Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به دیدگاهی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تغییر مدیران فعلی مجموعه‌های متبوع این وزارتخانه دارد باید دید آیا تغییراتی در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اتفاق خواهد افتاد یا خیر؟ - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم، میلاد مرجانی: در حالی که بیش از دو ماه از استقرار وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساختمان اصلی بهارستان می‌گذرد، اما هنوز تغییراتی در برخی از مجموعه‌های متبوع این وزارتخانه صورت نگرفته است که یکی از آنها، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تغییر ساختاری و تغییر در معاونان و مدیران به رسمی نانوشته تبدیل شده است که با تغییر دولت‌ها و وزیران این کار صورت می‌گیرد. سرعت تغییر در رویکردهای وزرا متفاوت بوده به‌طوری که برخی وزارتخانه‌ها در تغییر ساختار و مدیران رکورددار شده‌اند. محمد مهدی اسماعیلی وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی اما در این مدت نشان داده که عجله‌ای برای تغییر مدیران فعلی ندارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره گفته بود که تغییرات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طبیعی است؛ عجله‌ای در کار نیست که به اصطلاح، امروز آمده‌ایم و دو روز بعد همه ارکان وزارتخانه تغییر کند؛ خیر، این‌طور نیست.

با توجه به این دیدگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید دید آیا تغییراتی در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اتفاق خواهد افتاد یا خیر؟

با پایان دولت دوازدهم و شروع دولت سیزدهم و از همان روزی که محمدمهدی اسماعیلی به بهارستان رفت، رسانه‌ها و جامعه قرآنی کشور، در انتظار تغییرات در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند. این انتظار البته تنها از سوی جامعه قرآنی مطرح نبود بلکه اهالی رسانه بیش از عموم مردم این انتظار را در گزارشات، یادداشت‌ها و اخبار خود منتقل می‌کردند.

معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مأموریت سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی به منظور توسعه گفتمان قرآنی جمهوری اسلامی ایران در عرصه ملی و بین‌المللی و برنامه‌ریزی و تدوین راهکارهای عملی در جهت تحقق اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) و منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه قرآن و عترت و صدور مجوز به مؤسسات قرآنی و نظارت بر آنها و ده‌ها مأموریت دیگر به یکی از معاونت‌ها مهم و اثرگذار این وزارتخانه تبدیل شده است.

عبدالهادی فقهی‌زاده آبان‌ماه سال 1396 با حکم سید عباس صالحی به‌عنوان معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد. فقهی‌زاده با توجه سوابق علمی و تجربیاتی که در حوزه علوم و معارف قرآنی داشت، اقداماتی را در حوزه توسعه پژوهش‌ها و فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی و حمایت از آثار و تولیدات قرآن و عترت داشته‌ است که نقاط ضعف و قوت عملکرد او در این چهار سال در گزارش دیگری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

اسماعیلی در این مدت نشان داده است که با پیش‌فرض حرکت می‌کند. بررسی می‌کند و دست به تغییرات می‌زند. شاید  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همانند دیگر وزارتخانه‌ها در تغییر معاونت‌ها و مدیرانش سریع عمل نمی‌کند. او در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون قرآن و عترت مجلس نشان داد که نسبت به امور قرآنی کشور اشرافیت نسبی دارد. به‌طور مثال در این دیدار که در روزهای پایانی مهرماه برگزار شد، درباره وضعیت بیمه فعالان قرآنی و افزایش بیمه شدگان وعده‌هایی را داد و نسبت به کمیسیون آموزش نقدهایی را مطرح کرد.

حال این انتظار از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم می‌رود که به این سؤال پاسخ دهد که تغییر معاون قرآن و عترت این وزراتخانه چقدر مورد نیاز است و چنانچه قرار است تغییراتی در آن صورت گیرد فردی را در این جایگاه قرار دهد که برای پیشبرد جریان قرآنی کشور منفعت داشته باشد.

وزیر ارشاد به فراکسیون قرآن و عترت مجلس می‌رود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرآن کریم وزارت ارشاد معاونت قرآن و عترت قرآن کریم وزارت ارشاد معاونت قرآن و عترت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت قرآن و عترت وزارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برقراری میز خدمت مردمی وزیر فرهنگ در مسجد چهارده معصوم محله امامزاده حسن گفت: خواهران و برادران درخواست‌ها و نیازها و درخواست‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی مختلفی را مطرح کردند. درخواست‌های مردمی دریافت شده و از طریق نهاد ریاست جمهوری به دستگاه‌های مرتبط ارجاع خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


معاون هنری وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی هم گفت: بیشترین دغدغه مردم منطقه ۱۷، کار فرهنگی است

محمود سالاری افزود: شاهد اتفاقات خوبی بودیم، امیدواریم به یاری خداوند بتوانیم به احسن وجه کمک کنیم تا گره‌های موجود گشوده شود.

وی همچنین گفت: تقاضاهای شخصی هم وجود دارد و بیشترین درخواست‌ها درخصوص فضا و امکانات لازم برای انجام دغدغه‌های فرهنگی و اجرای باورهای عمیق برای نیل به نقطه مطلوب است؛ امیدواریم ما هم بتوانیم در این مسیر کمک کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران هم گفت: وزیر فرهنگ به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور درخواست‌ها و نیازهای مردم شنیدند و بخشی از مطالب پاسخگویی و بیشتر درخواست‌های مردمی به صورت مکتوب در ریل پاسخگویی قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند