Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مهرزاد لطفی در نشست روزانه ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دلیل روند رو به افزایش موارد ابتلاء به کرونا ویروس و فوت ناشی از آن در فارس را کاهش قابل توجه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک بیان و اضافه کرد: با وجود زنگ خطر شروع موج ششم کرونا در فارس، شاهد کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به کمتر از ۵۰ درصد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با یادآوری پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در انجام واکسیناسیون علیه کرونا ویروس در کشور، تاکید کرد: واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹، در کنار رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، دو عامل مهم در کنترل بیماری کرونا است که هرگونه بی توجهی و سهل انگاری در برابر این بیماری نیز می‌تواند وضعیت استان را بحرانی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواستار مشارکت بیش از پیش مردم استان در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در برابر کرونا ویروس شد و گفت: کمک به مجموعه سلامت به پاس تلاش شبانه روزی در مبارزه با کرونا ویروس، همدلی و همراهی بیشتر مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی را نیاز دارد.

دکتر لطفی با بیان اینکه سهل انگاری برای دریافت واکسن و کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، باعث گسترش بیماری کووید ۱۹ و ماندگاری این ویروس خطرناک در سطح جامعه می‌شود، ادامه داد: لازم است مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای پیشگیری و گسترش کرونا ویروس، نظارت بیشتری بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه در اماکن و مراکز پرتردد داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری در افرادی که هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند، هشدار داد و گفت: ثابت شده افرادی که در برابر کرونا ویروس واکسینه شده‌اند، افزایش ایمنی را به همراه داشته است.

او با اشاره به افزایش موارد مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته استان، تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده علائم مشکوک به کروناویروس، حتماً به پزشک خانواده و مراکز ۱۶ ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.

لطفی همچنین در این نشست روند انجام تست‌های pcr در مراکز ۱۶ ساعته، تست‌های سریع، آخرین آمارهای مربوط به واکسیناسیون، آمار مبتلایان به کرونا ویروس و جان باختگان این بیماری در شیراز و مناطق مختلف استان، فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید ۱۹، نحوه خدمت رسانی به بیماران در بخش‌های عادی و ویژه بیمارستان‌های استان و اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹ را ارزیابی کرد.

کد خبر 5336531

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا هفته وحدت بوشهر اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها کرمانشاه واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران گرگان مجلس شورای اسلامی ایلام رعایت شیوه نامه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کرونا ویروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم