Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان پیشین تکواندوی جهان گفت: در مجموع گلایه‌های میرهاشم حسینی درست است و قهرمانان سابق از بچه‌های المپیکی حمایت نکردند. - اخبار ورزشی -

فرزاد عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص سطح تورنمنت‌های بین‌المللی تکواندو ایران اظهار داشتد:  باید تدبیری اتخاذ شود که وقتی تیم‌های کمی در مسابقات حضور دارند، تعداد بازیکنان ایرانی نیز زیاد نباشد یا حداقل بازیکنان ایرانی در یک جدول جدا مبارزه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زور کشورهایی مانند عراق، پاکستان و لبنان  نمی‌رسد چند بازیکنان ایرانی را شکست بدهند. اکثر تیم‌های خارجی اعتقاد داشتند این مسابقات کاپ آزاد آسیا نبود و کاپ آزاد ایران بود. باید در نحوه برگزاری مسابقات بازنگری شود.

قهرمان پیشین تکواندوی جهان در خصوص وضعیت ادامه همکاری خود با لبنان گفت: رئیس فدراسیون این کشور درخواست کرده بود که یک ماه به این کشور بروم و کمک‌شان کنم، اما در حال حاضر اصرار به ادامه همکاری دارد. هنوز هیچ صحبتی نداشتم و مذاکره را به عنوان یک سرباز کشور به فدراسیون تکواندوی ایران واگذار کردم. به خاطر تکواندوی ایران تبدیل به فرزاد عبداللهی شدم و مطمئنم فدراسیون هیچ مربی ایرانی را ارزان نمی‌فروشد. اگر شرایط خوب باشد حتماً در لبنان می‌مانم و اگر شرایط بر وفق مراد نباشد، بازخواهم گشت.

وی با اشاره به مشکلات بازیکنان لبنان گفت: در لبنان اگر قهرمان المپیک شوید نیز دولت به بازیکنان هیچ پولی نمی‌دهد و این مشکل آنها است. همین موضوع باعث شده که بازیکنان لبنانی مانند ایران انگیزه‌ای برای موفقیت نداشته باشند. تکواندوکاران لبنانی صبح‌ها به دانشگاه یا سر کار می‌روند و تازه از ساعت 7 بعد از ظهر به بعد تمرین می‌کنند. روزی که به لبنان رسیدم از رئیس فدراسیون لبنان پرسیدم که چرا بازیکنان شما هیجانی ندارند. رئیس فدراسیون لبنان خندید و همین دلایل را توضیح داد. در لبنان اصلاً امکان روزی 2 نوبت تمرین نیست.

عبداللهی در خصوص کوچ کردن بازیکنان میانه‌ای مانند میرهاشم حسینی در مسابقات گفت: این بچه‌ها برادران کوچکم هستنند. روزی که قهرمان جهان شدم، میرهاشم حسینی 13، 14 ساله بود و من ارشد باشگاه در میانه بودم. هر جا باشم تعصب این بچه‌ها را می‌کشم و از صمیم قلب آنها را دوست دارم. خیلی‌ها نارحت شدند که حسینی و رجبی را کوچ کردم، اما این بچه‌ها برادرانم هستند.

ملی‌پوش پیشین تکواندوی ایران در خصوص گلایه‌های میرهاشم حسینی در خصوص عدم حمایت قهرمان سابق تکواندوی ایران گفت: تنها کسی بودم که قبل از المپیک به اردوی تیم ملی سر زدم، اما در مجموع گلایه‌های میرهاشم درست است و این قهرمانان حمایت نشدند. شاید قهرمانان سابق با فدراسیون یا سرمربی تیم ملی مشکل داشتند، اما گناه این بچه‌ها چه بود؟ اینها نیز مانند ما زحمت کشده بودند تا به مدال المپیک برسد، البته شنیدم یوسف کرمی چند بار به میرهاشم زنگ زده بود، اما حسینی به خاطر شرایط قبل از المپیک ندیده بود.

عبداللهی خاطر نشان کرد: کرمی چون خودش اهل میانه است، زنگ زده بود تا تجربیاتش از المپیک را به حسینی بگوید. محمد باقری معتمد نیز به فدراسیون رفته بود و زانوی آرمین هادی‌پور را از نزدیک بود و توصیه‌های انجام داده بود.

وی در پاسخ به این سوال که این توجه نشان می‌دهد که قهرمانان سابق از ملی‌پوشان حمایت کردند، گفت: در پشت صحنه، بله اینگونه بوده است اما قهرمانان سابق باید بیشتر از بچه‌ها حمایت کنند. خیلی‌ها دنبال این هستند که پوئنی بگیرند. همه باید دلی کار کنند و هر کسی لیاقتش را داشته باشد مربی تیم ملی خواهد شد. مربی تیم ملی باید از میان قهرمانان سابق انتخاب شود، اما برخی خانه نشسته‌اند و انتظار دارند مربی تیم ملی شوند. انتظاری که بی‌جا است.

مربی تیم ملی تکواندوی لبنان گفت: قهرمانانی مانند بهزاد خداداد، یوسف کرمی، محمد باقری معتمد امتحان خود را پس دادند و باید در تیم‌های ملی حضور داشته باشند . سبک وزن ما به خداداد، میان وزن به باقری معتمد و سنگین وزن به یوسف کرمی احتیاج دارد. ابتدا باید این نفرات بیایند تا راه برای ما باز شود. معتمد در هند مربی بوده است و سمینارهای زیادی برگزار کرده است.  یوسف کرمی نیز در کرواسی و خداد در عراق مربیگری کرده است و این نفرات سلسه مراتب را طی کردند. این نفرات نسل قبل از ما هستند و اولویت بیشتری دارند، اما حضور آنها راه را برای سایر قهرمانان باز خواهد کرد.

عسکری: رحیمی منطقی است و سلایق شخصی را دخالت نمی‌دهد/ باید دستیارانی انتخاب شوند که بتوانم با آنها کار کنم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تکواندو ایران تکواندو تیم ملی تکواندو تکواندو ایران تکواندو تیم ملی تکواندو میرهاشم حسینی تکواندوی ایران قهرمانان سابق مربی تیم ملی بچه ها یوسف کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!

آفتاب‌‌نیوز :

امیررضا رفیعی که در چهار بازی لیگ برتر در نقش جانشین بیرانوند نمایش‌های درخشان و قابل قبولی ارائه کرده و در هر چهار مسابقه کلین‌شیت کرده بود در اراک و بازی جام حذفی هم در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت.

رفیعی چه در نیمه نخست چه در نیمه دوم وقت‌های معمول مثل بازی‌های قبلی تیمش با اعتماد به نفس، شجاع و جسور بود و ضمن چند خروج خوب و شجاعانه دو سه شوت حریف را هم مهار کرد و دروازه تیمش را نجات داد.

نمایش خوب رفیعی و البته دو گل پیش افتادن از حریف تیم او را به سمت صعود پیش می‌برد که بالاخره دقیقه ۸۴ مقابل شوت لیموچی تسلیم شد. ضربه نهایی هم به جایی زده شد که رفیعی هیچ حرکتی انجام نداد هر چند حتی اگر شیرجه می‌زد هم کاری از دستش برنمی‌آمد.

رفیعی در صحنه منجر به گل دوم حریف و شوت شروین بزرگ هم تماشاگر بود، اما باز هم نمی‌توان او را مقصر دانست چرا که ضربه مهاجم ایرالکو هم ناگهانی بود هم توپ به منتهی الیه گوشه راست دروازه رفیعی رفت و او سر جایش ماند.

در وقت‌های اضافه رفیعی دوباره یکی دو مهار خوب داشت و البته یک خروج اشتباه هم از او سر زد که شاید با توجه به استرس بالای بازی و شرایط مسابقه می‌توان این اشتباه را طبیعی دانست، اما او در وقت اضافه دوم دو گل دیگر نیز خورد.

در صحنه گل سوم که با ارسال کرنر و ضربه سر شروین بزرگ همراه شد شاید بتوان گفت این دروازه‌بان جوان تا حدودی مقصر بود چرا که بعد از ارسال کرنر او دو قدم به جلو برداشت و می‌خواست خروج کند، اما تردید کرد و منصرف شد تا دو قدم به عقب برگردد و در نهایت با اشتباه مدافعان ضربه سر شروین بزرگ درون دروازه او جای گرفت. در این صحنه البته مدافعان با نگاه خیره به رفیعی اینطور به او القا کردند که مقصر بوده است.

در صحنه گل چهارم ایرالکو، اما رفیعی مقصر نبود چرا که با ارسال توپ عرضی لیموچی هر چهار مدافع پرسپولیس کم آوردند و در مواجهه با ضربه تمام کننده نقی‌زاده کاری از دست رفیعی برنمی‌آمد.

اما با رفتن بازی به ضربات پنالتی همه منتظر بودند ببینند جسارت و شهامت این دروازه‌بان جوان به کار تیم‌شان خواهد آمد یا نه، اما رفیعی موفق به مهار هیچکدام از پنالتی‌ها نشد و در عوض همبازی سابق او گوهری با دو مهار توپ تیمش را به مرحله بعد برد.

اما نکته مهم در مورد حضور رفیعی در ضربات پنالتی اینکه او در بیشتر ضربات، جهت توپ را درست تشخیص می‌داد و عکس العمل سریعی هم داشت و کاملا چالاک بود، اما شاید به خاطر کوتاهی قامت برای مهار پنالتی‌ها اندکی کم آورد.

واقعیت اینکه برای پست فوق‌العاده دشوار و حساس دروازه‌بانی جسارت و شهامت یک اصل است، گلر باید باهوش و چالاک هم باشد، از هوش بالا و قدرت بازیخوانی هم بهره ببرد، خروج‌های به‌موقع با زمان‌بندی درست و قدرت بالای بازی با پا نیز از لازمه‌های درخشش در این پست به حساب می‌آید ضمن اینکه بهره‌مندی از تکنیک دروازه‌بانی در موقعیت‌هایی مثل تک به تک شدن با بازیکن حریف یا مواجهه با شوت به کار گلر‌ها می‌آید، اما اگر همه این‌ها در دروازه‌بان جمع باشد، ولی قامت مناسبی نداشته باشد یک جایی کم می‌آورد.

امیررضا رفیعی در این پنج مسابقه‌ای که برای پرسپولیس به میدان رفت نشان داد از هر فاکتور دروازه‌بانی چیزی در خود دارد و با اعتماد به نفس لازم از پس ماموریتی که به او سپرده شده برمی‌آید، اما قامت کوتاه‌تر او در مقایسه با استاندارد دروازه‌بانی در مواقع اضطراری مثل همین ضربات پنالتی بازی با ایرالکو می‌تواند تعیین کننده باشد.

رفیعی در هفت ضربه پنالتی آلومینیویم جهت چهار ضربه را درست تشخیص داد، اما در نهایت در هیچکدام از این ضربات به توپ نرسید و نتوانست آن را لمس کند.

در پنالتی امیر نوری که توپ به تیر دروازه خورد، در ضربه مهران موسوی، در پنالتی وطن‌دوست و در ضربه نقی‌زاده او جهت ضربه را به درستی تشخیص داد و فقط در سه پنالتی لیموچی، حاجی عیدی و جبیره فریب خورد، اما با وجود تشخیص درست و شیرجه سریع و چالاکی‌اش در پرش به سمت توپ، اندکی کم آورد و به توپ نرسید.

در مشخصات فیزیک او آمده که این دروازه‌بان قامت ۱۸۶ سانتیمتری دارد که در مقایسه با بیرانوند ۱۹۴ سانتیمتری، ۸ سانتیمتر کوتاه‌تر است و شاید اگر همین ۸ سانتیمتر اختلاف نبود رفیعی هم می‌توانست مثل بیرانوند در ضربات پنالتی تعیین کننده باشد. فاکتوری که به کمک احمد گوهری هم آمد، هر چند او دروازه‌بان بسیار باتجربه‌تری نسبت به رفیعی است و او هم بیشتر جهت ضربات پرسپولیسی‌ها را درست تشخیص داد.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • منچستریونایتد حراج تابستانی راه می‌اندازد: شیاطین سرخ در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • آقای اوسمار نقد را ول کردی نسیه را چسبیدی | حسرت بزرگی خوردم بابت دوبار از دست دادن برتری دوگله
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • توافق نهایی کونته با ناپولی