Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@20:06:12 GMT

بها دادن به تشکل‌های دانشجویی ضامن رشد جامعه است

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۶۵۵۹

بها دادن به تشکل‌های دانشجویی ضامن رشد جامعه است

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، علی پورمیرزائی عصر دیروز در آئین اختتامیه سیزدهمین دوره نخبه پروری شهید چمران که با حضور دانشجویان بسیجی برگزار شد، اظهار کرد: انجام مسئولیت در بسیج دانشجویی علاوه بر به دوش کشیدن بار انقلاب موجب رشد فردی می شود، همچنان که شهید احمدی روشن در دوران دانشجویی مسئولیت امور فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه خود را به دوش کشیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح ابعاد تهاجم فرهنگی دشمن افزود: اکنون نیز ما در حال جنگ هستیم، ولی متاسفانه چون ماهیت این جنگ، نرم می باشد خیلی درک نمی کنیم. این در حالی است که رهبر انقلاب با اشرافی که نسبت به این ماجرا دارند، اخیرا فرمان جهاد تبیین را صادر فرمودند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری دوره نخبه پروری شهید چمران گفت: این دوره به دنبال این بود که تلنگری باشد برای درک شرایط و اوضاع فعلی، زیرا معتقدیم باید بتوانیم مبانی فکری و اعتقادی خود را تحکیم بخشیم و این مساله تنها از سر احساس نیاز اتفاق خواهد افتاد.

پورمیرزایی تصریح کرد: طبق فرموده رهبر انقلاب ما به دنبال آن هستیم که حکومتی جهانی برپا کنیم، لذا باید با مبانی و اصول این حکومت آشنا باشیم. مسائلی نظیر حکومت، حجاب، بی عدالتی و اقتصاد نیاز به فهم دقیق و عمیق ما از دین دارد. 

وی اذعان داشت: برگزاری چنین دوره هایی به دنبال تربیت نیروی خادم به ملت در ساختار حکومت اسلامی است. هر مسئول جمهور اسلامی باید به دنبال این باشد که با خدمت به امت اسلام رشد فردی خود را دنبال کند. 

پورمیرزائی تاکید کرد: رشد بدون دردسر میسر نخواهد بود، لذا قبول مسئولیت و برداشتن بار انقلاب اجتناب ناپذیر است. این دوره که به نام شهید چمران نامگذاری شده نیز به دنبال این است که جرقه مسئولیت پذیری و هزینه کردن برای انقلاب در ذهن شما ایجاد شود.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با بیان این‌که وجود ۶۸ هزار دانشجو در ۳۸ دانشگاه استان نقش مهم و انکار ناپذیر تشکل های دانشجویی را به خوبی نشان می‌دهد، گفت: رهبر انقلاب می فرمایند دانشجویان باید نقش آفرینی بین المللی داشته باشند با این وجود هنوز به جایگاه و تاثیر شگرف تشکل های دانشجویی خیلی اهمیت داده نمی شود. 

وی با اشاره به تاریخچه شکل گیری بسیج دانشجو و طلبه گفت: در آذر ماه سال ۶۷ و تنها چهار ماه پس از پایان جنگ تحمیلی امام خمینی(ره) فرمان تشکیل این بسیج دانشجو و طلبه را صادر کردند. زیرا در این مرحله نظام تثبیت شد و می بایست به سمت مرحله بعدی یعنی تشکیل دولت اسلامی حرکت کرد و این مهم نیازمند تربیت نیروهای نخبه و متعهد در تمامی زمینه ها است.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد خبرگزاری فارس بسیج دانشجویی توسعه کشور ضامن اقتدار نظام دانشجویی بسیجی تشکل دانشجویی بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نیاز کارگران امری ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: توجه به نیازهای قشر کارگری ضروری است و باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

محسن افشارچی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با تشکل‌های کارگری استان، اظهار کرد: طبقه‌بندی مشاغل و موضوعاتی مانند سخت و زیان‌آور بودن، باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگران اصلی‌ترین و موثرترین نقش را در تولید بر عهده دارند به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد و باید عنوان کرد نسبت به امور کارگری حساس هستیم و اشتغال کارگران واحدهای تعطیل دغدغه مسئولان است.

افشارچی در بخش دیگری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان، اظهار کرد: برای ارتقای کیفیت اتوبان زنجان - قزوین سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

او با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می‌شود که در حال رایزنی برای حل این موضوع هستیم.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن استان گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده است که یکی از مسائل، موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این مراسم، گفت: هر چند در طول سال هم، اقداماتی برای حل مشکلات کارگران انجام شده است و در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

وی طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد، جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

همچنین در این مراسم مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد حوادث ناشی از کار در سال گذشته را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: این تعداد در مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۸ نفر بود که کاهش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

طبیب جعفری با بیان اینکه تعداد تشکل‌های کارگری استان زنجان در واحدهای مشمول قانون کار در سال گذشته به ۳۰ تشکل رسیده است، افزود: این تعداد در مدت مشابه سال قبل آن ۱۳ تشکل بود که افزایش ۲ برابری داشته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در کمیسیون امنیت کارگری استان، گفت: طرح ضریب نفوذ طبقه‌بندی واحدهای مشمول کار به عنوان یک مدل پیشرفته اجرا می‌شود که در قالب این طرح، کارگران متناسب با توانمندی‌ها حقوق مناسب را دریافت می کنند.

جعفری یکی از اقدامات خانه کارگر استان را حل اختلافات در جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف در ۵ سال گذشته ۶ ماه بود که این میزان اکنون به زیر ۳۰ روز رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • مکتب شهید مطهری انقلاب را از انحراف مصون نگه داشت
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • دولت دنبال رفع دغدغه‌های معلمان است + فیلم
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است