Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی اسماعیلی، مدیر دارویی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، در هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: نیمی از مسمومیت‌ها، مسمومیت با دارو است که به دلیل مصرف بیش از اندازه دارو اتفاق می‌افتد.

مدیر امور دارویی دانشگاه افزود: داروهایی مثل  مسکن‌های اپیوئیدی مانند ترامادول، داروهای آرام بخش و مسکن‌های غیر اپیوئیدی بیشترین سوء مصرف را داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسؤول یادآور شد: اولین اقدام جهت کاهش عوارض مسمومیت‌ها القای حالت تهوع در بیمار است تا سموم کم تری وارد گردش خون شود.

اسماعیلی تصریح کرد: علائم شایع مسمومیت ها شامل حالت تهوع، سرگیجه و دوبینی می‌باشد،  برخی افراد دچار کاهش سطح هوشیاری می شوند که باید سریعا با اورژانس تماس گرفته شود.

وی ادامه داد: استفاده از داروهای تاریخ مصرف گذشته می‌تواند بسیار خطرناک باشد به خصوص داروهایی که منبع گیاهی دارند.

به گفته این پزشک متخصص مصرف خودسرانه داروها عوارض گسترده ای به دنبال دارد. حتی ویتامین‌ها نیز نباید خودسرانه مصرف شوند.

انتهای پیاک/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مسمومیت دارو ویتامین البرز خبرگزاری فارس کرج دانشگاه علوم پزشکی مسمومیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان آسترکی امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: طی هفته گذشته تا به امروز و به دنبال بارندگی‌های اخیر و گرم‌شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل‌توجهی از بیماران مراجعه‌کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

وی گفت: متأسفانه تعداد مسمومیت افزایش صعودی داشته و اکثراً با علائم گوارشی شدید، لرز و تعریق و تاری دید مراجعه می‌کنند.

دانشیار مسمومیت‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، تأکید کرد: تشخیص قطعی غیرسمی بودن قارچ‌ها به‌صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی، گفت: به علت شیوع قابل‌توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این‌گونه قارچ‌ها اکیداً خودداری شود.

بنابراین گزارش، مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود، لذا توصیه می‌شود از مصرف قارچ‌های محلی خودداری کرده و در صورت بروز علائم سریعاً به مراکز درمانی مراجعه تا اقدامات درمانی و تشخصی در زمان مناسب صورت پذیرد و تأکید می‌شود از خوددرمانی پرهیز کنند.

کد خبر 6088433

دیگر خبرها

  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!