Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@22:39:23 GMT

یک روز در سایت تزریق واکسن رازی

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۳۵۲۲

یک روز در سایت تزریق واکسن رازی

‍‍‍‍‍‍

در این گزارش تجربه یک روز حضور در سایت تزریق واکسن رازی بیان شده است.

به گزارش مشرق، واکسن رازی کوو پارس یک واکسن پروتئینی نوترکیب است که جزء بی خطر و بی ضررترین واکسن‌ها هستند و این واکسن توسط مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، که در زمینه تولید واکسن سابقه صد ساله دارد، در ایران در حال ساخت است و  شامل دو دز تزریقی و یک دز استنشاقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله اول آزمایش انسانی این واکسن در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در بیمارستان رسول اکرم بر روی ۲ داوطلب انجام شد؛ که در پایان تعداد داوطلبان مرحله اول به ۱۳۳ نفر رسید. همچنین تزریق دز استنشاقی واکسن بر روی داوطلبان مرحله اول تست انسانی، در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ صورت گرفت.
در ۶ خرداد ۱۴۰۰ فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس با ۵۰۰ داوطلب آغاز و در مرداد ماه به پایان رسید و فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در ۱۴ شهریور آغاز شد و هم اکنون در حال انجام است و داوطلبان همچنان می‌توانند از طریق ثبت نام از طریق سایت اینترنتی این واکسن و همچنین مراجعه حضوری به سایت تزریق این واکسن در شهر کرج در مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی شرکت و یکی از دو واکسن کوو پارس و یا سینوفارم را دریافت کنند.

در این گزارش تجربه یک روز حضور در سایت تزریق واکسن رازی بیان شده است.

 

چه نکاتی قبل از تزریق واکسن رازی مورد بررسی قرار می‌گیرد؟

یکی از پزشکان سایت تزریق واکسن کوو پارس رازی در گفت‌وگو با میزان در خصوص مواردی که قبل از تزریق واکسن رازی مورد بررسی قرار می‌گیرند، توضیح داد: هنگامی که داوطلبی برای تزریق واکسن به ما مراجعه می‌کند، ما علائم حیاتی او را نظیر فشار خون، ضربان قلب، تعداد تنفس‌هایش در دقیقه و دمای بدنش مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وی افزود: چنانچه این علائم در داوطلب طبیعی باشند در ادامه در خصوص سابقه بیماری‌های زمینه‌ای، آسم، مشکلات ریوی، کلیوی، کبد چرب، بیماری‌های اعصاب و روان، مشکلات خونی، دردهای مفصلی و... از داوطلب شرح حال گرفته می‌شود و توضیحات  او در سیستم ثبت می‌گردد و بر اساس این موضوع که آیا بیماری‌های داوطلب کنترل شده است یا نه وارد مطالعه می‌شوند و یا از مطالعه خارج می‌شوند.

این پزشک گفت: همچنین از آن‌ها در خصوص این موضوع که آیا در دو هفته اخیر با علائم  شبه سرماخوردگی و کرونا مواجه بودند و یا اینکه در این مدت با فردی که تست مثبت PCR و یا علائم این بیماری را داشته است، در ارتباط بوده اند، پرسش می‌شود که اگر دچار این علائم باشند و یا با مورد مثبت در ارتباط بودند واکسیناسیون آن‌ها به تعویق می‌افتد و به علاه در خصوص این موضوع که داوطلب در یک ماه اخیر عمل جراحی انجام داده است یا نه هم از او پرسیده می‌شود.

در جریان بازدید خبرنگار میزان از سایت تزریق این واکسن یکی از داوطلبان به دلیل داشتن فشار بالا در معاینات قبل از تزریق واکسن، این واکسن را دریافت نکرد و این پزشک که به عنوان یکی از پزشکان سایت تزریق واکسن کوو پارس رازی در این موسسه فعالیت می‌کرد، در این خصوص اظهار کرد: محدود مورد قبول ما برای فشار خون سیستولیک تا ۱۵۰ است و چنانچه فشار داوطلب قبل از تزریق از این مقدار بالاتر باشد، ما از او می‌خواهیم که یک ربع در مجموعه استراحت داشته باشند چرا که ممکن است فشار داوطلبان به دلیل حرکت سریع برای رسیدن به این مکان باشد و تا ۳ بار به فاصله‌های یک ربع فشار داوطلبرا چک می‎‌کنیم و اگر بعد از ۳ بار همچنان فشار او بالا باشد، داوطلب را موقتا از مطالعه خارج می‌کنیم و از او می‌خواهیم که با مراجعه به پزشک فشار خود را کنترل کنند و یک هفته بعد برای دریافت واکسن به ما مراجعه کند و چنانچه فشار او بعد از این مدت در محدوده قبول ما باشد، تزریق واکسن را برای داوطلب انجام می‌دهیم.

روند تزریق واکسن رازی از ثبت نام تا دریافت واکسن

یکی از پرستاران این مجموعه نیز در گفت‌وگو با میزان در خصوص روند تزریق این واکسن به داوطلبان عنوان کرد: داوطلبان تزریق واکسن ابتدا به پذیرش مراجعه می‌کنند و اطلاعات شخصی آن‌ها بررسی می‌شود و سپس به کارشناسان این مجموعه مراجعه می‌کنند و علائم حیاتی آن‌ها توسط این کارشناسان مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعد از آن نزد پزشک ما می‌روند و به طور کامل معاینه می‌شوند.

وی افزود: داوطلبان به صورت تصادفی یکی از دو واکسن سینوفارم و رازی را دریافت می‌کنند و ما هنگام تزریق به آن‌ها نمی‌گوییم که چه واکسنی به آن‌ها تزریق می‌شود بعد از پایان این مطالعه آن‌ها را در جریان این موضوع قرار می‌دهیم. این واکسن شامل ۳ دز است که دو دز آن تزریقی و یک دزش استنشاقی است و دز دوم ۲۱ روز بعد از دز اول و دز سوم آن یک ماه بعد از دز دوم یعنی روز پنجاه و یکم بعد از تزریق دز اول دریافت می‌شود.

این کارشناس متذکر شد: حدودا یک ماهی است که داوطلبان ما می‌توانند نوع واکسن تزریقی خود را از بین واکسن‌های رازی و سینوفارم انتخاب کنند و همچنین ما حدود ۶ تا ۸ ماه بعد از تزریق واکسن هم داوطلبان خود را بیمه می‌کنیم و اگر خدایی نکرده به دلیل تزریق واکسن با مشکلی مواجه شوند، هزینه‌های آن توسط بیمه پرداخت می‌گردد.

در جریان بازدید از موسسه واکسن سازی رازی و سایت تزریق این واکسن شاهد استقبال خوب داوطلبان از واکسن کووپارس بودیم و طی گفت‌وگوهایی که با آن‌ها داشتیم، اصلی‌ترین دلیل خود برای داوطلب این واکسن شدن را اعتماد بیشتر به واکسن سازان داخلی و سابقه طولانی موسسه رازی عنوان کردند که در این ویدئو صبحت‌های تعدادی از آن‌ها را مشاهده می‌کنید:

دانلود

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان کرونا کووید ۱۹ واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا واکسن رازی سلامت ویروس کرونا مورد بررسی قرار سایت تزریق واکسن تزریق واکسن رازی تزریق این واکسن تزریق واکسن تزریق واکسن قبل از تزریق واکسن کوو کوو پارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند

گزارش کامل از گزیده‌خبرهای امروز «تابناک با تو» را با کلیک بر تیتر آن بخوانید.

 

۵ مرد سلبریتی که به باور متخصصان به گونه هایشان فیلر تزریق کرده‌اند 

چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟


روایت سلن دیون از بیماری سختش


انسان از چه سنی «پیر» است؟


تبلیغات عجیب در اینستاگرام که اعصاب برای مردم نگذاشت


قابی تازه از دانیال حکیمی و پسرش که وایرال شد


فرزند شما به خاطر این نشانه‌ها، یک نابغه است
چنار ۸۰ساله‌ای که در دل ساختمان ۵طبقه زنده ماند


استایل شیک بازیگر سریال فاصله‌ها در یک کنسرت


عکسی از یک نوشته بامزه در باشگاه مردانه


عکس خاص و متفاوتی که یک معلم منتشر کرد


عکس احساسی که از شبنم قلی‌خانی پربازدید شد


عکس این پارک در تهران، سوژه کاربران شد


فال روزانه پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳


تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش پول ایران


محور کندوان یکطرفه شد
استایل بازیگر «تمساح خونی» در مشهد جلب‌توجه کرد


پنج نکته درباره سریال خبرسازی که پخش آن در ایران ممنوع شد


آتش‌سوزی شدید در خانه های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) گیلان
خبر تازه فراجا برای خودروهای تک پلاکه

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری بیش از ۳۱ میلیارد ریال کمک مردمی در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر کردستان
  • جمع‌آوری31 میلیاردریال کمک مردمی درفعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد