Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در جلسه شورای آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت نامناسب اعتباری عنوان کرد: امسال قادر به تأمین تبلت برای دانش‌آموزان بیستیم و باید با استفاده از جذب مشارکت خیرین و کمک دولت این تجهیزات آموزشی را تهیه کنیم.

وی عنوان کرد: ضروری است برای تأمین این نیازها با تشکیل یک کمیته، در قالب ارزش افزوده و سایر منابع و همچنین به کمک شهرداری قزوین، ظرفیت استان سنجیده شود و این نیازهای آموزشی دانش آموزان تأمین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی‌پور تأکید کرد: در سال گذشته اعتبارات خوبی توسط استان جذب شد و ما موفق شدیم در قالب وام 4درصدی به برخی واحدهای آموزشی پرداخت کردیم، لذا در سال جاری هم تلاش می‌کنیم تا به همین شیوه از مرکز چند میلیارد تومان تسهیلات برای تهیه تبلت دانش آموزان نیازمند در اختیار استان قزوین قرار دهیم.

این مسؤول به ضرورت توسعه و جدی گرفتن ورزش در مدارس اشاره کرد و گفت: باید ورزش از مدارس و از دوران کودکی فرهنگ‌سازی شود و بچه‌ها را از سنین پایین‌تر با ورزش آشنا کنیم، لذا ضروری است که مدیران مدارس اجرای ورزش صبحگاهی را در برنامه کاری خودشان قرار بدهند و نقش صداوسیما و شبکه شاد هم در این امر مؤثر است. ما از والدین دانش‌آموزان هم می‌خواهیم به ورزش کودکان‌شان حساس باشند.

وی افزود: بحران کرونا، خطر کم تحرکی و چاقی را در دانش آموزان ما افزایش داده است و باید نگران این موضوع بود.

استاندار قزوین اظهار کرد: بی توجهی به فرهنگ تغذیه سالم که جزئی از سنت و فرهنگ ما ایرانی‌ها است، متأسفانه اثرات نامطلوبی را در پی دارد و فرهنگ تغذیه در حال تغییر است.

جمالی‌پور ادامه داد: رواج مصرف بیش از پیش فست فودها به سلامت فرزندان ما آسیب وارد می‌کند و باید مصرف غذا و تغذیه دانش آموزان در مدارس با حساسیت کنترل شود، برای مثال دانش آموزی که هفته‌ای چند نوبت غذای ناسالم می‌خورد نمرۀ منفی بگیرد و به‌تدریج بچه‌ها را به سمت مصرف الگوی غذای سالم هدایت کنیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه در شرایط نامطلوب اقتصادی با انباشت اماول مازاد دولت مواجه هستیم اظهار کرد: امروز لازم است تا با فروش سریع این اموال مازاد، بتوانیم بخشی از نیاز اعتباری خود را تأمین کنیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد، نیمی از اموال و املاک مازاد و بلااستفادۀ دولت می‌تواند در اختیار مردم قرار گیرد، لذا این دست از اموال و املاک باید سریعاً شناسایی شده و به مردم فروخته شود، و یا به‌صورت تهاتر در اختیار شهرداری‌ها قرار گیرد.

جمالی‌پور عنوان کرد: ما این آمادگی را داریم تا درصورتی که دهیاری‌ها و بخشداری‌ها برای استفاده از املاک مازاد و بلااستفادۀ دولت مانند مدارس قدیمی، طرحی ارائه کنند، مثل دایر کردن بازارچۀ فروش صنایع دستی و محصولات محلی و یا ایجاد یک مرکز گردشگری از آن استقبال کنیم، چرا که نگاه‌مان این است که املاک مازاد دولت باید در اختیار بخش خصوصی باشد.

وی در خصوص برگزاری مراسم۱۳ آبان هم گفت: باید مراقب وضعیت کرونا در استان باشیم تا وارد پیک ششم نشویم زیرا متاسفانه در حال حاضر ضریب رعایت پروتکلها به کمتر از ۵۰ درصد رسیده و شهرستان آبیک امروز قرمز شد که نگران کننده است.

استاندار قزوین همچنین پیرامون برگزاری مراسم سیزدهم آبان هم عنوان کرد: در این باره باید منتظر دستورالعمل ستاد ملی کرونا بود، چرا که با توجه به امکان بروز پیک ششم و اوج گرفتن دوبارۀ کرونا، پروتکل‌های مربوط به برگزاری این مراسم و شیوه‌های آن از ستاد ملی ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین مدارس قدیمی واگذاری املاک استاندار قزوین تبلت دانش آموزی دانش آموزان جمالی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران