Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عسگری روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا در خصوص وضعیت تولیدات شرکت های تابعه سازمان تدارکات پزشکی افزود: پس از شیوع ویروس کرونا و به تبع آن محدودیت های ایجاد شده، چالش هایی در تامین مواد اولیه و تولید دارو ایجاد شد.

وی ادامه داد: در این بین شرکت داروسازی سها به موازات مسوولیت خطیر خود در تولید دارو، توانست به طرح های توسعه ای خود بپردازد و با اصلاح GMP خطوط تولیدی، ضمن تولید دارو منطبق بر بالاترین استانداردهای کیفی داخلی، برای حضور قوی در عرصه تولیدات دارویی برنامه ریزی کند و در نهایت این مجموعه با تلاش شبانه روزی موفق به دریافت گواهینامه GMP از سازمان غذا و دارو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری گفت: استانداردسازی و به روز کردن خطوط تولید از عمده دغدغه های مدیران مجموعه است و این موفقیت زمینه را برای تولید داروهای جدید مورد نیاز ملت ایران فراهم می کند.

وی اضافه کرد: در شرکت داروسازی سها بیش از ۱۱۷ پروانه ساخت دارو از سازمان غذا و دارو اخذ شده است که برحسب نیاز کشور امسال ۴۱ قلم دارو به شکل های قرص، کپسول، شربت و سوسپانسیون تولید شده است.

مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر افزود: در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران که یکی از شرکت های بزرگ صنعتی در زمینه تولید تجهیزات پزشکی یک بار مصرف است، حدود ۳۵ قلم انواع تجهیزات پزشکی یکبار مصرف همچون انواع سرنگ، سرنگ انسولین، انواع صافی دیالیز، ست دیالیز، محلول دیالیز، فیلتر لکوسیت، میکروست، ست تالاسمی، فلاکن، آنژیوکت، کیسه و کارتریج بی کربنات سدیم، سوزن فیستولا و نظایر آن تولید می شود.

عسگری در خصوص اقدامات لازم در حوزه تجهیزات و داروهای مورد نیاز کرونا طی این دوران گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و از بدو امر زیرساخت‌های تولیدی اقلام بهداشتی همچون ماسک سه لایه، محلول ضدعفونی کننده دست و شیلد آماده شد و توانستیم بخشی از نیاز مردم را در این زمینه برطرف کنیم.

وی افزود: تمام اقلام دارویی مورد استفاده در کرونا در داروخانه هلال احمر تأمین و توزیع شده و از این نظر داروخانه های هلال احمر بیشترین همکاری را با وزارت بهداشت داشته اند. همچنین در بخش سرپایی فرآیند آماده سازی و هم در بخش بستری تهیه و تدارک و توزیع داروهای مورد استفاده در کرونا را داشته ایم.

وی ادامه داد: همچنین در راستای سیاست های اعلامی سازمان غذا و دارو، پس از تشکیل کارگروه تخصصی واردات و تامین واکسن کرونا، تلاش و رایزنی ها برای واردات واکسن مورد نیاز جامعه در دستور کار سازمان تدارکات پزشکی قرار گرفت و در یک هفته اخیر ۱۸ میلیون دز واکسن کرونا وارد کشور شد که با احتساب این محموله در مجموع، ۸۸ میلیون و ۳۹۰ هزار دز واکسن توسط جمعیت هلال احمر به کشور وارد شده است.

مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در خصوص میزان رفع مشکلات دارویی مردم از جمله داروهای خاص و کمیاب از طریق داروخانه های هلال احمر گفت: داروخانه های تحت پوشش این سازمان از گذشته دور تاکنون داروهای خاص و حیاتی از قبیل (داروهای بیماران پیوندی، دیالیز، سرطانی، بیماران MS و داروهای تک نسخه ای) را با برندهای معتبر تأمین و در اختیار بیماران قرار می دهد.

وی افزود: تأمین داروهای بیماران خاص با تعامل مناسب با سازمان غذا و دارو ادامه دارد و با توجه به شرایط کنونی کشور، همکاری و هماهنگی های لازم با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت صورت گرفته است، همچنین ارائه خدمات دارویی و عرضه داروهای حیاتی و خاص به بیماران و مراجعین از طریق سه داروخانه مرکزی هلال احمر، داروخانه مرکزی شماره ۲ (تهرانپارس) و داروخانه جزیره کیش، ثبت سفارش و واردات داروهای تک نسخه ای و ترخیص و تحویل به بیماران پرونده ای همواره و بدون وقفه انجام شده است.

وی در خصوص نحوه توزیع داروهای خاص و کرونایی در سطح کشور اظهار داشت: یکی از شاخص های موفقیت مجموعه پخش سها هلال، عملکرد مراکز پخش در استان ها است که در راستای تحقق اهداف عالی جمعیت هلال احمر و به منظور پوشش مناطق مختلف در کشور، تأمین و توزیع انواع دارو و تجهیزات پزشکی به ویژه در مناطق کم برخوردار را برعهده دارد و در روزهای گذشته پانزدهمین مرکز توزیع در استان لرستان افتتاح شد.

وی ادامه داد: داروهای ویژه بیماران پیوندی، دیابت، کرونایی و سایر داروهای حیاتی از طریق مراکز توزیع داروی پخش سها هلال در تمامی استان ها توزیع می شود، به طور مثال در ماه های گذشته انسولین نووراپید، لانتوس، نوومیکس، ویال گانسیکلویر، ویال اندوکسان ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم ، همچنین سرم های تزریقی که در حال حاضر جزء اقلام استراتژیک و کمبود کشوری است و رمدسیویر که نقش مهمی در درمان ویروس کرونا دارد را تأمین و توزیع کشوری کرده است.

 عسگری افزود: اقلام دارویی شامل ویال "ایمونوگلوبین" وریدی انسانی، قرص های "مایکوفنولات موفتیل" (سلسپت) "سیکلوفسفامید"(اندوکسان) ۵۰، ۵۰۰ میلی گرم ویک گرمی و همچنین انواع انسولین ها (نوورپید، لانتوس ونوومیکس) در دسترس عموم مردم قرار دارد.

مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در خصوص واردات دارو با وجود تحریم ها و نحوه خریداری آنان گفت: با توجه به اعلام نیاز سازمان غذا و دارو برای واردات داروهای فوریتی و تک نسخه ای، پس از اخذ مجوز از این سازمان، به صورت مستقیم و غیرمستقیم از تولیدکنندگان و عمده فروشان دارو، قیمت استعلام و سپس خریداری می شود.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان تدارکات پزشکی سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی پزشکی هلال تولید دارو هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در پی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۲ استان طی چهار روز گذشته خبرداد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور گفت: از چهارم اردیبهشت ماه تا صبح امروز در ۵۶ شهرستان از ١٢ استان شامل اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد خدمات امدادی مربوط به سیل و آبگرفتگی ارائه شد.

وی با بیان اینکه امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درپی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در این استان‌ها در آماده‌باش کامل قرار داشتند، گفت: در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۱۹۱ نفر اسکان اضطراری داده شده و ۱۲۲ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر در این ماموریت‌ها مشارکت داشتند، گفت: در این چهار روز ۸۷ عملیات امدادی به اجرا درآمد و در جریان آن ٢٥ تخته چادر، ٤٢١ تخته پتو، ٢٤٦ تخته موکت، ٥٩١ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ٣٥٦ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان
  • تلاش برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • کودک ۲ ساله سردشتی غرق شد اما نجات یافت!