Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر کرامتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برداشت چغندرقند از ۲۵ شهریورماه آغاز شده است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار تن چغندر قند از مزارع استان برداشت شود.

وی با بیان اینکه همزمان با برداشت این محصول تاکنون نزدیک ۵۰۰ هزار تن توسط دولت به صورت تضمینی خریداری شده است، افزود: از ۲۵ شهریور ماه سال جاری تاکنون، بیش از ۴۷۲ هزار تن محصول توسط چغندرکاران به کارخانه‌های قند استان تحویل داده شده است و این روند همچنان تا اوایل دی ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرامتی با بیان اینکه تا کنون ۸۷ درصد از مطالبات چغندرکاران، معادل ۵۷۲ میلیارد تومان به حساب آنها واریز شده است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار تن چغندر قند از مزارع استان برداشت شود.

وی با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی چغندر قند در استان است، افزود: مجموع مطالبه چغندرکاران استان از کارخانه‌های چغندرقند آذربایجان‌غربی تاکنون بیش از ۶۵۸ میلیارد تومان است.

کرامتی اضافه کرد: آذربایجان‌غربی به علت برخورداری از آب و خاک مناسب و وجود پنج کارخانه قند در شهرستان‌های ارومیه، خوی، پیرانشهر، میاندوآب و نقده مقام نخست کشوری تولید، سطح زیر کشت و عملکرد چغندر قند را در اختیار دارد.

میانگین برداشت چغندرقند از مزارع آذربایجان غربی به ۵۵ تن رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: امسال میانگین برداشت چغندر قند از مزارع آذربایجان‌غربی ۵۵ تن در هکتار با میانگین عیار ۱۶ درصد و میزان افت محصول ۲ درصد است که این امر نشان‌دهنده افزایش تولید و کیفیت این محصول در مزارع است.

کرامتی خاطر نشان کرد: در کشت سال زراعی پیش رو با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی‌های پیش رو، ضرورت دارد کارهای تحقیقاتی مورد نیاز در مزارع را در جهت کاهش مصرف آب و ارتقای راندمان آبیاری انجام گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از کارخانجات قند استان درخواست کرد تا در مورد رویه افت زنی و موضوع عدم خروج محصول از استان اهتمام کافی و وحدت رویه را با همدیگر داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به مشکل بحران کم آبی دریاچه ارومیه در سال زراعی جدید، از هم اکنون برنامه ریزی لازم برای استفاده بهینه از آب در مزارع برای جلوگیری از دسترس خارج شدن محصول و پاک سازی آفت سن از مزارع انجام گیرد.

محدودیت توسعه کشت چغندرقند در حوضه آبریز دریاچه ارومیه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال بر اساس قراردادهای منعقد شده با چغندرکاران، بیش از ۳۶ هزار هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت محصول چغندر قند رفته بود که به دلیل مشکل کم آبی در حدود ۳۴ هزار هکتار از مزارع قابلیت برداشت را دارد.

کرامتی همچنین افزود: در سال زراعی جدید نیز، طرح توسعه کشت چغندرقند با رعایت محدودیت توسعه کشت داخل حوضه آبریز دریاچه ارومیه و با اولویت افزایش تولید در شمال استان اجرا می‌شود.

آذربایجان غربی دارای پنج کارخانه قند است که سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن چغندرقند استان توسط آنان از کشاورزان خریداری و به قند و شکر تبدیل می‌شود.

از کل ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت آذربایجان غربی ۳۲ هزار هکتار آن تحت کشت چغندرقند قرار می‌گیرد.

کد خبر 5336497

منبع: مهر

کلیدواژه: چغندرقند سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ویروس کرونا بوشهر هفته وحدت اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها کرمانشاه واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران گرگان مجلس شورای اسلامی ایلام آذربایجان غربی هزار تن چغندر قند از مزارع یک میلیون هزار هکتار چغندر قند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر

حمید رشیدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: بر اثر بارندگی و تگرگ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه، محصولات و زیر ساخت‌های کشاورزی شهرستان همچون مزارع گندم، سبزی و صیفی و جاده‌های بین مزارع دچار آسیب‌های شدید شده اند.

او تصریح کرد: برابر بازدید‌های به عمل آمده توسط کارشناسان جهاد کشاورزی، سطوح خسارت دیده شامل گندم آبی ۶ هزار هکتار، گندم دیم ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار، گوجه فرنگی ۸۰۰ هکتار، هندوانه ۱۷۰ هکتار، احمدی ۱۵۶ هکتار، سایر سبزیجات و صیفی جات ۵۰۷ هکتار، مرکبات ۱۷۰ هکتار، انار ۸۴ هکتار و زیتون ۱۷ هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون اضافه کرد: همچنین خسارت جاده بین مزارع ۳ کیلومتر، کانال آبرسانی ۶ کیلومتر و ۹۰۰ متر قنات که از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد برآورد شده است.  

رشیدی گفت: برای سهولت در امر برداشت محصولات کشاورزی لازم است در کوتاه‌ترین زمان ممکن، کار ترمیم و مرمت جاده‌های بین مزارع به سرعت انجام گیرد تا کشاورزان بتوانند محصول خود را به موقع برداشت کنند.

او افزود: لازم است بهره برداران بخش کشاورزی در زمان اعلام هشدار درخصوص میزان بارندگی و احتمال سیل توجه کرده و همه موارد کنترلی را رعایت کنند تا شاهد کمترین خسارت باشیم.

کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • برداشت بیش از ۴۶۰ تن کلزا از مزارع خرمشهر
  • هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۷؛هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • برداشت توت فرنگی از مزارع گلستان
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • برداشت گیاهان بهاری در اشنویه دومین قربانی خود را گرفت
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد