Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری ایکنا گفت‌وگویی با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدضیاءالدین صالحی خوانساری مدیر اجرایی اتحادیه علمای اسلامی شیعه بلژیک انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

پیروان فرق و مذاهب اسلامی باید نگاه سیاسی خود را یکی کنند

- هر زمانی که به اسلام آسیب وارد شد، به دلیل ایجاد تفرقه و نبود وحدت در میان مسلمانان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل تفرقه مختلف است و تفرقه انگیزه‌های سیاسی، اعتقادی، اجتماعی و اقتصادی دارد، این انگیزه‌ها را باید خنثی کرد.

- آنچه امروز اولویت دارد، شاخصه سیاسی است، یعنی وظیفه پیروان فرق و مذاهب اسلامی این است که نگاه سیاسی خود را یکی کرده و با اصل قراردادن حفظ اسلام در مقابل دشمنان بایستند؛ زیرا دشمن می‌داند مسلمانان اگر به نقطه وحدت برسند، به وحشت افتاده و خواب از آنان گرفته می‌شود.

ضرورت تشکیل بازار مشترک کشورهای اسلامی

- برای وحدت نیاز به بازار مشترک اقتصادی و صنعتی اسلامی داریم، کشورهای اسلامی به شدت نیازمند چنین بازاری هستند، این کشورها در صورت تحقق چنین هدفی دنیا را متحول خواهند کرد.

- اگر کشورهای اسلامی مانند اتحادیه اروپا، اتحادیه کشورهای اسلامی را تشکیل دهند و تجارت، صنعت و پول واحدی داشته باشند، بسیار مؤثر خواهد بود، هر چند که دنیا در برابر چنین هدفی سفت و سخت ایستاده است؛ زیرا آن‌ها می‌دانند که منابع غنی در کشورهای اسلامی وجود دارد و کشورهای اسلامی می‌توانند به یک قدرت تبدیل شوند.

«توهم بقا» کشورهای اسلامی را به رابطه با اسرائیل سوق داده/ تعامل با صهیونیسم جریانی انگلیسی است

 

- جریان ارتباط با اسرائیل و صهیونیسم نیز یکی از چالش‌های بزرگ در این میان است، یعنی کشورهایی که خود را در معرض خطر می‌بینند، احساس می‌کنند با وحدت میان آن‌ها و رژیم صهیونیستی، بقای آن‌ها بیشتر تضمین می‌شود؛ در حالی که چنین نیست.

- دنیای استعمارگر نمی‌خواهد وحدت ایجاد شود و مسلمین را از هم می‌ترساند و این سیاستی است که سال‌هاست انگلیس به دنبال آن است.

- اکنون هم جریان فکری تعامل با صهیونیسم، جریانی انگلیسی است که زیر پوست جامعه بین‌الملل فعالیت و هدف خود را به خوبی و با جدیت دنبال می‌کند، بنابراین مهم‌ترین عامل تفرقه یا مزاحمت برای وحدت، انگلیس است که از دل شیعه، جریان بهاییت؛ از دل اهل سنت، وهابیت؛ از دل یهودیان، صهیونیسم و از دل مسیحیت، گروه‌های افراط‌گرا را شکل داده است با این هدف که جنگ میان ادیان شکل بگیرد.

- تاریخ در آینده نشان خواهد داد که آنقدر که انگلیس در جریان شکل‌گیری داعش سرمایه‌گذار فکری بود، آمریکا نبود، آمریکا تجهیز کرد، فریاد زد، در حالی که کسی که به این فکر انسجام داد و به مرحله عمل رساند، جریان فکری انگلیسی بود. بنابراین قبل از هر چیز و در درجه اول، انگلیس و سپس کشورهای قدرتمند استعمارگر را باید دشمن وحدت اسلامی بدانیم.

تفکرات افراطی؛ عامل گریز از اسلام

- تفکرات داعشی، طالبان و القاعده و تفکر افراطی میان اهل سنت و شیعیان چهره بدی از اسلام ارائه داده‌اند و امروز می‌بینیم که مردم به ویژه در اروپا از مسلمان گریزانند و نگرانند، فقط آن‌هایی که مطالعه دارند وقتی می‌فهمند که ما شیعه هستیم، ما را می‌پذیرند و می‌گویند که شیعه داعش نیست.

- امروز اصل اسلام مهم است نه بحث تفکر شیعه، اگر اسلام آسیب ببیند، شیعه هم آسیب می‌بیند، اگر عدم اعتماد به قرآن در جهان وجود داشته باشد، اسلام و شیعه آسیب می‌بیند.

 

فضای مجازی؛ مؤثرتر از رسانه‌های تصویری

- امروز رسانه‌های مجازی می‌توانند مؤثرتر از رسانه‌های تصویری باشند، زیرا بیشتر با زندگی مردم عجین شده‌اند.

- ما باید در رسانه تأکید کنیم که دین اسلام تنها نگاه به جامعه اسلامی ندارد؛ بلکه نگاه اسلام به جامعه بشری است. باید تأکید کنیم اسلام دینی بشری است «کَانَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً: مردم یک گروه بودند»(آیه ۲۱۳ بقره).

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل رژیم صهیونیستی کشورهای اسلامی وحدت عادی سازی روابط با اسرائیل خبرگزاری ایکنا کشورهای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در نامه‌ای خطاب به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده، از آنان خواستند تا از امکانات موجود برای رساندن صدای اعتراض خود نسبت به این هلوکاست فلسطینی استفاده کنند و و با ایجاد هم‌افزایی بین‌المللی میان نخبگان دانشگاهی دنیا این بیداری را گسترده‌تر سازند.

بیشتر بخوانید: آزادی زیر دست و پای مأموران بایدن

در بخش ابتدایی این نامه آمده است: جنایات رژیم اسرائیل در غزه و کشتار بیش از ۳۴ هزار انسان بی‌گناه طی دویست روز باعث شد ما دانشجویان ایرانی شما را خطاب نامه خود قرار دهیم. این روزها، یک نسل‌کشی هولناک در فلسطین رخ می‌دهد که در آن حدود ۲۵۰۰۰ کودک و زن به وسیله سلاح‌های اهدایی دولت شما به اسرائیل (رژیم صهیونیستی) جان خود را از دست داده‌اند. ۲۵۰۰۰ نفر یک عدد ساده نیست؛ در واقع اسرائیل ۲۵۰۰۰ زندگی، ۲۵ هزار آرزو و ۲۵ هزار امید و لبخند را از بین برده است.

در این نامه مطرح شده است: شاید سوال برایتان پیش بیاید که چرا این نامه را خطاب به دولت‌مردان غربی نزدیم؟ پاسخ واضح است؛ ما سال‌ها است که از دولت‌مردان کشورهای غربی ناامید شده‌ایم زیرا اعتقاد داریم آنان آگاهانه، راه صداقت و انسانیت مبتنی بر حقوق برابر بشر را از سیاست جدا کرده‌اند. اما ما هنوز به انسانیت شما و سایر آزادی‌خواهانی که این روزها محیط دانشگاه را به رغم مرگ آزادی و عدالت در سایه نقض فاحش متمم اول قانون اساسی توسط کاخ سفید، صحنه اعتراض به نسل‌کشی اسرائیل (رژیم صهیونیستی) کرده‌اید، امیدواریم.

در این نامه بیان شده است: سخن ما با شما به طور خاص در مورد مظلومیت تاریخی فلسطین و جنایات هشت دهه‌ای رژیم صهیونسیتی است‌؛ در این نامه نمی‌خواهیم به صورت تاریخی و حقوقی به بررسی ریشه‌های تشکیل دولت اسرائیل (رژیم صهیونیستی) و نامشروع بودن آن بپردازیم، اگرچه کسانی که اهل اندیشه‌اند، می‌توانند با بررسی بی‌طرفانه متون تاریخی به حقایق مهمی در رابطه با تشکیل دولت اسرائیل (رژیم صهیونیستی) دست یابند؛ حقایقی که هیچگاه دولت‌های غربی پیرامون آن صحبت نمی‌کنند و اجازه گفتگو و بحث آزادانه در این رابطه را به شهروندان خود نمی‌دهند.

در بخشی از این نامه مطرح شده است: ما به جای بررسی متون حقوقی و تاریخی در این نامه از شما به عنوان نماینده‌ای از جامعه نخبگانی آمریکا فقط یک سوال می‌پرسیم: رژیمی که برای بقا خود در هفت ماه به راحتی ۲۵ هزار زن و کودک بی‌گناه را می‌کشد، برای ایجاد سانسور رسانه‌ای دست به ترور ۱۰۰ خبرنگار می‌زند، مدارس و بیمارستان‌ها را بمباران می‌کند و در نهایت مانع از ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه می‌شود و در این رابطه حتی با راکت، ماشین نمایندگان سازمان ملل را هدف قرار می‌دهد، آیا می‌تواند رژیمی مشروع در دنیا باشد؟ ما منتظر پاسخ شما به این سوال هستیم و خوشحال می‌شویم نظر شما را در این رابطه بدانیم.

در بخش پایانی این نامه آمده است: جنایات گسترده صهیونیست‌ها و اتفاقات تلخی که این روزها در باریکه غزه می‌گذرد، امروز باعث اعتراضات وجدان‌های بیدار در اقصی نقاط جهان از جمله دانشگاهی که شما در آن فعالیت می‌کنید، شده است. ما دانشجویان مسلمان از شما نخبگان گرامی می‌خواهیم مانند سایر آزادی‌خواهان جهان، از هر امکانی که در اختیار دارید برای رساندن صدای اعتراض خود نسبت به این هلوکاست فلسطینی استفاده کنید و با ایجاد هم‌افزایی بین‌المللی میان نخبگان دانشگاهی دنیا نیز می‌توانید، تصاویر و مستندات اعتراضی خود در دانشگاه را برای ما ارسال کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228980 برچسب‌ها آمریکا

دیگر خبرها

  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی