Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید یک تن آلومینیوم ۱۶ مگاوات بر ساعت برق نیاز دارد، بنابراین هزینه برق تعیین‌کننده قیمت این فلز است و بالا رفتن قیمت برق در چین، قیمت آن را هم افزایش می‌دهد. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، بحران برق در چین عرضه بسیاری از قطعات کلیدی مورد استفاده در صنایع مختلف را محدود کرده و به صنعت جهانی خودروسازی آسیب می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بیشترین تاثیر آن بر آلومینیوم خواهد بود. حدود 90 درصد از تولید منیزیم دنیا از چین می‌آید. دولت چین به 35 کارخانه ذوب منیزیم از 55 کارخانه موجود دستور داده به‌خاطر کمبود برق تا پایان سال جاری میلادی تعطیل شوند.
طبق گفته تحلیلگران بارکلیز، 35 درصد از تقاضا برای منیزیم به خودروسازی برمی‌گردد و اگر عرضه آن متوقف شود، کل صنعت خودروسازی متوقف خواهد شد.

ضربه بحران زغال سنگ و برق چین به اقتصاد جهانیهند با بدترین بحران برق در 5 سال اخیر مواجه شد

علاوه‌بر منیزیم، قیمت برق همواره تعیین‌کننده قیمت آلومینیوم بوده‌است. اگر تولید یک تن آلومینیوم 16 مگاوات بر ساعت برق نیاز داشته باشد، آن‌وقت تولید یک تن منیزیم به 35 تا 40 مگاوات در ساعت برق نیاز خواهد داشت. بنابراین هزینه برق تعیین‌کننده قیمت این فلزات خواهد بود.
 این افزایش قیمت هم نتیجه بالا رفتن قیمت صادرات چین و هم کاهش ذخایر این فلزات در اروپا و سایر نقاط جهان است.
آمریکا یک تولیدکننده بزرگ داخلی دارد ولی این تولیدکننده هم برای مواد اولیه خود نیازمند واردات است. بنابراین قیمت تولید آن‌هم افزایش می‌یابد.
اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن باید فورا با شرکای چینی خود در این‌مورد مذاکره کنند. این نگرانی وجود دارد که پکن تمام تولید باقی‌مانده خود را متوجه صنعت داخلی آلومینیوم کند، درحالی‌که ذخایر اروپا احتمالاً تا پایان نوامبر و یا حتی قبل‌از آن تمام می‌شود.
 انتهای پیام/60

  

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024