Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- وحید ونایی: طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی موسوم به طرح صیانت چندین ماه است افکار عمومی را به معطوف به خود کرده و کم حواشی نداشته است. 

برخی‌ در فضای مجازی اینگونه بیان کردند که قرار است با تصویب و اجرای این طرح که تبدیل به قانون خواهد شد دسترسی کاربران به اپلیکیشن‌ها و سایت‌های بین المللی مسدود و یا محدود شود اما بارها متن آن تغییر کرد و حتی صحن علنی مجلس با بررسی آن بر اساس اصل هشتاد و پنج قانون اساسی وظایف صحن را به کمیسیون مشترک سپردند تا در آنجا به صورت دقیق و تخصصی این طرح بررسی و تصویب شده و از همان جا به شورای نگهبان ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

تا کنون 2 جلسه کمیسیون مشترک برگزار شده و اعضای هیات رئیسه آن هم انتخاب شده‌اند. ضمن اینکه این دو نشست هم به صورت علنی و از طریق صفحه اجتماعی برخی شبکه‌های اجتماعی به صورت زنده پخش شده است. 

** جلسه کمیسیون مشترک روزهای یکشنبه و سه شنبه و عین صحن علنی مجلس

لطف الله سیاهکلی، سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت طرح صیانت از فضای مجازی اظهار داشت: در هفته جاری که نشست علنی مجلس وجود ندارد، کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از فضای مجازی هم تعطیل است و جلسه‌ای هم نخواهیم داشت ولی در مجموع مقرر شده در روزهایی که نشست علنی مجلس است یعنی روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 16 تا 18 نشست کمیسیون مشترک برگزار شود.

وی با تاکید بر اینکه مقرر شده تمام جلسات کمیسیون بررسی طرح صیانت از فضای مجازی علنی برگزار شود، افزود: کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی بر اساس اصل 85 قانون اساسی تشکیل شده است و وظیفه صحن به این کمیسیون داده شده است، لذا باید تمامی جلسات عین جلسات صحن علنی مجلس باشد؛ جلسات کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی شبیه صحن علنی مجلس بوده و در قالب 23 نفر برگزار می‌شود و اگر اداره صحن علنی مجلس برابر قانون علنی قطعا جلسات کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی هم باید عین قانون علنی باشد و اگر برخی جلسات صحن مجلس غیرعلنی است ما هم می‌توانیم برخی از نشست‌های کمیسیون مشترک را غیرعلنی برگزار کنیم، اما اصل برگزاری کمیسیون مذکور علنی است.

** قانون را نمی‌توان پشت درب‌های بسته نوشت

سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی اظهار داشت: قانون را نمی‌توان پشت درب‌های بسته نوشت زیرا مردم باید با آن قانون زندگی کنند؛ چراکه این قانون بر زندگی مردم تأثیر می‌گذارد.

 

سیاهکلی اضافه کرد: موافقان و مخالفان طرح صیانت از فضای مجازی می‌توانند نشست‌های کمیسیون مشترک را به صورت علنی ملاحظه کنند و اگر درباره جزئیات موارد مطروحه در این کمیسیون سوالی داشته باشند، آن را بیان کنند.

وی تصریح کرد: همه رسانه‌ها می‌توانند با هماهنگی لازم در نشست‌های کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی حضور داشته باشند.

** اجرای قانون صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در یک دوره آزمایشی

سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی تصریح کرد: با توجه به اینکه آیین نامه اداره کمیسیون مشترک به تصویب رسیده است و قرار است که در هفته آینده در باره کلیات طرح بحث کنیم، از همه شخصیت‌های حقیقی و حقوقی توانمند که در عرصه فضای مجازی شاخص هستند و می‌خواهم که مباحث خود را در کمیسیون مشترک مطرح کنند و بدانند که نمایندگان مجلس به اظهارات منتقدین و موافقین طرح اهمیت بالایی می‌دهند.

سیاهکلی ادامه داد: وقتی طرح‌های مجلس تایید نهایی شود و مورد موافقیت شورای نگهبان قرار گیرد تبدیل به قانون دائمی می‌شود اما وقتی طرحی در کمیسیون مشترک تایید شده و مورد موافقت شورای نگهبان قرار گیرد، در آن صورت برای اجرای آزمایشی ابلاغ خواهد شد و در حقیقت قانون به صورت آزمایشی است، لذا نظر کارشناسان در بازخوردهای مختلف این قانون هم مهم است. به همین دلیل این موضوع فرصتی استثنایی برای غنی شدن قانونی تلقی می‌شود.

**  رفع عیوب قانون صیانت از فضای مجازی حین اجرای طرح

وی گفت: بنا داریم طبق اصل 85 قانون اساسی که توجه ویژه‌ای به تخصصی اداره شدن کمیسیون متشکر دارد، طرح صیانت از کاربران فضای مجازی را بررسی کنیم این در حالی است که اصل 85 قانون اساسی طرح‌هایی که بر این اساس در کمیسیون مشترک بررسی می‌شود تخصصی‌تری از طرح‌هایی است که در صحن علنی مجلس به بحث گذاشته می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی اظهار داشت: به هیچ وجه فیلترینگ فضای مجازی در طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مطرح نیست و کمیسیون مشترک قصد محدود کردن فضای مجازی را ندارد. ضمن اینکه در این طرح هم چنین چیزی وجود ندارد، لذا بهتر است مردم مباحث مطروحه این کمیسیون را مستقیم و بدون واسطه از طریق رسانه‌های رسمی پیگیری کنند. این در حالی است که پس از تصویب نهایی طرح، باید مصوبات به تایید شورای نگهبان برسد و برای اجرای آزمایشی 2 تا 7 ساله ابلاغ شود که ممکن است حین اجرا مشکلاتی دیده شده و بلافاصله اصلاح شود.

** فرار مردم از سرمایه‌گذاری در فضای مجازی در فقدان قانون

سیاهکلی گفت: نظر کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی فیلترینگ نیست، ضمن اینکه مجلس به دنبال توسعه پلتفرم‌های داخلی و الزام پلتفرم‌های خارجی برای رعایت قوانین جمهوری اسلامی است.

وی افزود: خیلی از سرمایه‌گذارها ترس از سرمایه‌گذاری در فضای مجازی دارند زیرا قانون حمایتی از آنها ندارد و اگر هم اتفاقی برای سرمایه‌شان رخ دهد نمی‌دانند به کجا مراجعه کنند و حتی اگر شکایتی هم صورت گیرد قاضی رسیدگی‌کننده نمی‌داند بر چه اساسی باید حکم دهد. لذا باید قانون مذکور حس اطمینان و طمأنینه را کسب و کارهای مجزی بدهد.

سخنگوی کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی تصریح کرد: اگر قانونی وجود نداشته باشد چه کسی می‌تواند کارخانه و تولیدی و کارگاه احداث کند؛ چرا که حتی پشتوانه قانونی هم وجود ندارد. قانون به سرمایه گذار اجازه سرمایه گذاری می‌دهد.

**پلتفرم‌های خارجی باید با قانون جمهوری اسلامی فعالیت کنند

سیاهکلی افزود: بنا داریم که پلتفرم‌های خارجی بتوانند با مکانیزم خوب در کشورمان فعالیت کنند ولی فعلا مصوبه‌ای در این باره وجود ندارد.

وی گفت: ممکن است صفر تا صد طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی تغییر کند و یا حتی برخی موارد الحاق شده و یا حذف و اصلاح شود. لذا آنچه که در طرح مذکور است به معنای تصویب نهایی نیست. بلکه باید مباحث کارشناسی صورت گرفته و در این کمیسیون بررسی شود، مخالفین هم نبایستی این موضوع را قانون و نهایی‌شده تلقی کنند.

** عده‌ای مردم را از طرح صیانت از فضای مجازی می‌ترسانند

حجت‌السلام مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح صیانت از فضای مجازی هم در این باره به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفته بود مقرر شده که رسانه‌ها حضور فعال‌تری در کمیسیون مشترک داشته باشند و تمامی نشست‌های آن علنی است؛ چراکه ما به مردم قول داده‌ایم که آنها را از جزئیات بررسی طرح مذکور مطلع کنیم. این در حالی است که شایعه کرده بودند که بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی مخفی است، اما این حرف دروغ محض است؛ چراکه عده‌ای می‌کوشند مردم را در باره این طرح بترسانند.

 

نماینده تهران در مجلس گفت: فیلتر کردن فضای مجازی و پیام‌رسان‌های اجتماعی دروغی است که عده‌ای با مطرح شدن طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی و پیام رسان‌ها آن را مطرح کردند؛ مقرر شده که تمام نشست‌های کمیسیون مشترک علنی باشد و حتی ما از صدا و سیما خواسته‌ایم در این نشست حضور فعال‌تری داشته باشد و جلسات را به صورت علنی پخش شود.

** حمایت ویژه مجلس از پلتفرم‌های داخلی

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: از کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس خواسته‌ایم که کل نشست‌های کمیسیون‌های مشترک مجلس را علنی کند و اگر حتی با نشست‌های کمیسیون تلفیق بودجه هم تلاقی داشت، کمیسیون مشترک در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد. همچنین تمام نشست‌ها هم از طریق رادیو فرهنگ پخش شود.

آقاتهرانی گفت: قرار است از کاربران فضای مجازی حمایت کنیم و به دلیل همین صیانت باید تمامی نشست‌های کمیسیون مشترک علنی باشد؛ چراکه بنا داریم از پلتفرم‌ها حمایت جدی کنیم.

** بررسی مواضع اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از فضای مجازی

حالا به بررسی برخی مواضع اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از فضای مجازی که در رسانه‌های مختلف بازتاب داشته می‌پردازیم؛ گفتنی است که کمیسیون مشترک 23 عضو دارد: 

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر که به عنوان یکی از طراحان اصلی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی شناخته شده و به عنوان نماینده کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در کمیسیون مشترک بررسی طرح حضور دارد، هدف طرح مذکور را سامان‌دهی فضای مجازی عنوان کرده و معتقد است «این طرح می‌تواند ضمن حمایت از پیام‌رسان‌های بومی به ایجاد اشتغال های اینترنتی نیز کمک و یک فضای امن برای کاربران این فضا ایجاد کند».

 

یکی دیگر از اعضای این کمیسیون رضا تقی‌پور نماینده کمیسیون صنایع و معادن است که مواضع صریحی در حمایت از طرح انجام داده و در صحن علنی مجلس اعلام کرده است که «متأسفانه طی هشت سال در فضای مجازی کشورمان خیانت شد، فضای مجازی کشور را بدون قید و شرط در اختیار دشمنان گذاشتند، امروز فضای مجازی ما اشغال شده و باید در این زمینه قانونگذاری شود».

سید علی یزدی خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یکی دیگر از اعضای کمیسیون مشترک و از موافقان طرح است که گفته بود «مجلس در این طرح قصد مسدود سازی پلتفرمی را ندارد، این طرح صرفاً به دنبال ساماندهی فضای مجازی است که در تمام کشورهای جهان اجرا می‌شود. اساسا افرادی که استفاده ناهمگون و غیرقانونی از فضای مجازی دارند با چنین طرح هایی مخالفند و ادله قانونی محکمی نیز برای انتقادات هایشان ندارند».

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی دیگر نماینده این کمیسیون مشترک و موافق طرح و رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی اعلام کرده است که «مجلس به دنبال آن نیست که به اشتغال و کار مردم در فضای مجازی آسیب وارد شود. از سوی دیگر ما به دنبال فیلترینگ و مسدودسازی نیستیم، اما حد و مرزی را در نظر می گیریم تا اگر فردی بخواهد از فضای مجازی استفاده ناسالم کند، محدودیت هایی برای وی اعمال شود».

با وجود تعداد بالای موافقان طرح در کمیسیون، برخی نمایندگان نیز مخالف بوده و انتقادات جدی به طرح دارند. مهرداد گودرزوند چگینی نماینده کمیسیون برنامه و بودجه در کمیسیون مشترک و از مخالفان طرح معتقد است «مدیریت فضای مجازی باید از طریق هدایت دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد و چنین مساله‌ای با قانون‌های ضرب‌الاجلی و کار غیرکارشناسی قابل مدیریت نیست.».

مهرداد ویس کرمی یکی دیگر از منتقدان طرح و نماینده کمیسیون آموزش و تحقیقات در کمیسیون مشترک گفته بود « در اصل اینکه فضای مجازی نیازمند توجه جدی است و قطعا باید نسبت به ابعاد مختلف آن تدابیر کارشناسی اندیشیده شود، شکی نیست، اما بحث بر سر این است که طرح فعلی تا چه میزان می‌تواند هدف ساماندهی فضای مجازی را محقق سازد».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لطف الله سیاهکلی صیانت از فضای مجازی قانون آزمایشی فیلترینگ کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت طرح صیانت از کاربران فضای مجازی بررسی طرح صیانت از فضای مجازی حقوق کاربران در فضای مجازی نشست های کمیسیون مشترک کمیسیون مشترک نماینده کمیسیون فضای مجازی صحن علنی مجلس شورای نگهبان قانون اساسی وجود ندارد پلتفرم ها رسانه ها مقرر شده نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

سخنگوی شورای نگهبان گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها که در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود که ایرادات و ابهاماتی داشت و با رفع ابهامات، خلاف موازین شرع شناخته نشد.

به گزارش مشرق، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اماره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و  استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری  خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد  کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که «تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند»، عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیرا اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقیست که عمدتا این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

« شفافیت» در دستور کار شورای نگهبان است

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت لایحه‌های برنامه هفتم و شفافیت اظهار  کرد: برنامه هفتم تاکنون دومرتبه برای اظهار نظر به شورای نگهبان ارسال شده است؛ هنوز اصلاحیه اخیر مجلس را دریافت نکردیم. درباره شفافیت نیز اصلاحیه را دریافت کردیم و در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفته است.


وی در پاسخ به پرسشی درباره سیستم انتخابات تناسبی اظهار کرد: این موضوع در مصوبه اصلاح قانون انتخابات مطرح و از سوی شورای نگهبان تأیید شد اما اعضای هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام دراین زمینه نکاتی داشتند که در آن مقطع مجلس تصمیم گرفت آن را از مصوبه خارج کند.

برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود تاکید کرد: بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است و تاکید عزیزان نیز همیشه بر اجرای قانون بوده است؛ این حرفها تازگی ندارد  ظاهراً برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

ایرادی به مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نداشتیم

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه بطور کامل ابلاغ می‌شود. طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل رد صلاحیت حسن روحانی تاکید کرد: مواردی که بصورت مکتوب به ایشان اعلام شده موارد متعددی است و محدود به چند موردی که ایشان مطرح کردند نیست؛ البته همین چند مورد نیز به صوت دقیق مطرح نشده است.

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره علت عدم انتشار دلایل رد صلاحیت حسن روحانی گفت: بارها گفتیم که موارد را به افراد می‌گوییم اما درباره انتشار عمومی نیاز به مجوز قانون داریم.

تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر  برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر  برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی گفت: آموزش‌هایی را برای عوامل اجرایی و نظارتی در نظر گرفتیم که انجام شده است؛ همچنین در حوزه‌هایی که انتخابات بصورت الکترونیکی انجام می‌شود آموزش‌هایی برای مردم ارائه و پیش‌بینی‌هایی برای آشنایی با فرآیند انجام شده است؛ فرآیند نظارتی شورای نگهبان نیز متناسب با این نوع برگزاری انتخابات پیش‌بینی شده است.

بخش دوم بودجه عمومی مصوبه مجلس را دریافت نکردیم

وی همچنین درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت:نسبت به بخش دوم بودجه عمومی مصوبه مجلس را دریافت نکردیم و به محض دریافت در دستور کار قرار خواهیم داد.

ادامه دارد ...

دیگر خبرها

  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی