Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:09:01 GMT

دنیا با شوک بزرگ افزایش اخبار مواجه شده است

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۱۶۸۸

دنیا با شوک بزرگ افزایش اخبار مواجه شده است

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو ـ ایران از آغاز نهضت سواد رسانه ای آموزی ایران در ۱۰ شهر یادگیرنده یونسکو خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو-ایران، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ـ ایران گفت: همان‌گونه که پیش از این نهضت سوادآموزی باعث کاهش بی‌سوادی شد، امروز به نهضت سواد رسانه‌ای آموزی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو باشگاه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران این امر را در ۱۰ شهر یادگیرنده و خلاق ثبت شده یونسکو در ایران به‌طور پایلوت اجرا خواهد کرد تا شاهد فراگیری دانش و مهارت سواد رسانه‌ای باشیم.

حجت‌الله ایوبی در نخستین نت گپ از سلسله گفت‌وگوهای برخط هفته جهانی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی که به همت و میزبانی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران برگزار شد، با اشاره به فلسفه و روند شکل‌گیری یونسکو، اظهار کرد: یونسکو تلاش کرد با استفاده از ابزار آموزش، علم و فرهنگ ریشه جنگ و خشونت را در دل‌ها و ذهن‌ها بخشکاند و از بین ببرد، بنابراین آموزش همواره در یونسکو مورد توجه ویژه بوده است.

وی گفت: یونسکو چندسالی است به این سمت حرکت کرده که آموزش تنها مدرسه رفتن و کتاب خواندن نیست و اساسا علم برای علم آموزش است، البته نباید فراموش کنیم که یونسکو در حال نزدیک شدن به مفاهیم شرقی و دینی ما مانند آموزش همراه با تربیت انسان‌ها نیز است و بناست خروجی این آموزش‌ها تبدیل دنیا به‌ جایی بهتر برای زندگی و توان‌ افزایی برای زندگی بهتر باشد.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو-ایران همچنین خاطرنشان کرد: امروز قطعا استفاده از فضای مجازی و جستجوگر صحیح بودن و اینکه بتوانیم از فضای سایبر به‌خوبی بهره ببریم دارای اهمیت است. امروزه ما در حال دریافت حجم عظیمی از اطلاعات و بمباران خبری و اطلاعاتی هستیم و مواجه با این پدیده نیازمند دانش و مهارتی است تا بتوانیم به دنبال اطلاعات مهم و مورد نیاز خود حرکت کنیم، در واقع رجوع به علم سودمند دارای اهمیت است.

دنیا با شوک بزرگ افزایش اخبار مواجه شده

او با اشاره به نقش رسانه در دنیای جدید و اینکه رسانه دیگر همان قرائت رسمی پیشین نیست و مفهوم و شکل توزیع قدرت امروز متفاوت شده است، اظهار کرد: موضوع گستردگی اطلاعات و ابزارهای رسانه‌ای امروز موجب نگرانی‌هایی در دنیا شده است. در واقع دنیا عملا با یک شوک بزرگ مواجه شده و آن هم افزایش حجم اخبار و دسترسی همه به تولید خبر است و این یعنی دغدغه حرکت به سمت ایجاد تعادل در این زمینه در دنیا جدی است. 

ایوبی سپس با اشاره به اینکه سواد رسانه‌ای می‌تواند به‌عنوان یک عامل میان فرهنگی موجب هم‌افزایی بین کشورها شود، یادآور شد: دو سال پیش مکرون در سخنرانی تعدادی از دانش آموزان مدارس مختلف را روی سن آورد و گفت ما از ترس اینکه به مستبد بودن متهم نشویم به شما ظلم و جفا کردیم و اجازه دسترسی به هر محتوا و تصویری را به شما دادیم که این مسئله موجب اتفاقات آزاردهنده روحی و روانی برای شما شد و قول داد که این موضوع تکرار نشده و قانون حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را تصویب کنند تا اجازه دسترسی به همه‌چیز را به همه‌کس ندهند.

وی با تاکید بر اینکه ما به کودکانمان اجازه بدهیم در معرض آسیب‌های جدی متاثر در رسانه قرار بگیرند و این به معنی آزادی و دموکراسی نیست، گفت: ما باید به این جمع‌بندی برسیم که حتی در کشورهای غربی که تصور می‌شود با آن‌ها فاصله زیادی داریم نیز این نگرانی و دغدغه مشترک وجود دارد.

یونسکو می تواند نقش سازنده ای ایفا کند

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ـ ایران این دغدغه مشترک را یکی از زمینه‌های همگرایی و هم‌افزایی در سطح کشورهای منطقه و دنیا دانست و گفت: یونسکو به‌ عنوان یک سازمان معتبر که سعی بر کار غیرسیاسی دارد، می‌تواند در این زمینه نقش سازنده‌ای ایفا کند. ما به همگرایی منطقه‌ای بسیار باور داریم و کمیسیون ملی یونسکو ایران چندسالی است پرچم همگرایی منطقه را بلند کرده و خوشبختانه این تلاش بازخورده‌ای خوبی را دریافت کرده است و کشورهای مختلفی علاقه‌مند به همکاری با ایران هستند.

ایوبی همچنین در پایان صحبت هایش پیشنهاد داد: باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ـ ایران در زمینه ایجاد همگرایی منطقه‌ای حول موضوع سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی پیشگام شده تا باشگاه‌های مشابه منطقه‌ای را به هم متصل کرده یا مفهومی که حول آن بتوان رویدادهای بین‌المللی را تعریف کرده، را پیگیری کند تا در نهایت مفهومی منطقه‌ای حول موضوع رسانه و سواد رسانه‌ای به یونسکو ارائه شود. نکته اینجاست که مسئله سواد رسانه‌ای می‌تواند همفکری و همگرایی منطقه‌ای ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حجت الله ايوبي کمیسیون ملی یونسکو ایران سواد رسانه ای یونسکو کمیسیون ملی یونسکو یونسکو ـ ایران همگرایی منطقه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان گفت: اعتبار همه ما وسط است، باید بهترین باشیم و اگر بهترین باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وحید شمسایی پس از بازگشت تیم ملی فوتسال ایران از جام ملت‌های آسیا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را صد هزار مرتبه شکر؛ ما دو سال پیش در فینال به ژاپن باختیم و دو سال است ناراحت بودم که چرا نتوانستم جام قهرمانی را تقدیم کشورم کنم. ممنونم از مردم که دو سال من را تحمل کردند و امروز با جام آمدم. بچه‌ها، کادر مدیریتی و فدراسیون و کمیته فوتسال همه همراه بودند. سیزدهمین قهرمانی به نیت 13 رجب امیرالمومنین، قشنگ‌ترین هدیه‌ای است که من و بچه‌ها می‌توانستیم تقدیم کنیم.

شمسایی: ماندنم در تیم ملی فوتسال به فدراسیون بستگی دارد

 

وی در پاسخ به سؤالی در مورد نقش خودش در این قهرمانی گفت: من هیچ وقت نقش خودم را نه بالا می‌برم و نه پایین. ما همه یک تیم و کارگروه هستیم. هر کسی کار خودش را انجام می‌دهد. من مسئولیت فنی را دارم؛ یک کادر مدیریتی هم داریم که فدراسیون و کمیته فوتسال هستند و یک بخش هم بازیکنان داخل زمین هستند که باید اجرایی کنند. خدا را شکر همه همراه بودیم و این قهرمانی را به مردم تقدیم می‌کنم.

سرمربی تیم ملی فوتسال درباره بحث تمدید قراردادش و اینکه چقدر امیدوار است این بازیکنان در جام جهانی بدرخشند، گفت: پدیده‌های جدیدی مثل فرانسه، هلند، تاجیکستان و افغانستان به جام جهانی راه یافتند. این نشان می‌دهد که کسی نمی‌تواند بگوید من برنده یا بازنده‌ام. درباره قرادادم من و آقای کریمی مدیر تیم، دوست‌های صمیمی هستیم. من قبل از جام ملت‌ها هم می‌توانستم قرارداد ببندم، اما گفتم به مسابقات می روم و اگر قهرمان شدم قرارداد می‌بندم و اگر قهرمان نشدم به خانه می‌روم. الان با قهرمانی آمدم و باید بشینیم به یک جمع بندی برسیم. اعتبار همه ما وسط است و باید بهترین باشیم. اگر بهترین باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی کنیم. این هم در صورتی است که کارهای بزرگ پیش روی ما بگذارند، بازی‌های دوستانه و پشتیبانی. آن موقع می‌توانیم به دنبال هدف‌های بزرگ باشیم.

شمسایی در رابطه با فاصله کم تیم‌ها در آسیا با هم گفت: هفت بازیکن افغانستان که در لیگ ایران بازی می‌کنند. مربی ایرانی هم دارد. خیلی خوشحالم که یک ایرانی این تیم را بالا آورد. در سطح دنیا هم همین است؛ قبلاً اسمی از مراکش می‌شنیدید؟ الان هفت گل به آرژانتین می‌زند و قهرمان آفریقا می‌شود. فرانسه هم 20 روز پیش برزیل را برده است. ژاپن قهرمان دوره قبل حذف شده است. این نشان می‌دهد پیشرفت در فوتسال بسیار زیاد است. ازبکستان بهترین مربی دنیا را آورده است. اکثر مربیان بزرگ دنیا در آسیا بودند. کار سختی است، کار سخت هم آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی را می‌طلبد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوار غزه ۳۰ برابر مساحت خود آوار دارد
  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • امنیت خوبی در منطقه خلیج فارس برقرار است
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • اعتراض دانشجویان در آمریکا و اروپا خبر اول رسانه‌های دنیا + فیلم