Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهرعلی حق گویان روز سه شنبه در مراسم آغاز بکار نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی زکات در شهرستان آبیک اظهار داشت: یکی از موارد مهم که در کمیته امداد امام خمینی (ره) به دنبال آن هستیم، تبیین و ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری است.

وی ادامه داد: مرکز نیکوکاری یکی از مصادیق بارز اجرای این سیاست به شمار می روند و خود مردم اداره کنندگان آنها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد: وقتی صحبت از انفاق و نیکوکاری می شود برخی این فرهنگ را به موضوع صدقه محدود می کنند در حالی که انفاق دایره وسیع و نیکوکاری هم گستره بالایی دارد.

حق گویان افزود: هر کاری نیکی برای رفع مشکل دیگران نیکوکاری است و قرار نیست نیکوکاری برای افراد نیازمند صورت گیرد چه بسیار گام های نیکوکاری که مانع از نیازمند شدن افراد می شود.

این مسوول اظهار داشت: ائمه معصوم (ع) در باب اهمیت زکات، به گونه ای عمل کردند و شیوه هایی بکار گرفتند که مردم به انجام این واجب الهی ترغیب و تشویق شوند، شیوه ای که امروز در کمیته امداد امام خمینی (ره) هم دنبال می شود.

وی با اشاره به برکات زکات در افزایش رزق و روزی، برکت مال و وسیله تقرب الهی، ادامه داد: خمس و زکات جزو اموال معاملاتی دین اسلام هستند که باعث می شوند پیوند عاطفی در بین مردم بوجود آید.

حق گویان با اشاره به اینکه توجه به ۲ واجب الهی خمس و زکات باعث کاهش فاصله بین فقیر و غنی می شود و شکاف بین آنها را از بین می برد، اظهار داشت:  از این رو اگر همه نسبت به پرداخت در حد و اندازه ای که واجب الهی بر گردن دارند اقدام کنند، دیگر شاهد آسیب های اجتماعی، سرقت، تاخیر در ازدواج، افزایش طلاق، بیکاری و غیره نخواهیم بود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین در با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در باب زکات و تاثیرات مهم آن، گفت: آثار ارزشمند زکات و ارایه خدمات و امکانات حاصل از پرداخت آن از جمله گازرسانی، انتقال برق، توسعه بهداشت و بهسازی راه ها در مناطق دورافتاده و محروم برکات زیادی در پی خواهد داشت.

برچسب‌ها مددجوی کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی استان قزوین محرومیت فقر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مددجوی کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی استان قزوین مددجوی کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی استان قزوین محرومیت فقر کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه هفتگی دیدار با زندانیان ضمن گفتگو با ۱۵ مددجو آقا و خانم زندان سپیدار اهواز، مسائل و مشکلات مطرح شده را استماع و برای پیگیری و رفع آنها دستورات لازم را صادر کردند.

در این دیدار رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، یکی از برنامه‌های عملیاتی و راهبردی این معاونت در سال ۱۴۰۳ را حضور در زندان‌های استان عنوان کرد و اظهار داشت: براساس برنامه‌های عملیاتی و سند تحول و تعالی قضایی، پیگیری، رفع مشکلات زندانیان و کاهش جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در اولویت دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: از اقدامات بسیار مهم و مؤثر توسعه حل اختلاف خوزستان در سال گذشته، گسترش شعب تخصصی شورای حل اختلاف ویژه زندانیان و راه اندازی کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و اداره کل زندان‌های استان می‌باشد که در آزادی تعداد زیادی از زندانیان ثمرات و نتایج بسیاری خوبی داشته است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت: اگر ما بتوانیم شرایط بخشش یک نفر را فراهم کنیم در ظاهر یک انسان را نجات و در واقع یک خانواده و در سطح کلان‌تر یک جامعه را نجات داده‌ایم که اثرات بسیار ماندگاری دارد.

 این مقام قضایی در ادامه بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه فعال سازی شورای‌های حل اختلاف را بر گسترش صلح و سازش بین مردم به منظور استمرار رویکرد حبس زدایی و جلوگیری از ورود افراد به زندان در موارد غیر ضروری را خواستار شد.

احمد رضا آزاده رئیس زندان سپیدار اهواز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد اثرگذار معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در کاهش جمعیت زندانیان استان و پیگیری مشکلات آنان، بر لزوم گسترش همکاری و تعامل سازنده سازمان زندان‌ها و شورای حل اختلاف در جهت تحقق اهداف قوه قضاییه تاکید کرد.

او گفت: قطعاً بازدید از زندان و دیدار با مددجویان ثمرات بسیاری خواهد داشت و زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان را فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری