Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، موضوع زنان سرپرست خانوار از اولویت‌های دولت است و بسیاری از طرح‌ها به‌ویژه طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی با اولویت این گروه از زنان تدوین‌شده که در استان اصفهان نیز اجرایی شده است.

مرکز توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ازجمله اقدامات صورت گرفته برای این قشر است که سال گذشته در استان اصفهان راه‌اندازی شد و با ارائه تسهیلاتی که برخی از نهادها به این گروه ارائه می‌کنند همه سعی در کاهش دغدغه‌ها داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد ۲ درصدی جمعیت زنان سرپرست خانوار

محمدرضا لعلی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اصفهان در خصوص آمار جمعیت زنان سرپرست خانوار استان گفت: بر اساس آخرین سرشماری، ۱۹۶ هزار و ۳۰۸ خانوار این استان توسط زنان اداره می‌شود.

وی افزود: این آمار در مقایسه با سرشماری سال ۹۰ رشد ۲ و هفت‌دهم درصدی داشته است و  آمار جدیدی از زنان سرپرست خانوار نداریم.

وی بابیان اینکه بخشی از این افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی هستند، تصریح کرد: خیریه‌ها و کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی به گروه نیازمند خدمات‌رسانی می‌کنند.

۷۷ هزار زن سرپرست خانواده در اصفهان تحت حمایت سازمان‌های حمایتی هستند

ولی اله نصر مدیرکل بهزیستی اصفهان به جمعیت تحت پوشش خود از این قشر اشاره کرد و گفت: نزدیک به ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش این سازمان هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر مبلغ مستمری خدمات مهارت افزایی ، توانمندسازی اجتماعی و همچنین آموزش برای اشتغال‌زایی به آنان ارائه می‌شود.

کریم زارع مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان هم جمعیت زنان تحت پوشش این نهاد را ۶۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این افراد به دلیل ازکارافتادگی همسر خود و یا طلاق، فوت همسر و ازکارافتادگی شوهرشان متقاضی حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند. 

وی افزود: خدمات حمایتی برای معیشت، تحصیل و جهیزیه فرزندان این افراد با کمک خیران انجام می‌شود و همچنین آموزش‌هایی برای توانمندسازی آنان ارائه می‌شود.

ارائه طرح‌های حمایتی از زنان سرپرست خانوار

شادی فضلی مدیر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز گفت: ۲ طرح توانمندسازی اقتصادی و مهارت‌آموزی زنان سرپرست خانوار از سال ۹۷ در استان اصفهان هم‌زمان با کل کشور آغازشد که پروژه مهارت‌آموزی ویژه مناطق حاشیه‌نشین بوده است.

وی افزود: ۴۶۰ نفر از زنان سرپرست خانوار در طرح توانمندسازی اقتصادی شرکت کردندو از ظرفیت‌های آموزشی بهره‌مند شدند و زمینه حضور آنان در سراچه‌های فروش آنلاین و همچنین نمایشگاه‌ها فراهم‌شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان بابیان اینکه ۲۸۰ نفر از زنان مناطق حاشیه‌نشین نیز تحت آموزش‌های فنی حرفه‌ای قرارگرفته‌اند، خاطرنشان کرد: زمینه ورود به بازار کار این دسته از زنان نیز از طریق برگزاری نمایشگاه‌ها و فروش آنلاین آماده‌شده است.

وی بابیان اینکه تسهیلات بانکی به حدود هزار نفر از زنان سرپرست خانواده این استان با اولویت اشتغال‌زایی اختصاص‌یافته است، یادآور شد: با اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی مجدد امکان معرفی افراد جدید برای دریافت تسهیلات بانکی نیز ایجاد و این موضوع در اشتغال و تأمین معاش آنان کمک خواهد کرد.

فضلی با اشاره به دغدغه‌های اجتماعی این قشر گفت: ارتقا کیفیت سلامت جسم و روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار موردتوجه بوده و با همکاری کانون وکلا، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری اصفهان دوره‌های آموزشی در حال برگزاری است.

وی افزایش دانش حقوقی، ارتقای حقوق شهروندی، تعالی حقوق خانواده و تسهیل ارائه خدمات حقوقی به خانواده‌ها و توانمندسازی در حوزه اجتماعی را از سرفصل‌های آموزشی این دوره‌ها بیان کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان اجرای طرح توان‌افزایی و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی را از دیگر برنامه‌های این نهاد با همکاری سازمان‌های فرهنگی و اجتماعی بیان کرد و افزود: چنین اقداماتی توانسته علاوه برافزایش دانش عمومی، این قشر را نسبت به تهدیدهای اجتماعی توانمند کرده است.

وی با اشاره به زنان سرپرست خانوار زندانی در ندامتگاه‌های استان اصفهان گفت: با تعامل بین واحدهای تولیدی و صنعتی اصفهان زمینه اشتغال آنان برای رفع مشکل اقتصادی و تأمین معاش زندگی فراهم‌شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار اشتغالزایی اشتغال زنان زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست استان اصفهان تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس

گروهی از دختران جوان در کانادا که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه «یورک» تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به ظاهر فیزیکی از آنها پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز شکل ظاهری بدن خود را با اینفولئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به فرم بدن خود شرم دارند؟

به گفته «جنیفر میلز»، استاد روانشناسی که این پژوهش را سرپرستی می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد شکل بدن‌شان را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه شده، تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌های اجتماعی بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند، اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز از مراجعه به شبکه‌های اجتماعی به تنهایی عاملِ تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد بلکه پیامد‌های آن، منجر به تغییرات در سبک زندگی فرد می‌شود.

به گزارش دویچه وله، عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است