Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@04:56:25 GMT

انتقاد از آمریکا برای اخراج گروهی مهاجران

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۳۶۸۹

انتقاد از آمریکا برای اخراج گروهی مهاجران

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از "رویترز"، آمریکا سال گذشته و در دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا با تصویب قانون موسوم به ۴۲، به بهانه بهداشت و سلامت با اخراج دسته جمعی مهاجران و پناهجویان موافقت کرد.
مقامات آمریکایی گفته‌اند که تاکنون صد‌ها مهاجر را از اردوگاه مهاجران در دل ریو در ایالت تگزاس به هائیتی بازگردانده و هزاران نفر دیگر را نیز برای آماده‌سازی و اخراج از خاک آمریکا از این اردوگاه خارج کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروهی متشکل از پنج کارشناس حقوق بشر سازمان ملل متحد که بر نژادپرستی و بیگانه هراسی تمرکز دارند، نامه‌ای اتهامی به واشنگتن نوشتند تا به اقدامات دولت آمریکا در اخراج گروهی مهاجران اعتراض کنند.
کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کردند: آمریکا برای تسریع اخراج گروهی مهاجران هائیتی عمدتا سیاه پوست، بدون هیچگونه ارزیابی انفرادی، آن‌ها را در معرض خطرات بازگشت اجباری و نقض حقوق بشر قرار می‌دهد.
در ادامه این بیانیه آمده است: کشور‌ها نمی‌توانند همه مهاجران از یک ملیت خاص را تهدیدی برای امنیت ملی محسوب کنند و همه مهاجران، صرف نظر از ملیت، نژاد یا وضعیت مهاجرت آن‌ها باید تحت حمایت قوانین بین المللی قرار گیرند.
دولت آمریکا در توجیه اقدامات خود برای اخراج گروهی مهاجران اعلام کرده است این کار با هدف مقابله با گسترش ویروس کرونا انجام می‌شود.
پیش از این دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که اسناد تازه به دست آمده بیش از ۱۶۰ گزارش داخلی از رفتار نادرست و سوء استفاده از پناهجویان توسط مقامات آمریکایی را نشان می‌دهد.
سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده‌اند اقدام آمریکا در اخراج گسترده پناهجویان هائیتی که با عبور از مرز مکزیک به تگزاس وارد شده و در زیر پلی در منطقه «دل ریو» اردو زده‌اند، هنجار‌های بین‌المللی را نقض می‌کند.
پس از ورود بیش از ۱۰ هزار مهاجر غیرقانونی به این شهر مرزی، نه تنها شهردار دل ریو وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد بلکه ۴۰۰ مامور نیز از سوی اداره حفاظت مرزی آمریکا به این منطقه اعزام شده‌اند.
مهاجران، این شهر ۳۵ هزار نفری را به سرپناهی موقت تبدیل کرده‌اند و بسیاری، از رودخانه برای استحمام و شستن لباس‌های خود استفاده می‌کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم مهاجران غیر قانونی اخراج مهاجران حقوق بشر ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم اخراج گروهی مهاجران حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند

تعداد زیادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به انتقاد آمریکا و غرب از تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی، خواستار طرد سفیر آمریکا در بغداد شدند.

به گزارش مشرق، تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به دخالت‌های آمریکا و غرب در مساله تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی در عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از این کشور شدند.

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را با یک اصلاحیه که در آن مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر می‌دهد، به تصویب رساند.

طبق گزارش العهد، نمایندگان عراقی که تعداد آن‌ها بیش از ۶۱ نفر است در یادداشتی به وزارت خارجه کشورشان خواستار تغییر سفیر آمریکا در بغداد به دلیل دخالت های آشکارش در امور داخلی این کشور شدند.

آن‌ها تاکید کردند: دخالت‌های آمریکا و برخی نهاد ها و سفارت‌های غربی در امور داخلی عراق را نمی‌پذیریم. از دستگاه قضایی عراق می‌خواهیم که قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی که به تازگی تصویب شد را اجرایی کند و تسلیم فشارها نشود.

این نمایندگان عراقی افزودند: تصویب قانون مبارزه با فحشا و همجنسگرایی موضعی شجاعانه از سوی پارلمان است. به محض اینکه این قانون تصویب شد صدای غربی ها در مخالفت با آن بلند شد.برخی سازمان‌های جامعه مدنی در عراق وابسته به آمریکا و غرب هستند و همجنسگرایی را تایید می کنند.

پیش از این «محمد جعفر الصدر» سفیر عراق در لندن در واکنش به اظهارات «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس که از تصویب قانون جرم‌انگاری هم‌جنسگرایی در عراق انتقاد کرده است، در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جناب وزیر شما بهتر است که نگران نسل‌کشی و نقض قوانین انسانی در غزه و خطر واقعی در شیوع چیزی باشید که با ماهیت انسانی و تمام ادیان در تضاد است.

وی نوشت: لطفا نصیحت‌هایتان را برای خودتان نگه دارید؛ ما مردمانی هستیم با هزاران سال تمدن و انسانیت.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • انتقاد کنعانی از بازداشت دانشجویان معترض در آمریکا
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • دانشجویان اخراج شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند