Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل گمرک در سفر به مسکو با مدیران گمرک کشور‌های اوراسیا دیدار و بر ضرورت جایگزینی مسیر‌های جدید حمل‌ونقل کالا تأکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در سفر رئیس‌کل گمرک ایران به روسیه بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های بندری و گمرکی تأکید و گشایش‌های جدیدی در مسیر مبادلات اقتصادی و گمرکی بین دو کشور ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سید مهدی میراشرفی رئیس‌کل گمرک ایران که برای شرکت در همایش بین‌المللی گمرک به روسیه سفر کرده بود، گفت: در گفتگو‌های مفصل با مقامات روسیه و کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اورآسیا، به‌ویژه روسیه و ارمنستان، توافقات خوبی در زمینه توسعه همکاری‌های گمرکی و نیز استفاده از مسیر‌های جایگزین حمل‌ونقل کالا به دست آمد.

میراشرفی با اعلام این که حجم مبادلات کالا بین ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا مسیری صعودی در پیش گرفته است افزود: با توافقات حاصل‌شده به‌زودی شاهد جهش در مناسبات تجارت و بازرگانی با کشور‌های عضو این اتحادیه خواهیم بود.

وی در جمع تجار و فعالان اقتصادی ایران در روسیه گفت: ۸۷ هزار میلیارد دلار حجم کل جی‌دی‌پی دنیاست که بیش از ۵۰ درصد آن، که بیشترین درآمد و اشتغال را در کشور‌ها ایجاد می‌کند، سهم صادرات و واردات است. در زمان حاضر ۱۰ گمرک و بندر بزرگ دنیا در آسیا قرار دارد و چنانچه ظرفیت بندری و گمرکی خود را افزایش دهیم، از سهم ترانزیت، واردات و صادرات کالا، میلیارد‌ها دلار درآمد برای کشورمان دنبال خواهد شد. کریدور‌های شرق به غرب و شمال به جنوب، دو راهگذر مهم بین‌المللی است که ایران در مسیر هر دو گذرگاه بین‌قاره‌ای قرار دارد. ما هیچ راهی جز کمک به تجار و بازرگانان نداریم، چراکه موفقیت در تجارت بر اساس شانس نیست، بلکه موفقیت ناشی از برنامه‌ریزی دقیق و حاصل برنامه مدونی است که باید تدوین و اجرا شود.

میراشرفی با بیان این که ایران کشوری نیست که بخواهند به‌طور کامل تحریم کنند، تصریح کرد: شاید بتوانند مسیر‌های هوایی را با تحریم محدود کنند، اما مسیر‌های زمینی و دریایی ایران که با ۱۵ کشور از زمین و دریا همسایگی دارد، قابل تحریم نیست.

وی با تأکید به اهمیت گذرگاه‌های زمینی برای صادرات و واردات کالا بین ایران و روسیه گفت: تکمیل هرچه سریع‌تر زیرساخت‌های دریایی و جاده‌ای، به‌ویژه در زمینه افزایش ناوگان کشتی‌های رو‌ـ‌رو در دریای خزر و تسهیلات بیشتر گمرکی، می‌تواند حجم مبادلات را افزایش دهد.

رئیس‌کل گمرک ایران راجع به اقدامات گمرک ایران برای تسهیل مراودات تجاری بین ایران و روسیه در سه سال اخیر تأکید کرد: گمرک ایران همچنان با جدیت پیگیر حل مشکلات گمرکی است.

وی استفاده از گمرک سبز را یکی از مهمترین راه‌های تسهیل شرایط صادرات کالا به روسیه عنوان کرد و گفت: برای استفاده از کریدور سبز گمرکی به حضور شرکت‌های بسیار بزرگ یا هلدینگ‌های تجاری نیاز است، اما متأسفانه در زمان حاضر شرکت‌های مدیریت صادرات، هلدینگ‌های تجاری یا شرکت‌های بزرگ فعال نیست و تنها بخش خصوصی یا شرکت‌های تجاری به‌صورت جزیره‌ای و کوچک وارد تجارت می‌شوند.

میراشرفی به ضرورت تشکیل شرکت‌های بزرگ مدیریت صادرات، هلدینگ‌های تجاری و ورود شرکت‌های مادرتخصصی به بازار روسیه تصریح کرد و گفت: در این صورت می‌توان از مزایای کریدور سبز گمرکی بهره برد.

در این نشست کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با تشریح وضعیت کنونی تجارت و بازرگانی بین ایران و روسیه، موانع و مشکلات گمرکی در مسیر مبادلات بازرگانی بین دو کشور را تشریح کرد.

زارعی رایزن بازرگانی و حیدری رایزن اقتصادی سفارت جمهوری اسلامی ایران، جلالی‌فر عضو اتاق مشترک بازرگانی و صنایع ایران و روسیه و نیز جمعی از تجار و فعالان اقتصادی ایرانی در روسیه در این نشست با بیان مشکلات ترانزیتی و گمرکی، پیشنهادات و راهکار‌های خود در زمینه رفع مشکلات موجود را ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توافق ایران با ارمنستان ایران و روسیه رئیس کل گمرک گمرک ایران بین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار مجید کریمی به اتفاق هیئت همراه، در نوزدهمین نشست بین المللی رؤسای اینترپل کشور‌های عضو سازمان اینترپل در شهر لیون فرانسه شرکت کرد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ­۱۹۶ کشور دنیا در این نشست شرکت داشتند، افزود: در این نشست جرائم مختلف از جمله جرائم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و سایر جرایم خشن و نحوه برخورد با آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس پلیس بین‌الملل گفت: در حاشیه این نشست، چندین ملاقات دو جانبه و چند جانبه با مقامات ارشد پلیس کشور‌های شرکت کننده و مدیران بخش‌های تخصصی سازمان اینترپل داشتیم.

سردار کریمی افزود: در این دیدار‌های هیئت انتظامی ایران در خصوص استرداد متهمانی که تحت تعقیب هستند و اعلان قرمز آنها صادر شده است، با برخی کشور‌ها به توافقات خوبی رسیدیم.

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات