Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره حواشی پیرامون زندان اعلام کرد: باید خیلی تلاش کنیم تا ضربه‌ای که این حوادث و حواشی آن به زندانبانی و خدمات نیرو‌های ما و کلیت نظام وارد آورده است، جبران شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی حاج‌محمدی در نشست تخصصی مدیران روابط عمومی ادارات کل زندان‌های سراسر کشور با اشاره به اهمیت اقدامات حمایتی گفت: ما در مدیریت زندان‌ها در دو جبهه باید جدی‌تر وارد میدان شویم از طرفی به دنبال اجرای رسالت‌های حمایتی و تربیتی درقبال زندانیان و پشتیبانی از خانواده‌های‌شان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر نیز در این راه با هجمه رسانه‌های معاند مواجه‌ایم که باید برای آن برنامه داشت.

وی افزود: این به اصطلاح رسانه‌ها به شکل مداوم در تلاشند به بهانه‌های مختلف مثل گرانی‌ها، کمبود‌ها و ... باور‌های مردم را سست کنند. بخشی از این هدف نیز روی مجموعه زندان‌ها و توسل به حقوق بشر متمرکز شده تا خدمات نظام زندانبانی را مخدوش کنند بلکه بواسطه آن به باور‌ها و اعتقادات مردم ضربه بزنند.

* با کوشش و تعهد به جایگاه‎مان اعتبار مضاعف بدهیم

رئیس سازمان زندان‌ها در این نشست بر تبیین و معرفی چهره واقعی زندان و زندانبانی اسلامی تاکید کرد و گفت: اعتبار و جایگاه ما در امر زندانبانی مثل دیگر مناصب، به کیفیت کار متصدیان امور است پس تلاش کنیم در زمره افرادی باشیم که با کوشش و تعهد به این جایگاه اعتبار مضاعف بدهیم.

حاج‌محمدی با اشاره حواشی پیرامون زندان اعلام کرد: باید خیلی تلاش کنیم تا ضربه‌ای که این حوادث و حواشی آن به زندانبانی و خدمات نیرو‌های ما و کلیت نظام وارد آورده است، جبران شود.

وی ادامه داد: بخشی از هدف دشمن و معاندین در رصد فعالیت زندان‌ها، موضوع حقوق بشر است که صرفا بنا دارند با سیاه‌نمایی و دروغ‌سازی، خدمات نظام زندانبانی را زیرسوال برده تا از این رهگذر به باور‌ها و اعتقادات مردم لطمه وارد کنند.

* اهمیت زندان و زندانبانی و اهداف اصلاحی را دریابید

وی تاکید کرد: مدیران سازمان زندان‌ها در سفر‌های استانی و دیدار با مسئولان هر استان سعی کرده‌اند اهمیت زندان و امور تربیتی مددجویان را برای آنان تبیین و گوشزد کنند.

وی به لزوم مشارکت دستگاه‌ها در کمک به امور حمایتی زندان اشاره کرد و گفت: لازم است همه از اقشار مختلف گرفته تا نهاد‌هایی که دغدغه دارند، به سهم خود پای کار بیایند و اهمیت نگهداری، اصلاح و تربیت زندانیان و حمایت از خانواده آنان را باور کنند.

* سبک و مجاهدت شهید آوینی را الگوی خودتان قرار دهید

عضو شورای عالی قوه قضائیه با تصریح نقش زندان در تامین امنیت جامعه، یادآور شد: باید همواره اهمیت زندان را به جامعه اعلام داشت تا ضمن اقناع عموم و ارائه خدمات اجرایی سازمان زندان‌ها برای زندانی و خانواده‌های‌شان، اعتمادافزایی اجتماعی، تسری و تداوم یابد.

حاج محمدی توصیه کرد: من از رابطان عمومی و همه پرسنل سازمان می‌خواهم که در اطلاع‌رسانی صحیح، سبک، شیوه و مجاهدت شهید آوینی را الگو قرار دهند. شما هم نه‌فقط فرهنگ سازی کنید بلکه هدایت افکار را توام با راستگویی و تعهد، در جهت ارتقاء عملکرد زندانبانی و آگاه‌سازی جامعه از این همه تلاش بدست گیرید.

* خدمات زندانبانی را به عنوان سرمایه اجتماعی جای دهید

رئیس با توضیح اولویت‌های اطلاع‌رسانی سازمان زندان‌ها، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و تصریح سختی و مشقت کار زندانبانی بیان کرد: وظیفه‌تان را خالصانه و هنرمندانه انجام دهید تا درکنار صیانت از خدمات سازمان زندان‌ها، درنهایت احترام و پذیرش اجتماعی حاصل شود.

وی ثبت و ضبط خدمات و اقدامات خاص بویژه درمورد زندانیانی که در اثر ناهنجاری‌ها سر از زندان درآورده‌اند را لازم دانست و گفت: جامعه باید بداند همه زندانیان شرور و خطرناک نیستند و گاه ناخواسته مرتکب جرم شده‌اند؛ پس در امر اطلاع‌رسانی و مواجه با زندانیان، درست ایفای نقش کنیم.

وی اعلام داشت: تصور عامه از اینکه در زندان کسانی نگهداری می‌شوند که مستحق خشم و نامهربانی‌اند را اصلاح کنید و خدمات زندان را به عنوان سرمایه اجتماعی نشان دهید. همچنین از رخداد‌های تلخ درس عبرت گرفته و با پرهیز از خطا و اشتباهاتی حتی کوچک، همچنان با حسن‌نیت وظیفه کاری‌مان را پی بگیریم.

* با تولید محتوای درست حال مردم را خوب کنید

حاج محمدی خطاب به رابطان عمومی زندان‌ها تاکید کرد: کار روابط عمومی فرهنگ‌سازی برای جامعه است اینگونه نیز با مستندسازی و انعکاس اولویت‌های راهبردی سازمان و توجه به ظرفیت‌ها، سراغ توانمندسازی منابع انسانی و فعلیت اهداف اصلاحی و تربیتی در امور زندان بروید و با تولید محتوای درست حال مردم را خوب کنید.

رئیس سازمان زندان‌ها در پایان از عموم مردم، اندیشمندان و خیرین در کمک به ارتقای اهداف اصلاحی و تربیتی و برنامه‌های تحولی در امر زندانبانی و حمایت از مددجویان و خانواده آنان دعوت به همکاری کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان زندانها زندانیان آسیبهای اجتماعی سازمان زندان ها زندان ها حاج محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد