن دوره مهارتی شش ماهه برای اولین بار در طول ۲۹ سال فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار امیدواری کرد مهارت آموزی های دانشجویان در ارتقای کیفیت زندگی و بهبود معیشت و شغلی آنها مؤثر باشد.

وی خطاب به رؤسای مراکز آموزشی گفت: در برگزاری کلاس‌های حضوری پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را حتماً رعایت کنید تا به سلامتی، از اپیدمی کرونا عبور کنیم.

کد خبر 5334796 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسین امید دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مهارتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری حکم انتصاب دانشگاه آزاد اسلامی واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه تهران کارشناسی ارشد ثبت نام دانشجویان شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی محمد مهدی طهرانچی دانشگاه های ایران دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بابک ثابت با اعلام این خبر گفت: جاماندگان آزمون اسفند ۱۴۰۲ و دانشجویان پزشکی که تا پایان خرداد ماه تمامی بخش های خود را در دوران کارآموزی به اتمام رسانده باشند می توانند در آزمون امسال شرکت کنند.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی افزود: با توجه به تعداد دانشجویان، این آزمون به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و در مراکز آزمون الکترونیک دانشگاه های منتخب برگزار می شود.

کد خبر 6097864

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت