Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نادر نقیلی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در تبریز گفت: در اثر بلایایی مثل خشکسالی، سیل و بارندگی، سرمازدگی، باد و طوفان و تگرگ بیش از ۵,۷۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شده است.

وی در رابطه با اقدامات لازم برای کاهش بلایای طبیعی و جبران خسارت با بیان اینکه برای کاهش بلایای طبیعی باید مدیریت علمی مخاطرات برنامه همیشگی کشاورزی مدرن باشد گفت: برای جبران خسارت وارده، اصل اول برآورد خسارت است و دو ساز و کار برای جبران خسارت دیدگان از بلایای طبیعی تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه راه اول جبران خسارت بیمه است افزود: ابتدا اکیپ‌های تعیین خسارت از محل خسارت بازدید کرده و فرم‌های مربوط به برآورد خسارت را تکمیل می‌کنند؛ سپس جلسات ستاد بیمه برای بررسی و جبران خسارت برگزار می‌گردد که در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار پرونده بررسی شده و آماده پرداخت هستند که سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان پیگیر تخصیص بودجه توسط دولت برای جبران خسارت است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه دومین ساز و کار برای کسانی تعریف شده است که محصولات خود را بیمه نکرده‌اند گفت: اکیپ‌های تعیین خسارت در شهرستان‌ها میزان خسارت مربوطه را تعیین کرده‌اند و کارگروه‌های ویژه ای در شهرستان‌ها وجود دارند که نظیر آنها در استان هم هست که خسارت‌ها از طریق استان در سامانه ثبت شده و به وزارت کشور گزارش شده‌اند و از هیئت دولت نیز مصوبات خوبی برای جبران خسارت‌های وارد گرفته شده است.

نقیلی ضمن اعلام اینکه به ۳ حالت خسارت این افراد جبران خواهد شد افزود: روش اول از طریق اعتبارات بلاعوض می‌باشد که در اختیار سازمان متولی و کشاورزان خسارت دیده قرار می‌گیرد، روش دوم از طریق تسهیلات کم بهره است که برای جبران خسارت در نظر گرفته شده است و از طریق بانک‌های عامل به کشاورزان پرداخت خواهد شد و روش سوم امهال وام‌های کشاورزان خسارت دیده‌ای است که امسال سررسید خواهند شد.

وی در رابطه با کاهش خسارت نیز با بیان اینکه خسارت به خودی خود به وجود نمی‌آید و در روال عادی گیاه یا جاندار آداپته شده یا عادت می‌کند ولی در صورت ناگهانی بودن تغییرات این اتفاق می‌افتد گفت: باید در محیط‌های کنترل شده مثل گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها دقت مان زیاد باشد و مدیرت تولید طوری باشد که مواردی مثل میزان سوخت، هیترها، دریچه‌ها و … بررسی گردند تا در زمان نزول بلا آمادگی داشته باشند.

نقیلی در پایان گفت: متأسفانه اعتباری که سهم پرداخت غرامت بیمه است تا به امروز توسط دولت تخصیص داده نشده است اما پیگیر هستیم که انشاالله در ماه آتی این مسئله حل گردد و خسارت کشاورزان جبران شود.

کد خبر 5335900

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی بانک کشاورزی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ویروس کرونا هفته وحدت اردبیل بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران کرمانشاه واکسن کرونا مجلس شورای اسلامی گرگان سیدابراهیم رئیسی برای جبران خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، ظهیر کاظمی سه شنبه شب در نشست با فرماندار تنگستان و دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان عنوان داشت: در کشور ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر عضو صندوق صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر عضو هستند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر تصریح کرد: در استان بوشهر بیش از ۱۵۰ هزار نفر می‌توانند عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر شوند که در حال حاضر ۳۳ هزار نفر عضو و هزار نفر نیز مستمری دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: در تنگستان ۲ هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور هستند که ۷۰ نفر مستمری دریافت می‌کنند.

کاظمی اضافه کرد: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر در راستای تحقق یکی از اصلی ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان عدالت اجتماعی است تشکیل شد.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر یاد آور شد: خدماتی که در این صندوق می‌شود بعد از صندوق تأمین اجتماعی بزرگ‌ترین صندوق بیمه اجتماعی کشور است در واقع دومین صندوق بیمه اجتماعی است.

وی با اشاره اینکه کشاورزان که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هم زندگی می‌کنند می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده کنند، بیان کرد: در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود تنها یک سوم آن توسط بیمه شدگان یا هدف که، کشاورزان، روستاییان و عشایر است پرداخت می‌شود.

کاظمی افزود: ۲۴۰ رسته کشاورزی و مشاغل مختلفی که پیش بینی شده می‌تواند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده لازم داشته باشند

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر اضافه کرد: نگاه صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر صرفاً نگاه اقتصادی و بالادستی نمی‌باشد بلکه یک نهاد اجتماعی است که در کنار مسئولیت‌های خودش در حد توان برای رفع مشکلات جامعه و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها می‌باشد

وی ادامه داد: شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر میانگین سنی آنها ۱۸ تا ۵۰ سال است و زیر ۱۸ سال و بالای ۵۰ سال نمی‌توانند عضو صندوق شوند یک فرصت خوبی با پرداخت ۶۵ سال حق بیمه و ۶۵ سال سن بازنشسته و مستمری دریافت می‌کنند.

کاظمی از طرح بیمه رایگان برای مادران سه فرزندی در مناطق روستایی و عشایری خبر داد و افزود: در راستای جوانی جمعیت دولت خدمات خوبی و جهت فرزند آوری در نظر گرفته که یکی از موارد که صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر باید انجام دهد بیمه نمودن رایگان مادران سه فرزندی می‌باشد که در استان بوشهر ۱۸۰۰ نفر ثبت نام کردند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر یاد آور شد: شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای تنگستان در جهت اطلاع رسانی دقیق، همکاری لازم را با صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر در خصوص خدمات داشته باشند.

کد خبر 6087155

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی